رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: کوکی خرما و ذرت یکی از انواع کوکیهای ساده و خوشمزه بینالمللیست که با دستورها و رسپیهای متنوعی پخته میشود. این کوکی بسیار مقویست و برای عصرانه بهویژه برای بچهها بسیار سودمند است.
مواد لازم کوکی خرما
خرما ۱۵۰ گرم
کره بادام زمینی ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
مرحله اول
برای تهیه کوکی خرمای ساده در ابتدای کار پوست و هسته خرما را جدا میکنیم، سپس درون غذاساز میریزیم. در ادامه کره بادام زمینی را به غذاساز اضافه میکنیم، سپس مواد را هم میزنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
به گزارش رویداد۲۴ اکنون تخممرغ را به همراه وانیل به مخلوط خرما و کره بادام زمینی اضافه میکنیم، سپس دوباره هم میزنیم میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در صورتی که مواد کوکی کمی شل بود ۲ قاشق غذاخوری آرد به آن میافزاییم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه یک شیرینی انگلیسی خوشمزه
مرحله سوم
در این مرحله خمیر کوکی را درون کیسه فریزر قرار میدهیم، سپس پهن میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۶۵ درجه سانتی گراد قرار میدهیم. اینکه آن را درون یخچال میگذاریم برای این است که خمیر خودش را بگیرد و بهتر بتوان آن را شکل داد.
مرحله چهارم
حالا خمیر کوکی را از یخچال خارج میکنیم، سپس مقداری از خمیر به اندازه گردو بر میداریم و پس از آن روی آن را با چنگال خط میاندازیم و طرح میدهیم. در ادامه خمیرها را درون سینی فر با فاصله از هم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم کوکیهای خرما درون فر بمانند تا اطراف آنها طلایی شوند. پس از پایان پخت، سینی را از فر خارج میکنیم، سپس اجازه میدهیم کوکیها کاملا خنک شوند.
مرحله ششم
در نهایت کوکیهای خرما را از سینی جدا میکنیم، سپس با شکلات بنماری شده و مغز بادام زمینی تزئین میکنیم. در آخر کوکیهای خرما را درون ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم، سپس به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.