رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: آش و سوپ از آن غذاهاییست که در فصول پاییز و زمستان طرفداران زیادی دارد و میل آدمی به این سبک خوراکها میل بیشتری دارد. بسیار جالب است همانگونهکه فصول و میوههایش تغییر میکنند طبع انسان به سمت آنها میل دارد درواقع مزه آن هلویی که در تابستان میچشیم اگر در زمستان هم آن را داشته باشید هرگز آن لذت را برایمان نخواهد داشت.
به گزارش رویداد۲۴ از مقدمات بگذریم و یک راست برویم سر اصل مطلب. امروز و در این هوای پاییزی برایتان طرز تهیه یک آش پاییزی را آوردیم که هم میتوانید در آن گوشت بریزید و هم اینکه آن را به شکل گیاهی درست کنید و لذت ببرید.
خوردن یک کاسه آش داغ از پشت پنجره و یا در بالکن و تماشای برگریزان پاییزی چنان لذتی دارد که پیشنهاد میکنیم آن را حتما امتحان کنید.
در ادامه با طرز تهیه این آش پاییزی با ما همراه باشید.
بلغور گندم ۲ لیوان
نخود ۱ لیوان
لوبیا ۱/۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
سبزی آش (گشنیز، جعفری، اسفناج، شوید، تره) ۳۰۰ گرم
آب نارنج یا آبغوره ۱/۳ لیوان
عصاره قلم ۱ عدد
گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
ابتدا باید گوشت را بپزید برای این کار گوشت را به همراه یک پیاز و کمی فلفل سیاه و زردچوبه خوب تفت دهید و بعد از این که گوشت تغییر رنگ داد و بعد روی گوشت آبجوش بریزید و بگذارید تا گوشت حسابی پخته شود و بعد از پخت گوشت را ریش ریش کنید و جدا قرار دهید و آب گوشت را صاف کنید و برای تهیه آش کنار قرار دهید.
به گزارش رویداد۲۴ همانگونهکه اشاره کردیم شما میتوانید به کلی گوشت را از این آش حذف کنید.
در ادامه باید بلغور و حبوبات را از چند ساعت قبل حتما خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود و بهتر پخته شود. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا رنده بزنید و داخل قابلمه مورد نظر کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن اضافه کنید کمی تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه فرنگیها را بشورید و پوره کنید و به مواد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: روش درست کردن آش شلغم
در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید و بعد نخود نیم پز شده و بلغوز خیس خورده و لوبیا و آب گوشت یا آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا حبوبات پخته شود و بلغور لعاب بی اندازد.
در ادامه وقتی حبوبات کاملا پخته شد باید سبزی خرد شده را به همراه گوشت ریش شده را اضافه کنید و کمی نمک و آب نارنج را اضافه کنید و بگذارید تا کمی جا افتاده شود و در انتها با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان.
میتوانید حبوبات را از قبل بپزید و بعد از پخت بلغور اضافه کنید.
بلغور حتما باید از شب قبل خیس بخورد.
اگر عصاره قلم ندارید میتوانید از عصاره گوشت استفاده کنید.