صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۲۵۱۲۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۹

۴ زن، کامیل احمدی را به تعرض جنسی متهم کردند

چهار زن، کامیل احمدی پژوهشگر ایرانی را به آزار و تعرض جنسی متهم کردند.

رویداد۲۴ چهار زن در گفتگو با روزنامه گاردین گفتند کامیل احمدی دیگر نباید اجازه کار زنان یا گروه‌های آسیب‌پذیر سوژه تحقیقاتش را داشته باشد. کامیل احمدی در متنی که منتشر کرده، تمام اتهامات آزار جنسی علیه خود را رد کرده است.

کامیل احمدی پژوهشگر مسائل اجتماعی در کشور با حکم بدوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ۹ سال حبس و پرداخت جریمه نقدی به مبلغ ۶۰۰ هزار یورو محکوم شد. دادگاه انقلاب او را به تحصیل مال نامشروع حاصل از همکاری و اجرای پروژه‌های موسسات برانداز در کشور متهم و محکوم کرده است. 

یکی از اتهامات او همکاری با موسسه هیفوس بوده که به زعم دادگاه انقلاب در پی ایجاد تغییرات فرهنگی اجتماعی در ایران بوده است. از اتهامات کامیل احمدی پژوهش در موضوعات زنان و کودکان و تلاش برای اعمال نفوذ در تهیه و تصویب طرح افزایش سن ازدواج با همراهی ۲ نماینده زن سابق مجلس شورای اسلامی بوده است.

دادگاه معتقد است تلاش او برای بالا بردن سن ازدواج اقدامی ضداجتماعی بوده است و گفته شده که «ارتباط و همکاری با سفارتخانه‌های کشورهای اروپایی در راستای اجرای پروژه بالا بردن سن ازدواج در ایران بوده است.

دادگاه همچنین کامیل احمدی را به ترویج و حمایت از همجنسگرایی محکوم کرده است. در بخش دیگر از حکم احمدی گفته شده او با رسانه‌های معاند و بیگانه همکاری داشته گزارش خلاف واقع به گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل ارسال کرده که علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است.

کامیل احمدی کیست؟

کامیل احمدی در زمینه‌های اجتماعی و سنت‌های آسیب‌زا کار می‌کند و تمرکز ویژه‌ای بر جنسیت، کودکان، اقلیت‌های قومی/ جنسی و کودکان کار دارد. او در شهر نقده که دارای جمعیتی کرد و ترک است زاده شده و از دهه ۱۹۹۰ تابعیت بریتانیا را دارد.

کامیل احمدی در دانشگاه کنت تحصیل کرده‌ و در سال ۲۰۱۱ درباره ختنه زنان در ایران گزارشی میدانی انجام داد که بازخورد بسیار زیادی داشت و به همین دلیل نام او بیشتر به عنوان پژوهشگر در این حوزه‌ها شناخته شده است.

کامیل احمدی دریافت کننده جایزه افتخار حقیقت ۲۰۱۷ در دانشگاه حقوقی لندن توسط سازمان IKWR است. وی همچنین دریافت کننده جایزه مقام اول ۲۰۱۸ ادبیات توسط بنیاد جهانی صلح PEACE در دانشگاه جورج واشینگتن است. 

«طنین سکوت» (پژوهشی جامع در باب ازدواج زود هنگام کودکان ECM در ایران)، «خانه روی آب» (پژوهشی جامع در باب ازدواج موقت و صیغه محرمیت در ایران)، «یغمای کودکی» (پژوهشی در خصوص زباله گردی کودکان در تهران، «داستان شهر ممنوعه» (پژوهشی جامع در باب لزبین، همجنسگرایان و دوجنسگرایان) و «خانه‌ای با در باز» (پژوهشی جامع در باب ازدواج سفید در ایران) «از مرز به مرز» (پژوهشی در خصوص پنج اقلیت عمده در ایران) از جمله کتاب‌های کامیل احمدی هستند.

نظرات شما