در هیچ عرصهای برای زنان تابلوی ورود ممنوع وجود ندارد
وی ادامه داد: دولت در هیچ عرصهای از عرصههای مدیریت و خدمتگذاری فرقی میان زنان و مردان قائل نیست و در این راه هیچ مانعی را به رسمیت نمیشناسد و معتقدیم اگر مانعی وجود دارد باید برداشته شود. ما باید به اسلام، انقلاب اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب که بارها با اقتباس از مکتب فقهی امام (ره) و اجتهاد پویای خودشان مسأله حضور زنان در عرصههای مختلف را مطرح کردهاند، افتخار کنیم.
انصاری در ادامه بیان کرد: امروز به لطف خدا انقلاب اسلامی به عنوان الگویی شناخته شده برای ارائه اسلام رحمانی، مهر و محبت، عشق و دفاع از حقوق زن مطرح است و در میان این منطقه آشوبزده ما باید الگویی درست را ارائه کنیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: این ظلم است که رسانههای عنود چهرهای عقبمانده از زنان ایرانی ترسیم میکنند. باید بدانیم در جاهلیت مدرن دو لبه تحجر و غربزدگی زنان را تحقیر میکند. داعشیان زن را به مثابه حیوانی در خانه میخواهند و غربیان نیز به نام آزادی زن، زنان را در حد تبلیغ کالاها و مانکنها پایین میآورند.
وی همچنین یادآور شد: این اسلام سربلند جمهوری اسلامی است که زنان و دخترانش حجاب را نه به عنوان محدودیت که به عنوان مصونیت و نه به عنوان مانع رشد بلکه به عنوان عامل حفظ شخصیت برگزیدهاند. امام (ره) به ما آموخت دختران مسلمان باید سنگرهای علم را فتح کنند. در دورانی که برخی متدینین حتی دختران را به مکتب نمیفرستادند امام (ره) دخترانش را تا مقطع دکترا فرستاد.
انصاری در ادامه تأکید کرد: فقه ما میان زن و مرد تفاوتی قائل نیست و انقلاب و امام (ره) در این مرز و بوم مفهوم آزادی زنان را به درستی تبیین کردند. کدام عرصه فعالیت علمی در کشور وجود دارد که خانمها در آن از مردان جلوتر و فعالتر نیستند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در پایان گفت: نیاز به فرصت زیادی است تا نقش زنان را در تاریخ انقلاب و نقش همسران شهید و مادران شهید را مطرح کنیم. امروز افتخار داریم که در پرتو انقلاب اسلامی زنان جامعه ما بیش از نیمی از دانشجویان را تشکیل میدهند و من از حوزه علمیه هم آماری گرفتم که طبق آن 120 هزار دختر طلبه و فاضله تحصیلکرده در حوزهها مشغول تحصیل هستند.