صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۰۲۶۹۷
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۲ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن (به روش رستورانی)

سیب زمینی سرخ شده یکی از استارت‌های پرطرفدار است که در دستور پخت زیر به بهترین روش پخت آن می‌پردازیم.

  رویداد۲۴طرز تهیه سیب زمینی رستورانی:

برای پخت سیب زمینی سرخ کرده رستورانی بهتر است ابتدا سیب زمینی‌ها را درشت خرد کنید. بعد به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدهید. این کار باعث می‌شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند (مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می‌شود) دکتر توصیه می‌کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.



مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه بدهید جوش بیایند و زمانی که جوش آمد سیب زمینی‌های خلالی را داخل آب جوش بریزید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید. بعد از آبکش کردن روی آن آب سرد بریزید و بگذارید آب آن خارج شود و بعد در روغن فراوان سرخ کنید در این روش نیازی به طلایی شدن سیب زمینی‌ها نیست زودتر می‌پزند البته اگر دوست داشتید هم می‌توانید بیشتر سرخ کنید.
بیشتر بخوانید:
سوپ زمستونی خوشمزه + طرز تهیه
با این روش سیب زمینی سرخ کرده پفکی آماده کرده اید و یکی از بهترین روش سرخ کردن سیب زمینی است.


نکاتی برای "طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ":

برای سرخ کردن سیب زمینی‌ها روی هم نباشند تا بهتر سرخ شوند.

برای جلوگیری از نرم شدن سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی‌ها را بیشتر از ۵ دقیقه داخل آبجوش قرار ندهید.

طرز خلال کردن سیب زمینی:

برای این نوع سرخ کردن سیب زمینی باید خلال‌های سیب زمینی درشت باشند اگر نازک کتید سیب زمینی‌ها نرم و له می‌شوند.



بهتر است سیب زمینی را از هر طرف سه یا چهار قسمت کنید این میزان برش برای سیب زمینی‌های متوسط است.




نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۲
ممنون عالی بود
مریم
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۱
به به
نظرات شما