دسر انار یخچالی
رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: یکی از جشنهای باستانی و زیبای ما ایرانیها شب چله است شبی درازتر از شبهای دیگر که ما آن را برای بیشتر شادبودن جشن میگیریم و کنار دوستان و خانواده لحظات خوشی را میگذرانیم.
به گزارش رویداد۲۴ همانگونهکه میدانید در این شب انواع و اقسام خوراکیهای خاص و ویژه این شب سرو و خورده میشود.یکی از میوههایی که در این شب جایگاه ویژهای دارد انار است. دانههایی که کنار هم نشستهاند و منظرهای بیمانند از خود به نمایش میگذارند.
در این مطلب طرز تهیه دسر یخچالی انار را برایتان آماده کردهایم. دسری آسان و ساده که بهآسانی میتوانید آن را درست کنید و در کنار اعضای خانواده خود لذت ببرید.
مواد لازم
بیسکویت پتی بور: به مقدار لازم
انار دون شده: ۲ فنجان
بستنی وانیلی: ۲۰۰ گرم
پودر ژله انار: ۲ بسته
آبجوش: ۱/۵ لیوان
آب انار: ۱/۵ لیوان
طرز تهیه دسر انار، دسر شب یلدا
ابتدا بستنی را بیرون قرار بدهید تا به حالت مایع و روان تبدیل شود. در صورت نبود بستنی میتوانید به همین مقدار از خامه صبحانه استفاده کنید که در این صورت خامه را روی حرارت ملایم قرار میدهید تا مانند بستنی آب شود فقط مدام هم بزنید تا خامه نبرد.
در قابلمه کوچکی آب انار را بریزید تا کمی بجوشد. (من از کنسانتره انار که آب انار طبیعی و خالص است استفاده کردم) البته اگر میخواهید یک دسر با مواد اولیه سالم داشته باشید پیشنهاد ما همان آب انار طبیعیست.
سپس یک بسته پودر ژله را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً پودر ژله در آن حل شود.
چند دقیقهای صبر کنید تا کمی خنک شود.
سپس بستنی آب شده را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا بستنی با ژله مخلوط و دون دون نشود. (در این صورت از صافی عبور دهید). میتوانید ظرف آن را کمی روی بخار آب قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد یک دست شوند.
سپس بیسکوئیت هارا در کف ظرف مورد نظرتان بچینید.میتوانید از یک بیسکوییت ساده و یکی شکلاتی استفاده کنید.
مقدار خیلی کم از مواد ژله بستنی را با قاشق روی بیسکوئیتها بریزید و به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
سپس ظرف را خارج کرده و قاشق قاشق و به آرامی بقیه ژله بستنی را روی بیسکوئیتها بریزید و حدود ۱ الی ۲ ساعتی در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
بعد که لایهی پایینی بسته شد از یخچال خارج کرده و انارهای دون شده رو روی آن بریزید.
سپس بسته دیگر از پودر ژله که مونده را با آبجوش حل کنید. میتوانید به روش بن ماری این کار را بکنید تا کاملا حل شود.
به گزارش رویداد ۲۴ اجازه دهید کمی خنک شود و با قاشق مقدار خیلی کمی از ژله را روی انارها بیفزایید د و حدود ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا ببندد و انارها روی دسر شناور نشود.
بعد از فریزر خارج کرده و بقیه ژله انار رو به آرامی اضافه کرده سپس بگذارید در یخچال تا کاملاً ببندد.
برای درست کردن این دسر میتوانید از ظرفهای پیرکس یا هر ظرف دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
میتوانید آن را براساس سلیقه خود تزیین و سرو کنید.
شب چله خوبی داشته باشید و نوش جان.