طرز تهیه کوفته تبریزی + نکاتی برای وا نرفتن آن
کوفته تبریزی یکی از معروفترین و لذیذترین غذاهای خطه آذربایجان میباشد که در این بخش برای شما طرز تهیه “کوفته تبریزی” با گوشت چرخ کرده را آماده کرده ایم.
رویداد۲۴ مواد مورد لازم جهت تهیه کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده نیمه چرب ۲۵۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
پیاز چه خرد شده و یا تره خردشده ۱ پیمانه
مرزه تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۲ قاشق غذا خوری
پودر جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و جلوگیری از وا رفتن آن
برای تهیه کوفته تبریزی اول باید لپه را جداگانه در آب بپزید تا کاملا پخته شود. سپس برنج را در ظرفی مناسب با نیم پیمانه آب و مقداری نمک و زرد چوبه روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ کبابی + نکته های کلیدی و فیلم
آموزش درست کردن کوفته تبریزی
بعد از این مرحله لپه پخته شده را به همراه یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده داخل همزن بریزید تا کاملا باهم میکس شوند؛ و بعد از میکس کامل مواد را داخل ظرف بزرگتری منتقل میکنیم و به آن پیازچه یا تره خرد شده به همراه مرزه خرد شده، تخم مرغها، برنج نیمه پز، نمک - فلفل - زردچوبه و جوز هندی رنده شده اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم. مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.
پس از ورز دادن کامل مواد را کنار بگذارید.
مرحله تهیه سس کوفته تبریزی
برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نیمه طلایی شود. در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگتر و خوش طعمتر شود.
بعد از آن رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و کاملا تفت دهید بعد از آن یک پیمانه اب هم درداخل ظرف بریزید و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید؛ و بعد از به جوش آمدن حرارت زیر ظرف را کم کنید.
هنگام درست کردن کوفتهها، مواد آن را یکبار دیگر ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و به صورت یک گلوله بزرگ داخل سسها بگذارید. باید دستتان را با آبتر کنید تا کوفتهها به دستتان نچسبد.
سپس درب ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفتهها در آب سس بجوشند. بعد از جوش آمدن کوفتهها شعله را کم کنید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه کوفتهها با حرارت کم بپزند.
به همین راحتی کوفته تبریزیهای شما آماده شده. فقط دقت کنید بعد از پخت کوفتهها آنها را در آب سسش نگه ندارید، چون ممکن است وا برود و خراب شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک و بادمجان + جزئیات و تزئین
گوشت چرخ کرده نیمه چرب ۲۵۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
پیاز چه خرد شده و یا تره خردشده ۱ پیمانه
مرزه تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۲ قاشق غذا خوری
پودر جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و جلوگیری از وا رفتن آن
برای تهیه کوفته تبریزی اول باید لپه را جداگانه در آب بپزید تا کاملا پخته شود. سپس برنج را در ظرفی مناسب با نیم پیمانه آب و مقداری نمک و زرد چوبه روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ کبابی + نکته های کلیدی و فیلم
آموزش درست کردن کوفته تبریزی
بعد از این مرحله لپه پخته شده را به همراه یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده داخل همزن بریزید تا کاملا باهم میکس شوند؛ و بعد از میکس کامل مواد را داخل ظرف بزرگتری منتقل میکنیم و به آن پیازچه یا تره خرد شده به همراه مرزه خرد شده، تخم مرغها، برنج نیمه پز، نمک - فلفل - زردچوبه و جوز هندی رنده شده اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم. مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.
پس از ورز دادن کامل مواد را کنار بگذارید.
مرحله تهیه سس کوفته تبریزی
برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نیمه طلایی شود. در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگتر و خوش طعمتر شود.
بعد از آن رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و کاملا تفت دهید بعد از آن یک پیمانه اب هم درداخل ظرف بریزید و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید؛ و بعد از به جوش آمدن حرارت زیر ظرف را کم کنید.
هنگام درست کردن کوفتهها، مواد آن را یکبار دیگر ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و به صورت یک گلوله بزرگ داخل سسها بگذارید. باید دستتان را با آبتر کنید تا کوفتهها به دستتان نچسبد.
سپس درب ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفتهها در آب سس بجوشند. بعد از جوش آمدن کوفتهها شعله را کم کنید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه کوفتهها با حرارت کم بپزند.
به همین راحتی کوفته تبریزیهای شما آماده شده. فقط دقت کنید بعد از پخت کوفتهها آنها را در آب سسش نگه ندارید، چون ممکن است وا برود و خراب شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک و بادمجان + جزئیات و تزئین
نکته های کلیدی
کوفته تبریزی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
کوفته تبریزی را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
کوفته تبریزی را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
خبر های مرتبط