ته چین از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست که به روشهای کمی متفاوتی تهیه میشه. در این مطلب مدل دیگهای از ته چین رو که ته چین گوشت و بادمجون هست میذاریم که طعم خیلی خوبی داره و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و میتونه در کنار غذاهای دیگه جلوه و زیبایی خاصی داشته باشه و سفره تون رو زیباتر کنه.
5پیمانه برنج
۴۰۰ گرم گوشت پخته و تکه تکه شده
۴ عدد بادمجان متوسط
۴ عدد زرده تخم مرغ
۱ لیوان ماست (من از ماست خامهای استفاده کردم)
زعفران آبکرده مقدار لازم
۴ قاشق غذا خوری کره
۱ عدد پیاز درشت
۱ قاشق رب گوجه فرنگی
مراحل۲ ساعتابتدا بادمجانها را حلقه حلقه کرده روی آنها نمک پاشیده نیم ساعت میگذاریم بماند بعد آبکشی کرده و سرخ میکنیم و کنار میگذاریم
پیاز را تفت میدهیم و یک قاشق رب را اضافه میکنیم کمی پودر دارچین و کمی پودر هل میزنیم و گوشت پخته و تکه تکه شده را اضافه میکنیم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی(+ نکات کلیدی)
ماست و زرده تخم مرغ و زعفران و کره را باهم خوب مخلوط میکنیم برنج را آبکش کرده و به این مواد اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم
ظرف و یا قالبی که میخواهیم ته چین را داخل آن درست کنیم کمی چرب میکنیم یک لایه از مواد برنجی میریزیم و صاف میکنیم یک لایه از بادمجانها چیده و دوباره یک لایه برنج و از مواد گوشتی بک لایه ریخته و مواد برنجی را روی آن ریخته خوب صاف و فشرده و منسجم میکنیم
روی ظرف را پوشانده و روی حرارت خیلی کم مدت ۲ ساعت و یا داخل فر حرارت ۱۸۵ به مدت ۲ ساعت میگذاریم تا اطراف ته چین خوب طلایی شود داخل ظرف مورد نظر برگردانده و سرو میکنیم برای تزیین ویا داخل این ته چین میتوان از خلال پسته و بادام و زرشک استفاده کرد