طرز تهیه مرغ بریان خانگی+ نکات تکمیلی
مرغ بریانی غذایی لذیذ و خوشمزه که مطمئنا شما عزیزان از خوردن آن لذت خواهید برد. برای آموزش تهیه “مرغ بریانی” با آشپزخانه سایت نمناک همراه ما باشید.
رویداد۲۴ مواد لازم برای مرغ بریانی:
مرغ کامل:۱ و نیم الی ۲ کیلویی
پیاز متوسط:۱ عدد
فلفل دلمه:۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
کره:۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو:به میزان لازم
زعفران دم کرده:به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه مرغ بریان:
اولین کاری که باید انجام دهید این است که قسمتهای اضافی و شکم مرغ را خالی کنید و آن را خوب بشوید.
سپس مرغ را خشک کنید و با کمک انگشت دست، زیر تمام قسمتهای پوست مرغ را باز کنید طوری که به بافت مرغ آسیب نرسد و پوست آن جدا نشود و فقط بین پوست و گوشت مرغ فاصله بیفتد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیش کباب لذیذ؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه
تا بتوان گوشت مرغ را مزه دار کرد؛ و پوست به صورت یک لایه روی آن قرار گیرد. سپس پیاز را داخل خرد کن خرد میکنیم و وقتی خرد شد آب آن را جدا میکنیم و کنار میگذاریم.
بعد فلفل دلمه را داخل پیازهای خرد شده، خرد کن میریزیم و خرد میکنیم.
پیاز و فلفل دلمه خرد شده را داخل ظرفی میریزیم و کره را به همراه مقداری آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و کمی هم زعفران به پیازها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مواد مخلوط شده را به تمام قسمتهای زیرین پوست مرغ که باز شده میریزیم.
وقتی این مواد را همه جای مرغ قرار دادیم اگر جایی از پوست باز شد و یا ممکن بود مواد زیرینش بریزید میتوانید پوست را جمع کنید و با نخ و سوزن آشپزی بدوزید.
برای مزه دار کردن قسمت بیرونی مرغ هم آب پیاز را به همراه کمی زعفران و کمی آب لیمو مخلوط میکنیم و با برس به همهی قسمتهای آن میمالیم.
مرغ مزه دار شده را در ظرف مناسب قرار میدهیم و در طبقه پایین فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۲ الی ۳ ساعت میپزیم.
حتما بعد از تایم پخت آن را با خلال چوبی تست کنید تا کاملا از پخته شدن آن مطمئن شوید.
مرغ پخته را با مقداری سبزیجات و سیب زمینیها بخار پز شده و رب انار سرو کنید و هنگام کشیدن آن از قیچی استفاده کنید تا مرغ متلاشی نشود.
نکات تکمیلی در مورد مرغ بریانی
مرغ بریانی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد.
مرغ بریانی را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.
مرغ کامل:۱ و نیم الی ۲ کیلویی
پیاز متوسط:۱ عدد
فلفل دلمه:۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
کره:۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو:به میزان لازم
زعفران دم کرده:به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه مرغ بریان:
اولین کاری که باید انجام دهید این است که قسمتهای اضافی و شکم مرغ را خالی کنید و آن را خوب بشوید.
سپس مرغ را خشک کنید و با کمک انگشت دست، زیر تمام قسمتهای پوست مرغ را باز کنید طوری که به بافت مرغ آسیب نرسد و پوست آن جدا نشود و فقط بین پوست و گوشت مرغ فاصله بیفتد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیش کباب لذیذ؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه
تا بتوان گوشت مرغ را مزه دار کرد؛ و پوست به صورت یک لایه روی آن قرار گیرد. سپس پیاز را داخل خرد کن خرد میکنیم و وقتی خرد شد آب آن را جدا میکنیم و کنار میگذاریم.
بعد فلفل دلمه را داخل پیازهای خرد شده، خرد کن میریزیم و خرد میکنیم.
پیاز و فلفل دلمه خرد شده را داخل ظرفی میریزیم و کره را به همراه مقداری آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و کمی هم زعفران به پیازها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مواد مخلوط شده را به تمام قسمتهای زیرین پوست مرغ که باز شده میریزیم.
وقتی این مواد را همه جای مرغ قرار دادیم اگر جایی از پوست باز شد و یا ممکن بود مواد زیرینش بریزید میتوانید پوست را جمع کنید و با نخ و سوزن آشپزی بدوزید.
برای مزه دار کردن قسمت بیرونی مرغ هم آب پیاز را به همراه کمی زعفران و کمی آب لیمو مخلوط میکنیم و با برس به همهی قسمتهای آن میمالیم.
مرغ مزه دار شده را در ظرف مناسب قرار میدهیم و در طبقه پایین فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۲ الی ۳ ساعت میپزیم.
حتما بعد از تایم پخت آن را با خلال چوبی تست کنید تا کاملا از پخته شدن آن مطمئن شوید.
مرغ پخته را با مقداری سبزیجات و سیب زمینیها بخار پز شده و رب انار سرو کنید و هنگام کشیدن آن از قیچی استفاده کنید تا مرغ متلاشی نشود.
نکات تکمیلی در مورد مرغ بریانی
مرغ بریانی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد.
مرغ بریانی را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.
خبر های مرتبط