رویداد۲۴| از اخبار پربازدید فروردین سال ۱۴۰۳ خبر بازگشت یک چهره پرحاشیه در شبکههای اجتماعی به ایران بود. کسی که خود را «شاهزاده سرین» میخواند و در سالهای اخیر با ویدئوهایی در شبکههای اجتماعی به خصوص اینستاگران دنبال کنندگان و توجهات زیادی را به خود جذب کرده است. بازگشت او به ایران از آن جهت قابل توجه بود که وی در سالهای گذشته در شبکههای اجتماعی خودش را منتسب به خاندان پادشاهان باستانی ایران معرفی کرده بود. موضوعی که عموما با شوخی کاربران فضای مجازی با او نیز همراه می شد. همچنین مدعی بود که سالها ساکن آمریکا بوده است. قبل از ورود به ایران در لایو اینستاگرامی خبر داده بود که قصد سفر به ایران دارد.او در این لایو میگوید از آمریکا خسته شده و پیشبینی برخورد با خود را نیز دارد. در آخرین لایوی که از ایران در اینستاگرام منتشر کرد محل حضور خود در ایران را شهرک اکباتان عنوان کرد. گفته می شود او ساعتی بعد بازداشت شد.
در زمان بازداشت او در فروردین ماه سال جاری خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه از او با عنوان «سرین کرتیس، فرد هتاک به مقدسات» نام برد.
بر اساس آنچه در ویکی پدیا منتشر شده سرین بدیعی متولد ۲۰ سپتامبر ۱۹۷۱- ۲۱ مهر ۱۳۵۲- در اکباتان تهران به دنیا آمده است. پایگاه خبری رکنا مدعی است او فرزند جلال بدیعی، از چهرههای اصلی ساواک است که بعد از انقلاب اعدام شده است.
رکنا در اینباره نوشته است: «بعد از اعدام سرهنگ بدیعی، سرین سالها به همراه مادر یهودی اش در ایران زندگی میکند تا نهایت در سال ۱۳۷۸ به آمریکا مهاجرت میکند تا اینکه دوستان سرهنگ بدیعی در آمریکا تصمیم میگیرند سرین را از ایران خارج کنند. بعد از فراری دادن فرزند رئیس ساواک چندین فیلم جنسی از سرین بدیعی در تهران پخش شد تا بهانهای باشد برای گرفتن اقامت سرین در ایالات متحده. هم اکنون سرین بازیگر فیلمهای بزگسالان است».
علی شریفزاده اردکانی، حقوقدان و وکیل سرین بدیعی ۱۸ مرداد ضمن اعلام خبر محکومیت او به مجموعا ۹ سال حبس برای سه عنوان اتهامی «توهین به مقدسات»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «تشویق مردم به فساد و فحشا» جزئیات این حکم را تشریح کرد: «۶۶ ماه حبس به دلیل تشویق به فساد و فحشا، ۳۶ ماه حبس به دلیل توهین به مقدسات، ۷ ماه ۱۶ روز حبس به واسطه فعالیت تبلیغی علیه نظام و ۲ سال ممنوعیت از خروج و ممنوعیت فعالیت درفضای مجازی در پرونده او آمده است».
شریف زاده تاکید کرده که « سرین به رغم اقامت سابق در آمریکا، تابعیت نیوزلندی دارد و سفارت این کشور نیز از این پرونده مطلع شده است». او همچنین گفت که « سرین یک سری اموال از جمله تعدادی جواهرات و ارز (دلار) به همراه خود به ایران آورده بوده که فعلا توقیف شده است».
بر اساس گفته های شریف زاده سرین بدیعی مبتلا به نوعی بیماری دوقطبی است که اسکیزوفرنی محسوب می شود و هر از گاهی دچار جنون آنی میشود.
او درباره وضعیت روانی سرین نیز گفته است که «موکلم به مدت دو هفته در بیمارستان روزبه تهران بستری بوده و به بیماری اختلال دوقطبی مبتلاست. ما تقاضا کردیم که مجددا او را به کمیسیون سه نفره پزشکی قانونی بفرستند چرا که سرین به نظر ما، سوای اینکه مجرم باشد، بیمار است. شخصی که از آمریکا از طریق مشهد به ایران آمده و عنوان میکند که هدفش اعلام پیام صلح، صفا و دوستی ایران به دنیا بوده است. به گفته موکلم، او بنا داشته تا اعلام کند؛ ایران یک کشور تروریستی نیست».
وکیل سرین همچنین گفته است که حکم را از طریق دادگاه تجدیدنظر کرج پیگیری خواهد کرد.
عبدالله عبدی که در فضای مجازی با نام «عبدیمدیا» شناخته میشد، با استفاده از هشتگ «سیاست پیچیده و بیرحم» به دستگیری سرین واکنش نشان داد.عبدی نوشت: «باید دید چه کسانی و با چه وعدههای احتمالیای این شخص را برای سفر به ایران ترغیب کردند؟ با فرض اینکه چنین چیزی نبوده و کسی او را ترغیب به این سفر نکرده، دستگاههای انتظامی و اطلاعاتی کشور "با چه هدف بزرگتری" و چگونه اجازه دادند که او در داخل کشور اقدام به تهیه گزارش و کلیپسازی کند و بعد مبادرت به بازداشت وی کنند؟»
علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری نیز در ایکس نسبت به «سرگرم شدن به شاهزاده سرین در کشاکش ماجرای افشای اسناد علیه کاظم صدیقی» هشدار داد.