۲ نشانه ماست فاسد
از آن جا که اسیدیته فراوردههای تخمیری پایین است، میکروبها نمیتواند در آن رشد کند به همین دلیل فراوردههایی مانند ماست و دوغ دیرتر فاسد میشود.
رویداد۲۴ شیر مصرفی برای تهیه ماست، باید جوشیده شود. فعالیت میکروارگانیسمهای غیر بیماریزای داخل محیط ماست (بهصورت رقابتی اجازه رشد به دیگر باکتریها را نمیدهد) روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق میاندازد.
اسید لاکتیک در روند تخمیر با کاهش PH از فعالیت میکروبها میکاهد و ماست دیرتر فاسد میشود. به گفته دکتر آراسب دباغ متخصص تغذیه، مسموم شدن با مصرف ماست، تقریبا منتفی است، اما کیفیت این محصول میتواند تحت شرایطی بهشدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند.
اسید لاکتیک در روند تخمیر با کاهش PH از فعالیت میکروبها میکاهد و ماست دیرتر فاسد میشود. به گفته دکتر آراسب دباغ متخصص تغذیه، مسموم شدن با مصرف ماست، تقریبا منتفی است، اما کیفیت این محصول میتواند تحت شرایطی بهشدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند.
بیشتر بخوانید:
اگر ماست در معرض حرارت محیطی زیاد، تابش نور آفتاب یا گرمای شدید قرار بگیرد، پروتئینهایش هیدرولیز و به اسیدهای آمینه تجزیه میشود که مزه تلخی دارد؛ بنابراین میتوان گفت تلخ شدن یا کپک زدن ماست نشانهای از خرابی آن است و در این شرایط باید ماست را دور بریزید.
منبع: خراسان
خبر های مرتبط