آیا نانواییها از کرونا مصون هستند؟
رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی مانند نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروریست در حالیکه برخی به اشتباه گمان میکنند نانواییها از آن جایی که در معرض گرما هستند به کرونا مبتلا نمیشوند.
رویداد۲۴ یک کارشناس بهداشت محیط گفت: با رعایت بهداشت در نانواییها میتوان اطمینان از سلامت نان را افزایش داد، با توجه به شیوع ویروس کرونا در جامعه، بهداشت نان از مهمترین مواردی است که افراد باید از آن آگاهی یابند.
مهدی مهرانی ادامه داد: کارکنان نانواییها باید از علایم شایع ویروس کرونا که تب، سرفه خشک و تنگی نفس است، آگاهی یافته و در صورت وجود چنین علایمی در نانوایی حضور نیابند.
بیشتر بخوانید:
مهدی مهرانی ادامه داد: کارکنان نانواییها باید از علایم شایع ویروس کرونا که تب، سرفه خشک و تنگی نفس است، آگاهی یافته و در صورت وجود چنین علایمی در نانوایی حضور نیابند.
بیشتر بخوانید:
نظر کمیسیون بهداشت مجلس، تعطیلی کشور تا ۱۵ فروردین است/ برای مقابله با ویروس کرونا موازیکاری میشود
وی افزود: نانواها باید از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی خودداری کنند و با توجه به اینکه پول نقد از مهمترین ابزار انتقال ویروس کرونا است، از گرفتن آن پرهیز و دستهای خود را به طور مرتب با آب و صابون بشویند.
این کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه استفاده از ماسک برای کارکنان نانوایی ضروری است، افزود: تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود و کارکنان نانوایی باید هر روز به حمام بروند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.
مهرانی خاطرنشان کرد: با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صفهای نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیراین صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.
وی همچنین به خریداران نان توصیه کرد: نان را روی پیشخوان نانوایی قرار ندهند، زیرا امکان انتقال آلودگی بسیار زیاد است.
وی افزود: نانواها باید از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی خودداری کنند و با توجه به اینکه پول نقد از مهمترین ابزار انتقال ویروس کرونا است، از گرفتن آن پرهیز و دستهای خود را به طور مرتب با آب و صابون بشویند.
این کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه استفاده از ماسک برای کارکنان نانوایی ضروری است، افزود: تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود و کارکنان نانوایی باید هر روز به حمام بروند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.
مهرانی خاطرنشان کرد: با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صفهای نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیراین صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.
وی همچنین به خریداران نان توصیه کرد: نان را روی پیشخوان نانوایی قرار ندهند، زیرا امکان انتقال آلودگی بسیار زیاد است.
منبع: ایرنا
خبر های مرتبط