با هماهنگی کمیته ملی پارالمپیک ایران و مجارستان؛
دو ملیپوش پارا شنای ایران در مجارستان اردو زدند
با هماهنگی کمیته ملی پارالمپیک ایران و مجارستان، دو ملی پوش پارا شنای کشورمان در مجارستان اردو زدند.

رویداد۲۴ محمدحسین اقبالی، سرمربی تیم ملی شنا جانبازان و معلولین کشورمان، در خصوص این اردوی تدارکاتی گفت: شاهین ایزدیار، شناگر خوب دارای معلولیت تیم ملی که رکورددار آسیاست و محمدحسین کریمی، شناگر کمبینای کشورمان در این اردو حضور دارند.
اقبالی افزود: ما در نزدیکی بوداپست، در مجموعه ورزشی مجهز و استخری با امکانات استاندارد تمرینات خود را از امروز آغاز کرده ایم و ۱۲ روز در این اردو حضور خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: شناگران در دو نوبت صبح و عصر به تمرینات شنا و بدنسازی میپردارند و از نظر روحی و جسمی شرایط مناسبی برای آنها ایجاد شده است.
سرمربی تیم ملی شنای کشورمان در پایان خاطرنشان کرد: از فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین و کمیته ملی پارالمپیک برای هماهنگی این اردو سپاسگزاریم و امیدواریم ملی پوشان کشورمان با این تمرینات در جاکارتا به نتیجه خوبی دست پیدا کنند.
منبع: برنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط