رویداد۲۴ خبرآنلاین نوشت: عباس پاپی زاده، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفتوگویی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی امروز به بررسی خط مشی و اصول کلی برنامه کابینه چهاردهم پرداخت و براساس آییننامه نمایندگان موافق و مخالف اظهارنظر کردند.
بنابر روایت ایسنا، وی افزود: برنامه دولت در قالب برنامه وزرای پیشنهادی است که به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند. مثلا وزیر اقتصاد برنامهاش را در حوزه اقتصادی به مجلس داده که طبیعتا برنامه اقتصادی دولت است.
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتقاد نمایندگان به رئیس جمهور از این بابت است که ریز برنامه و برنامههای عملیاتیاش را برای نمایندگان تشریح کند، چون ایشان شخص اول حوزه اجرایی کشور بوده و طبیعتا باید به سیاستها و رویکردهایش در موارد مختلف اشاره کند و توضیح دهد.
پاپیزاده اظهار کرد: طبیعتا رئیس جمهور باید به اجرای قانون برنامه توسعه و سند چشمانداز و سیاستهای کلی پایبند باشد منتهی اشکالی که نمایندگان میگیرند به بیان رئیس جمهور است که چرا در بیانات خود سیاستها و رویکردهایش را مشخص نکرده مثلا اینکه چگونه میخواهد تورم را کنترل کند و یا اینکه در بحث واردات و صادرات و فروش نفت چه سیاست و ریزبرنامهای دارد؛ مجلس شورای اسلامی انتظار داشت که رئیس جمهور در این باره توضیح دهد که در جلسه صبح شاهد آن نبودیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال تصریح کرد: رئیس جمهور در قالب ۱۹ وزیر پیشنهادی برنامه خود را مشخص کرده و نمایندگان هم به عنوان مخالف و موافق اظهارنظر کردند؛ پس برگزاری جلسه مجلس زیر سوال نیست بلکه تنها انتقاد به ارائه نشدن سیاستها و ریزبرنامههای رئیس جمهور است؛ البته که دولت در قالب تک تک وزرا به نوعی برنامهاش را داده است، ولی باز هم ما منتظر بودیم که رئیس جمهور از زبان خودش این برنامهها را تشریح کند.
بیشتر بخوانید: بازخوانی مطالبات صنوف سینمایی و پاسخ پزشکیان | خانه سینما توجه سید عباس صالحی را به پاسخهای پزشکیان جلب کرد
گزارش کامل از جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم | امروز در مجلس چه گذشت؟
پاپی زاده در پایان گفت: هیچ وقت در دورههای گذشته عرف نبوده که رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی برنامه جدا دهد؛ اکنون زمان معرفی کابینه و نه معرفی رئیس جمهور است، ما قرار نیست که به رئیس جمهور رای دهیم، ایشان قبلا برنامهاش را داده و از مردم هم رای گرفته است اکنون نوبت اخذ رای وزرای پیشنهادی از نمایندگان براساس برنامهشان است.
بعد انتخابات میشه .....دادن
مگرشب انتخابات گروهی به نفع پزشکیان کنار رفتند که باید با انها وفاق صورت بگیرد
مردم ایران به جز آذری ها 'اصلا از خط فکری پزشکیان اطلاع نداشتند این ظریف و آدری بود که به مردم فهماندند پزشگیان کدام طرفی هست و مردم به ظریف و آذری جهرمی و رشیدی کوچی و حسن خمینی اعتماد کردند که پزشکیان کدام طرفی هست