صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۳۴۴۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد

پگاه آهنگرانی کیست؟

پگاه آهنگرانی متولد ۲ مرداد ماه در اراک، بازیگر، کارگردان، تهیه کننده فیلم، تدوین گر و مستندساز است. در این مقاله قصد داریم بیوگرافی و بهترین فیلم‌های پگاه آهنگرانی را به شما معرفی کنیم.

رویداد۲۴ مهدی توفیقی: پگاه آهنگرانی متولد ۲ مرداد ۱۳۶۳ در اراک، بازیگر است.

ترک تحصیل کرده رشته موسیقی در مقطع هنرستان است، بجز بازیگری، مستندساز است و تجربه بازداشت و زندان به علت فعالیت سیاسی رو هم دارد.

خانواده پگاه آهنگرانی

پگاه فرزند جمشید آهنگرانی و منیژه حکمت است که هر دو از تهیه کنندگان و کارگردان با سابقه می‌باشد، پگاه تنها یک خواهر بنام مهشید دارد.

شروع فعالیت پگاه آهنگرانی

بواسطه پدر و مادر خود وقتی ۶ ساله بود در فیلم گربه آواز خوان در سال ۱۳۶۹ بازی کرد، اما دومین تجربه اش هشت سال بعد سال ۱۳۷۷ در فیلم دختری با کفش‌های کتانی بود.

این فیلم علاوه بر شهرت جوایز متعددی برایش به ارمغان آورد.

پگاه در اولین تجربه مادرش بعنوان کارگردان سال ۱۳۷۹ در فیلم زندان زنان در سه نقش متفاوت بازی کرد؛ این فیلم نیز موفق به گرفتن چندین جایزه شد.

در سال ۱۳۸۶ در فیلم آتش سبز بدون حضور بازیگر بدل در حین فیلمبرداری به علت سقوط دچار شکستی مهره‌های کمر شد و تا مدت‌ها بستری بود.

علاقه پگاه آهنگرانی به مستندسازی

پگاه آهنگرانی بجز بازیگری، علاقمند مستند سازی است.

او حتی موفق شده جایزه ویژه جشنواره فیلم کوتاه اصفهان برای کارگردانی مستند تماشاخانه بگیرید، بجز همه اینا، دست به قلم بوده و روزنامه نگاری نیز کرده است.

همچنین مدیر یک موسسه هنری فرهنگی می‌باشد.

دستگیری پگاه آهنگرانی در خانه

در ۱۹ تیر ۱۳۹۰ با مراجعه ماموران اطلاعاتی در خانه اش بازداشت شد. مدتی شایعه شد که علت دستگیری او به دلیل شکایت مسعود ده نمکی از مستند ده نمکی‌ها به کارگردان خانوم آهنگرانی بود که تکذیب شد.

در آبان ۱۳۹۲ منیژه حکمت مادر پگاه خبر از حکم ۱۸ ماه حبس تغذیری وی در دادگاه بدوی داد و از طریق دادسرای امنیت تهران سه سال ممنوع الخروج شده است.

اتهام وی شرکت در اعتراضات سال ۸۸ بود، او همچنین عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در جریان انتخاب ریاست جمهوری بود.

ازدواج پگاه آهنگرانی

به تازگی علی عظیمی خواننده‌ی ایرانی با انتشار عکسی مشترک از خود در کنار پگاه آهنگرانی ضمن تبریک تولد آهنگرانی، خبر ازدواج شان را نیز اعلام کرد.

علی عظیمی ۴۶ ساله در زمینه موسیقی راک آلترناتیو، راک ایرانی و هارد راک به فعالیت مشغول است. او دارای مدرک لیسانس مهندسی مکانیک از دانشکده فنی دانشگاه تهران و فوق لیسانس همان رشته از یکی از دانشگاه‌های انگلیس است و از سال ۱۳۸۸ به عنوان یکی از اعضای اصلی با گروه موسیقی راک «رادیو تهران» همکاری می‌کرد که به دلیل مهاجرت علی عظیمی به لندن و فراهم نبودن شرایط مهاجرت بقیه اعضای گروه، این همکاری ادامه نیافت و علی عظیمی به صورت مستقل، کار موسیقی را ادامه داد و تاکنون ۵ آلبوم منتشر کرده است. آلبوم دوم او، آلبوم «آقای پست» و به ویژه آهنگ «پیش‌درآمد» وی از این آلبوم بسیار مشهور شد.

بهترین فیلم‌های پگاه آهنگرانی

فیلم بدون قرار قبلی

فیلم بدون قرار قبلی به کارگردانی بهروز شعیبی در سال ۱۴۰۰ ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر درام و خانوادگی می‌باشد. در این فیلم پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، الهام کردا، صابر ابر، حامی ترابی، رضا صابری، امین میری، محمد کیانی و عرفان ابراهیمی به هنرمندی پرداخته‌اند.

داستان فیلم «بدون قرار قبلی»، در مورد یاسمین است که پس از سال‌ها به دلیل مرگ پدرش از آلمان به ایران بازگشته است. پسر او دچار اوتیسم است و همین سفر را برایش دشوار می‌کند. یاسمین شناختی از پدرش ندارد و میراثی که پدر برایش گذاشته باعث تعجب او می‌شود. آشنایی او با اشخاص دیگر در این سفر، اقامت کوتاهش در زادگاه پدر و دیدار با کسانی که پدرش را می‌شناسند او را به درک تازه‌ای از انسان و مفهوم مرگ می‌رساند.

فیلم دختری با کفش‌های کتانی

فیلم دختری با کفش‌های کتانی به کارگردانی رسول صدرعاملی در سال ۱۳۷۷ ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر درام و خانوادگی می‌باشد. در این فیلم پگاه آهنگرانی، اکرم محمدی، محمود جعفری، بهمن زرین پور، مهدی میامی، مرتضی ضرابی، عبدالرضا اکبری، محمود عزیزی و داریوش مودبیان به هنرمندی پرداخته‌اند.

آیدین و تداعی که در پارک با هم آشنا شده بودند در حین گردش در پارک توسط مأمورین نیروی انتظامی متوقف شده و به کلانتری برده می‌شوند.

فیلم مادر قلب اتمی

فیلم مادر قلب اتمی به کارگردانی علی احمدزاده در سال ۱۳۹۳ ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر خانوادگی و درام می‌باشد. در این فیلم محمدرضا گلزار، ترانه علیدوستی، پگاه آهنگرانی، مهرداد صدیقیان، احسان امانی و رضا بهبودی به هنرمندی پرداخته‌اند.

داستان فیلم مادر قلب اتمی به کارگردانی علی احمدزاده، با آرینه و نوبهار آغاز می‌شود که از یک مهمانی بیرون می‌آیند و شروع به گشتن در خیابان می‌کنند. آن‌ها بطور اتفاقی با کامی که قصد دارد ایران را برای همیشه به مقصد تونس ترک کند آشنا می‌شوند.

فیلم راه آبی ابریشم

فیلم راه آبی ابریشم به کارگردانی محمد بزرگ نیا در سال ۱۳۸۸ ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر اکشن و ماجراجویی می‌باشد. در این فیلم بهرام رادان، پگاه آهنگرانی، داریوش ارجمند، رضا کیانیان، پیام دهکردی، عزت الله انتظامی و مهدی میامی به هنرمندی پرداخته‌اند.

«راه آبی ابریشم» فیلمی به کارگردانی و نویسندگی محمد بزرگ نیا و تهیه کنندگی حسن بشکوفه ساخت سال ۱۳۸۸ است که در ۲۷ مهر ۱۳۹۰ در سینما‌های ایران اکران شده است. این فیلم یکی از پرهزینه‌ترین فیلم‌های تاریخ سینمای ایران است. داستان در هزار سال پیش اتفاق می‌افتد که یک ناخدای ایرانی به نام سلیمان تصمیم می‌گیرد برای اولین بار مال التجاره با ارزشی را از بندر سیراف و با عبور از میانه اقیانوس هند به بندر خانفو در کشور چین برساند و در این سفر که از خلیج فارس آغاز می‌شود، اتفاقات مختلفی رخ می‌دهد.

فیلم سارا و آیدا

فیلم سارا و آیدا به کارگردانی مازیار میری در سال ۱۳۹۶ ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر درام می‌باشد. در این فیلم غزل شاکری، پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی و سعید چنگیزیان به هنرمندی پرداخته‌اند.

فیلم سارا و آیدا به کارگردانی مازیار میری و با بازی غزل شاکری مصطفی زمانی و پگاه آهنگرانی درباره دوستان صمیمی‌ای به نام سارا و آیدا است که آبروی یکی از آن‌ها به خطر افتاده و حالا باید به کمک هم شرایط را به حالت عادی بازگردانند، اما این دو دوست تا کجا به پای یکدیگر می‌ایستند؟

فیلم ورود آقایان ممنوع

ورود آقایان ممنوع فیلمی به کارگردانی رامبد جوان محصول سال ۱۳۸۹ می‌باشد که در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ اکران شد. این فیلم در تهران فیلمبرداری شده و توانست عنوان دومین فیلم پرفروش سال ۱۳۹۰ سینمای ایران را کسب کند.

فیلم ورود آقایان ممنوع، مدیر یک دبیرستان دخترانه خصوصی با ورود آقایان به مدرسه خود شدیداً مخالف است. اما وقتی دبیر شیمی دانش آموزان المپیادی به علت زایمان شش ماه مرخصی می‌گیرد، مجبور می‌شود تا یک دبیر جایگزین به دبیرستان بیاورد؛ ولی تلاش وی برای یافتن دبیر المپیاد زن در میانه سال تحصیلی بی‌فایده است و وی مجبور است یک مرد را به عنوان تنها گزینه بپذیرد تا از رقابت المپیاد جا نماند، اما …

نظرات شما