صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 02
کد خبر: ۳۹۶۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

کنایه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به مسئولان؛ مشکلات با عوض کردن اسمشان حل نمی‌شود | «ناترازی» عنوانی برای سرپوش گذاشتن بر کمبود و بحران‌ها

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: از تعبیر جعلی و نارسای «ناترازی» که مدتی است برای سرپوش گذاشتن بر کمبود‌ها در زمینه‌های سوخت، مواد مصرفی، پول و... بکار می‌رود.

رویداد۲۴| روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از مسئولان به خاطر عدم حل مشکلات موجود در کشور، نوشت: «بگذریم از تعبیر جعلی و نارسای «ناترازی» که مدتی است برای سرپوش گذاشتن بر کمبود‌ها در زمینه‌های سوخت، مواد مصرفی، پول و... بکار می‌رود. مردم به خوبی و به درستی درک می‌کنند استفاده از کلمه «ناترازی» برای فرار از بکار بردن کلمات و عناوین ناخوشایندی از قبیل کمبود، نارسائی، نقص، عدم برخورداری و... است هرچند مسئولین فکر می‌کنند جعل کلمات و عناوین جدید می‌تواند تاثیرات منفی واقعیت‌های تاثیرگذار در زندگی مردم را خنثی کند. آنچه این تاثیرات را خنثی می‌کند در درجه اول و در مرحله تفاهمات عادی حکمرانی، صداقت است و در درجه دوم، تلاش عملی بی‌وقفه برای برطرف ساختن کمبود‌ها و نقص‌ها.»

این روزنامه توصیه کرده که به مسئولان به نظر مردم توجه کنند و نوشته: «مسئولان ابتدا به این باور برسند که مردم به دلیل تجربه ملموسی که در جریان زندگی کسب می‌کنند بهترین کارشناسان در امور مختلف مرتبط با معیشت هستند و عمل به توصیه‌های آنها حلال مشکلات کارگزاران خواهد بود. متاسفانه مسئولان همواره خود را در سطحی بالاتر از درک و فهم عموم مردم تصور می‌کنند و با امکاناتی که دارند ارتباط بشدت باورمندانه‌ای با کارشناسان دارند و اساس حل مشکلات را در همین دو باور جستجو می‌کنند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشته: برای رفع کمبود‌ها نظر عامه مردم اینست که دولت باید پول داشته باشد. با پول است که می‌توان مولد‌های برق ساخت و نصب کرد. با پول است که می‌توان سطح مورد نیاز گاز، گازوئیل و بنزین را تامین کرد. با پول است که می‌توان اقلام مورد نیاز مردم را تولید یا وارد نمود. با پول است که می‌توان مسکن ساخت.... راه پول‌دار شدن دولت را هم مردم ارائه می‌دهند. با چابک‌سازی بدنه بسیار فربه حکمرانی شامل هر سه قوه و دستگاه‌های زائد آویزان و بی‌خاصیت که هر روز با عناوین مختلف و با بهانه‌های عجیب و غریب سر برمی‌آورند. با کاهش حقوق‌های نجومی که رقم قابل ملاحظه‌ای را تشکیل می‌دهند. با حذف کامل بودجه دستگاه‌های فرهنگی به معنای عام که غیر از اتلاف وقت و هدر دادن پول و امکانات خاصیتی ندارند. با ابقاء بخش‌های فرهنگی که زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند البته همراه با صرفه‌جوئی‌ها و برنامه‌ریزی‌های منطبق با نیاز‌های واقعی جامعه و پرهیز از اسراف‌ها و زیاده‌روی‌ها. با حل مشکل FATF. با اخراج ۸ میلیون اتباع غیرمجاز که بودجه عظیمی را می‌بلعند. با جلوگیری از قاچاق سوخت. با اتخاذ سیاست بین‌المللی عزتمندانه‌ای که منجر به رفع تحریم‌ها و باز شدن راه تجارت بین‌المللی و ایجاد گشایش در اقتصاد کشور خواهد شد.»

نظرات شما