رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: اسکون به یک نوع شیرینی یا نان انگلیسی میگویند در واقع این خوراکی خوشمزه بافتی بین شیرینی و نان دارد به همین دلیل به آن اسکون میگویند. این شیرینی از گندم یا بلغور درست میشود و جزو نانهای سریع است به همین دلیل در مواد آن از خمیرمایه استفاده نمیشود بنابراین خمیر آن نیازی به استراحت ندارد.
همانگونه که گفتیم شیرینی اسکون کم است بههمین دلیل برخی آن را همراه با خامه یا مربا و برای صبحانه یا عصرانه سرو میکنند.
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره سرد ۸۰ گرم
شیر نارگیل ¾ لیوان
عصاره وانیل ۳ تا ۴ قطره
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات تختهای تلخ ½ لیوان
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری
به گزارش رویداد۲۴ به یاد داشته باشید برای تهیه هرنوع کیک و شیرینی حتما آرد را سه بار الک کنید. شکر و نمک را هم به آرد بیفزایید و هم بزنید. سپس کره سرد را مکعبی خرد کنید و به مواد بیفزایید بهگونهای که شبیه به خرده نان شود. در این مرحله شیر نارگیل را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی سابله، ویژه نوروز
در این مرحله شکلات تختهای را ریز خرد کنید وبه همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید.
خمیر را تنها با نوک انگشتان دست ورز دهید تا گرمای دستتان به آن منتقل نشود و به روغن نیفتد.
خمیر را دو بخش کنید و هر بخش را به شکل شمش درآورده و مانند مثلث برش بزنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را با کمی فاصله در سینی بچینید و در فری که از پیش با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
ابتدا پودر قند را با شیرنارگیل و وانیل هم زنید تا از حالت شل خارج شود و کمی قوام آید.
پودر نارگیل را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا برشته و طلایی شود.
اسکونها را از فر خارج کنید، هنگامیکه کامل خنک شدند روی آنها کرم نارگیل و پودر نارگیل بریزید.