پاسخ صریح سردار عراقیزاده به سوالی درباره ابتلای سربازان به ویروس کرونا
رویداد۲۴ سردار سرتیپ دوم پاسدار حسن عراقی زاده درباره وضعیت پادگانها اظهار داشت: پادگانهای ما یکی از پاکترین محلها در خصوص ویروس کرونا نسبت به بقیه مراکز تجمعی کشور هستند. در ورودی پادگانها مقررات سختی داریم و معاینات دقیقی هم برای پرسنل کادر و هم برای پرسنل وظیفه انجام میشود.
سردارعراقی زاده یادآور شد: خود بنده که مسوول بهداشت و درمان ستاد کل هستم و همه پرسنلی که وارد این مراکز میشوند هر روز در بدو ورود مورد تب سنجی و معاینه قرار میگیریم و مرتب در داخل پادگانها ضدعفونی و سم پاشی می شود و آموزشهای لازم هم داده شده است.
دبیر قرارگاه بهداشت، درمان و پیشگیری امام رضا (ع) با بیان این که برنامههای تجمعی تعطیل شده است، یادآورشد: حتی نماز جماعت، صبحگاههای مشترک و مراسمی که پرسنل چه در فضای باز و سربسته به صورت تجمع دور هم هستند همه تعطیل شده است.
وی اضافه کرد: سعی شده است که تراکم سرباز در آسایشگاهها به حداقل ممکن برسد و فاصله تختها بیشتر شود و آموزشهای لازم داده شود. نتیجه این اقدامات این بوده است که تا امروز هیچ گونه مورد همه گیری و یا مورد نگران کننده ای که بیش از همه جا معمول است در هیچ کدام از پادگانها نداشتیم. هیچ سربازی تا امروز در هیچ یک از پادگانها مبتلا به کرونا نداشتیم اکثر پرسنل و سربازان ما از سلامتی کامل برخوردار هستند و مشغول انجام خدمت هستند.
سردار عراقی زاده در ادامه گفت: ۷۰ درصد تختهای بیمارستانهای نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد. در حال حاضر ۴۲۰۰ تخت برای پذیرش بیماران آماده داریم که همه این ظرفیت الان پر نیست.
دبیر قرارگاه بهداشت، درمان و پیشگیری امام رضا (ع) افزود: در کنار آن تعهد کردیم که ده هزار تخت نقاهتگاهی یا استراحتگاه برای بیمارانی که از بیمارستان ترخیص میشوند آماده کنیم که با توجه به ظرفیت تختهای نقاهتگاهی آماده، با اضافه شدن ۲ هزار و ۲۰۰ تخت توسط ارتش در تهران، به بیش از ۱۱ هزار تخت رسیده است.
وی یادآورشد: در این بخش هم خیلی تقاضا بالا نبوده است و شاید حدود ۱۰ درصد تختها توسط بیماران اشغال است و بقیه ظرفیت سازی شده است که اگر در آینده نیاز شد بتوانیم از آن استفاده کنیم.
بیشتر بخوانید: برای سلامت مردم باید و نبایدهای جدیتری وضع میکنیم
سردار عراقی زاده ادامه داد: حدود ۷ بیمارستان صحرایی توسط سپاه و ارتش در شهرهای مختلفی که نیاز بوده است به صورت موقت برپا شده است و تا زمانی که نیاز باشد برپا خواهد بود. مجموعا ۲۰ بیمارستان صحرایی نیروهای مسلح آماده است که به صورت موقت در جاهایی که پیک مراجعه کننده و تراکم بیمار باشد مستقر شوند و مجدد جمع آوری و جاهای دیگر برپا شوند.