تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۸

ماجرای فیلمی از عدم پذیرش بیمار کرونایی در رشت

مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان واقعیت‌های یک ویدئو از عدم پذیرش بیمار کرونایی در رشت را تشریح کرد.

ماجرای یک ویدئو از عدم پذیرش بیمار کرونایی در رشترویداد۲۴ محمدحسین شهدی نژاد درباره فیلم منتشر شده از وضعیت ناراحت کننده فردی مقابل درب بیمارستان رسول اکرم رشت، اظهار کرد: این فیلم در فضای مجازی با عنوان نداشتن تخت خالی برای پذیرش بیمار کرونایی در این بیمارستان در حال دست به دست شدن است.

وی افزود: بیمارستان رسول اکرم به عنوان مرکز درمان بیماران کرونا و سایر بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان بر اساس تصمیمات و سیاست‌های ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا در کنار مراکز درمانی وزارت بهداشت در حال پذیرش شبانه‌روزی بیماران هستند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در ادامه با اشاره به اینکه در صورت تکمیل بودن پذیرش، بیماران با هماهنگی به سایر بیمارستان‌ها انتقال داده خواهند شد، گفت: این روند تقریباً هر روز جاری است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت این بیمارستان با حدود ۲۰۰ بیمار بستری تکمیل است، تصریح کرد: بررسی دوربین‌ها نشان داد که تصاویر ضبط شده مربوط به هفته گذشته و در مقابل درب فرعی مربوط به پارکینگ تردد کارکنان بیمارستان است که اساساً تردد بیمار و پذیرش در آن قسمت انجام نمی‌شود.

شهدی نژاد ادامه داد: بر اساس گزارش ماجرا و تصاویر که به مراجع مربوطه نیز ارائه شده است، این موضوع مربوط به هفته گذشته و روزهایی است که این بیمارستان تخت خالی برای پذیرش داشته و پذیرش بدون هیچ وقفه‌ای انجام می‌شد و تاریخ ضبط و انتشار فیلم چند روز فاصله دارد.

وی به اقدامات انجام شده برای این فرد اشاره کرد و افزود: طبق تصاویر دوربین‌ها، پس از آنکه نگهبان درب متوجه این صحنه می‌شود بلافاصله با تماس نگهبان توسط پرسنل بیمارستان با برانکارد از همان محل به اورژانس منتقل می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان ادامه داد: فرد مذکور دچار مشکل بینایی بوده و با تصور استمرار فعالیت عادی این بیمارستان به قصد دریافت خدمات درمانگاهی به این بیمارستان مراجعه کرده بود.

وی با بیان این نکته که هر فرد درگیر با سرفه یا هر کدام از نشانه‌های جانبی بیماری کرونا الزاماً در رده مبتلا یا مشکوک به کرونا قرار ندارد، گفت: فرد دچار مشکل حاد تنفسی امکان دراز کشیدن روی سینه را ندارد.

شهدی نژاد ادامه داد: بر اساس گزارش بیمارستان، بلافاصله طبق فلوچارت ابلاغی، اقدامات لازم صورت گرفت و مشخص شد علی‌رغم شرایط سنی و سرفه بیمار دارای سایر علائم مشکوک به کرونا نیست و پس از اقدامات و مداوای بالینی و تجویز داروهای لازم، با نظر پزشکان جهت استراحت و خروج از محیط بیمارستان به عنوان مرکز قرنطینه، ترخیص شد.

وی با بیان این نکته که فردی که اقدام به ضبط و پخش این فیلم کرده است، همراه بیمار نبوده و خبرنگار یکی از خبرگزاری‌های استانی بوده که متعاقباً مدیران این رسانه رفتار غیرحرفه ای این فرد را تقبیح کردند؛ از فعالین رسانه‌ای درخواست کرد با اطلاع رسانی درست طبق توصیه‌های مراجع رسمی ضمن دعوت مردم به رعایت موارد پیشگیرانه، از اقداماتی که منجر به ایجاد اضطراب ابتلاء به کرونا در افراد می‌شود پرهیز نمایند.

شهدی نژاد افزود: کلیه پزشکان و کادر درمان و کارکنان بیمارستان‌ها در صف اول مبارزه با کرونا به صورت بی‌وقفه و شبانه‌روزی علی‌رغم همه سختی‌ها مشغول فعالیت ایثارگرانه هستند و طرح مطالب نادرست این چنین ممکن است موجب دلسردی و کاهش روحیه و آنان در راستای خدمت‌رسانی به هموطنانشان شد.


بیشتر بخوانید: پلیس مازندران: راه باز است، اما NGO‌ها نمی‌گذارند


گفتنی است بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) از مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در استان گیلان است که با توجه به رتبه بالا در تعداد بیماران مبتلا به کرونا در کشور و سرانه پایین تخت بیمارستانی این استان، به صورت مستمر و بیش از ظرفیت اسمی در چارچوب سیاست‌ها و دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و سازمان تأمین اجتماعی در حال خدمت رسانی به مردم شریف استان گیلان است.

منبع: رکنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما