رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: در روزگاری زندگی میکنیم که همه مشغول کار و فعالیتند و اصلا وقت آشپزی ندارند از سوی دیگر در همین روزگار به اندازهای غذاهای آماده مصرف میکنیم که تندرستیمان به خطر میافتد و هر اندازه کار میکنیم باید برای آن هزینه کنیم ضمن اینکه غذای بیرون ما را دچار اضافه وزن میکند که خود عامل اصلی انواع بیماریهاست.
به گزارش رویداد۲۴ اگر بهدنبال یک غذای خوشمزه و سالمید و البته چیزی که وقت زیادی نخواهد و به سرعت آماده شود خوراک مرغ و پنیر را به شما پیشنهاد میکنیم.
ممکن است بگویید پنیر خود چاقکننده است و یا فلان ماده را دوست ندارم باید بدانید آشپزی دنیای بوها و مزهها و البته ذائقههای گوناگون است بنابراین در آن دست شما باز است تا با هر آنچه دارید و دوست دارید جادو کنید و خود و خانواده خود را با یک غذای عالی و سالم شگفتزده کنید.
پس دست به کار شوید و با ما طرز تهیه این خوراک خوشمزه را ببینید.
سینه مرغ پخته: ۱ عدد
پنیر پیتزا: ۱ لیوان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس تند یا سس کچاب ساده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
پنیر خامهای: ۳ قاشق غذاخوری
ذرت: ۱ لیوان
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا و آویشن: به میزان لازم
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۱ عدد
برای درست کردن این خوارک مرغ و پنیر خوشمزه نخست باید سس خوراک را آماده کنید. به این ترتیب که سس تند یا سس گوجهفرنگی را همراه با سس مایونز، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن و پاپریکا داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا پنیر خامهای را به این ترکیب اضافه کنید و سپس پنیر پیتزا رنده شده و بعد از آن ذرت و بعد سینه مرغ پخته و ریشریش شده را به کاسه مواد اضافه کنید و با یک قاشق همه را خوب هم بزنید تا مواد خوراک کاملا با هم مخلوط شوند. مواد آماده را داخل یک قالب یا ظرف پیرکس که کفش را از قبل چرب کردهاید، بریزید و روی مواد کمی پنیر پیتزا و جعفری خرد شده بریزید و چند حلقه گوجه فرنگی بچینید. حالا ظرف خوراک را داخل فر ۱۸۰ درجه که از پیش گرم کردهاید، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
شما در این غذا میتوانید حتا از مرغهای درشتتر براساس سلیقه و خواست خود استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک
به گزارش رویداد۲۴ همانگونهکه اشاره کردیم آشپزی دنیاییست که دست شما در آن باز است بنابراین برای خود محدودیت قرار ندهید.اگر دوست ندارید این غذا را اینگونه درست کنید میتوانید به جای گذاشتن آن در فر آن را به شکل دیپ و با هر گونه نانی که دوست دارید از نان تست گرفته تا پیتا سرو کنید.توجه داشته باشید اگر میخواهید این غذ ارا به صورت دیپ تهیه کنید، بهتر است به جای پنیر پیتزا از پنیر پارمسان استفاده کنید.
برای پخت این غذا میتوانید به جای ذرت به دلخواه از هویج پخته و یا نخود فرنگی استفاده کنید. اگر از ذرت استفاده میکنید، بهتر است نوع ذرت مکزیکی باشد که خیلی نرم است. ذرت یکی از دانههای خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشیها استفاده میشود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطیهای کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیمپز از فروشگاههای سبزیجات تهیه میکنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده میکنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلالهای معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازههای ترهبار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانههای درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانههای این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمیشوند.
اگر سس تند دوست ندارید، میتوانید به جای سس تند از سس کچاپ ساده استفاده کنید.
به جای پنیر پیتزای رنده شده میتوانید از پنیر چدار هم استفاده کنید.