تاریخ انتشار: ۰۷:۰۴ - ۰۹ دی ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

کنایه «هم‌میهن» به کیست؟ قدرتمند در جلسات دولت و مترسک بی‌خاصیت در میدان سیاست !

روزنامه اصلاح‌طلب هم میهن نوشته: به علت کاهش حضور مردم و نمایندگان آنان در عرصه سیاست، هدف اصلی سیاست یعنی تامین خیر عمومی در عمل منتفی شده و سیاست مفهومی مقلوبه پیدا کرده است.

کنایه «هم‌میهن» به مسئولان؛ قدرتمند در جلسات دولت و مترسک بی‌خاصیت در میدان سیاست

رویداد۲۴| روزنامه اصلاح‌طلب هم میهن در سرمقاله امروز خود به شدت از وضعیت سیاست در ایران انتقاد می‌کند. مشخصا به دولت یا مجلس و دیگران اشاره نکرده و از کسی نام نبرده، اما با اشاراتی که به موضوع رفع فیلترینگ یعنی وعده انتخاباتی پزشکیان و ناترازی که چالش جدی دولت است، دارد؛ معلوم می‌شود که بیش از همه دولت را هدف گرفته است.

این روزنامه اصلاح‌طلب نوشته: «سیاست است که مرجعیت و نمایندگی گذشته را در میان مردم خود ندارد. این مراجع سیاسی هستند که در برابر مردم پاسخگو باید باشند و متناسب این پاسخگویی و مسئولیت‌ها هم باید قدرت و اختیارات داشته باشند. 
ولی، چون قدرت متکثر و پراکنده است و در نقطه مقابل، مسئولیت متمرکز و واحد است، با چنین وضعی، بعید است که بتوان مشکلات را حل کرد. حتی در حد شناخت مشکلات هم تمرکز قدرت وجود ندارد.
جامعه‌ای که برای رفع فیلترینگ ۵ماه مردم را معطل کردند و در پایان هم یک تصمیم نصفه و نیمه و ضعیف گرفتند تا همچنان بازار فیلترشکن‌فروش‌ها در رونق باشد ولی در عمل معلوم شد که مخالفان رفع فیلترینگ فقط چند ده نفرند؛ آن هم موتورسوار هستند.
این نشان می‌دهد که یک جای کار سیاست ما ایراد دارد. آنکه خود را در جلسات دولتی قدرتمند نشان می‌دهد، در عمل و میدان سیاست یک مترسک نحیف و بی‌خاصیت است. این سیاست‌ورزی نیست که چنین نیروی اندکی که در حد صفر هستند خود را باد کنند و به‌جای غول سیاست جا بزنند.»

«هم میهن» در ادامه با اشاره به اینکه «این‌ها نیرو‌هایی بودند که برای بیش از دو دهه هر رفتاری که خواستند با رانت‌های سیاسی انجام دادند و به خودشان هم امر مشتبه شد که گویا پایگاهی و اعتباری در جامعه دارند؛ غافل از اینکه حیات آنان با استفاده از دوپینگ سیاسی ادامه داشت و برخلاف گذشته، امروز امکانات برای دوپینگ فراهم نیست» نوشته: «مشکل این است که اجازه نمی‌دهند تا خلأ سیاسی موجود هم پُر شود و سیاست در جایگاه شایسته و بایسته خود قرار گیرد، در نتیجه رفتار آنان موجب ناترازی شدید سیاسی شده است.
ناترازی به این معنی که فعالان موجود در عرصه سیاست، بازتاب‌دهنده نمایندگی اجتماعی و مردم نیستند. در نتیجه مردم کمتر از گذشته در عرصه سیاسی حضور دارند؛ درحالی‌که این عرصه باید محل ظهور اراده مردم باشد.
این پس‌افتادگی و ناترازی در سیاست، ریشه اغلب ناترازی‌های دیگر است. به همین دلیل هدف اصلی سیاست که تامین خیر عمومی است؛ به علت کاهش حضور مردم و نمایندگان آنان در این عرصه در عمل منتفی شده است و سیاست مفهومی مقلوبه پیدا کرده است. سیاست ضدسیاست شده است.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سیاست ، مرجعیت ، قدرت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
1
هم میهن میگه سیاست صد سیاست ورزی اصیل حرکت کرده
در واقع شما یک دولت ضعیف چهاردهم داری که می‌خواهیم بک دولت قوی ایرانی و مردمی شود اما نحیف است
تقریبا از میان افراد خوب متعادل مثل محمد مخبر ، ابراهیم رئیسی، محمد عارف و مسعود پزشکیان در راس دولت‌های ۱۳ و ۱۴ ، با قطعیت می‌توان پرچم سفید بالا برد که از ۴ نفر مذکور هیچکدام سیاستمدار قابلی نبوده صرفا مجری بوده
نظرات شما