طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: ساندویچ از آن دسته غذاهاییست که کوچک و بزرگ عاشقش هستند و نمیتوانند دست رد به سینهاش بزنند.
به گزارش رویداد۲۴ این روزها که فصل مدارس است بهترین گزینه برای خوراکی و ناهار بچهها چیزیست که هم مقوی باشد و هم بچهها به آسانی و بدون گله و بهانه آن را بخورند.
یکی از بهترین گزینهها برای این منظور ساندویچ تنماهیست. حتا اگر خود یا همسرتان سرکار میروید و یا برای یک شام ساده این ساندویچ میتواند گزینه بسیار خوبی باشد.
اگر به دنبال خوراندن یک غذای مقوی به فرزندتان و یا بهوجودآوردن تنوع در فهرست غذای خانه دارید این ساندویچ را از دست ندهید.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ تن ماهی را با هم مرور میکنیم. شما در این ساندویچ میتوانید براساس ذائقه خود و خانوادهتان موادی را کم یا اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ تن ماهی
تن ماهی: ۱ عدد، روغن گرفته شده
کرفس خرد شده: ۱ فنجان
سس مایونز کم چرب: ۲ قاشق غذاخوری
سیبزمینی: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ فنجان
آب لیمو تازه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
برای تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه، ابتدای کار یک قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه کنسرو تن ماهیدرون قابلمه قرار می دهیم.
اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه کنسرو طور کامل بجوشند. در ادامه کنسرو را از قابلمه خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کمی خنک شوند. در ادامه سیب زمینی را می شوییم، سپس
درون قابلمه قرار می دهیم.
در این مرحله آب را تا حدی که روی سیب زمینی را بگیرد به قابلمه اضافه می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در این حین
شوید تازه را می شوییم، سپس آبکش می کنیم.
تن ماهی را درون آبکش ریخته و روغن آن را کامل بگیرید.
کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، تن ماهی را با هم مخلوط کنید.
نمک، فلفل، سس مایونز و آب لیمو را با هم مخلوط و به تن ماهی اضافه کنید.
مخلوط را درون نان ساندویچی ریخته و با خیارشور آن را پر کنید.