بدن در مقابل ویروس کرونا چه واکنشی نشان میدهد؟
ویروس کرونا امروزه مهمان ناخوانده بیش از ۶۰ کشور جهان است. همه به نوعی با این ویروس درگیر شده اند. هنوز هیچ درمانی برای این ویروس کشنده و پرخطر پیدا نشده است و سازمان جهانی بهداشت، پیشگیری را موثرترین راه ممکن عنوان کرده و به همه دولتها توصیه میکند آموزش چگونگی مقابله با کرونا را به مردم ارائه دهند.
رویداد۲۴ مکانهای عمومی، وسایل نقلیه دسته جمعی و تجمعات در اماکن مختلف مکانهای پرخطری است که حضور در آنها توصیه نمیشود، اما از آنجایی که برخی مکانها مانند آرایشگاه ها، جزء ضروریات حساب میشود پس باید بیش از هر جای دیگر نکات بهداشتی در آنها رعایت شود.
بیشتر بخوانید: تفاوت های سرماخوردگی و کرونا + فیلم
بهترین روش برای مقابله با ویروس کرونا شستشوی مداوم دستها با آب و صابون یامایع و جلوگیری از دست دادن و روبوسی با افراد است.
بیشتر بخوانید: تفاوت های سرماخوردگی و کرونا + فیلم
بهترین روش برای مقابله با ویروس کرونا شستشوی مداوم دستها با آب و صابون یامایع و جلوگیری از دست دادن و روبوسی با افراد است.
روز اول
بیمار دچار تب میشود. ممکن است احساس خستگی، دردهای عضلانی و سرفه خشک هم داشته باشد. عده کمی از بیماران ممکن است یک تا چند روز اول دچار اسهال یا حالت تهوع شوند.
روز پنجم
ممکن است نفس کشیدن برای بیمار سخت شود.
روز هفتم
طبق پژوهش دانشگاه ووهان، به طور متوسط ۷ روز طول میکشد تا بیمار به مرحلهای برسد که در بیمارستان بستری شود.
روز هشتم
در این مقطع، بیمارانی که از موارد شدید بیماری کرونا باشند دچار سندرم دیسترس تنفسی (سختی در تنفس) حاد میشوند. این مشکل زمانی رخ میدهد که مایعات در ریهها انباشته میشوند. سندرم دیسترس تنفسی حاد اغلب کشنده است.
روز دهم
اگر نشانههای بیماری رو به وخامت گذاشته باشد، به احتمال زیاد بیمار به آی سی یو یا همان بخش مراقبتهای ویژه منتقل میشود.
در حال حاضر بیشتر با اپیدمی ترس و وحشت رو به رو هستیم نه اپیدمی بیماری، بسیاری از افراد یک عطسه و علامت خفیف را دلیل ابتلایشان به کرونا تلقی میکنند، اما با توجه نکردن به اخبار کذب و دروغ و خواندن مطالب کرونا از سایتهای معتبر میتوانید از ترس و وحشت دور کرده و منطقیتر با این موضوع برخورد کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
خبر های مرتبط