رویداد۲۴| حسین سیمایی صراف در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که چه میزان تحزب گرایی و شایسته سالاری در انتصاب روسای دانشگاهها نقش داشته است، بیان کرد: تحزب گرایی نقشی در انتصاب روسای دانشگاه نداشته، بلکه اثر منفی دارد. یعنی اگر واقعا مشخص شود که فردی یک کنش گر سیاسی است و در مدیریت خود اعمال سیاست میکند به هیچ عنوان در مدیریت جا ندارد.
به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد:معیار ما در وهله اول قانون است. در وهله دوم نیز تاکید کردهایم که فردی میتواند رئیس دانشگاه شود که توان حداکثری برای ایجاد توافق داشته باشد و در مدیریت اعمال سیاست نکند.
وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما از مراجع قانونی برای انتصاب روسای دانشگاه نیز استعلام میگیریم. زمانی که نتیجه استعلام مثبت بود ما تازه حکم سرپرستی را میزنیم. شاخصه ما برای انتصاب روسای دانشگاهها رعایت قانون و قدرت وفاق است. اینکه رئیس دانشگاه بتواند با همه جریانهای داخل دانشگاه در بین دانشجویان و استادان بیشترین توافق را داشته باشد.
وزیر علوم، تحقیقات وفناوری در ادامه تصریح کرد: معلوم است که صلاحیت حرفهای نیز باید داشته باشد. از سوی دیگر باید در دانشگاه نیز از محبوبیت و مقبولیت برخوردار باشد. اگر یک مدیری همه شرایط را داشته باشد، اما از مقبولیت پایینی برخوردار باشد راحت نمیتواند مشکلات دانشگاه را برطرف کند. اما وقتی یک مدیری محبوبیت و مقوبلیت دارد خیلی از مشکلات به اعتبار محبوبیت وی حل میشود.