غذای فصل/ خورش ریواس مجلسی
خورش ریواس یکی از غذاهای فصل بهار است که همزمان با رویش ریواس رواج پیدا میکند.
رویداد۲۴ مواد لازم خورش ریواس
گوشت یا سینه مرغ:•: ۵۰۰ گرم
ریواس:•: یک و نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده:•: ۳ قاشق سوپخوری
روغن آبکرده:•: ۳ قاشق سوپخوری
نعنا و جعفری:•: ۵۰۰ گرم
آرد برنج:•: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:•: به میزان لازم
پیاز:•: ۲ عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قیمه مجلسی (با عطر و طعم قیمه نذری )
طرز تهیه خورش ریواس
برای تهیه خورش ریواس ابتدا نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و یا در خردکن بریزیدو سپس درقابلمهای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و سبزیها را در روغن تفت دهید.
پیازها را پوست بگیریر و بشورید وروی تخته با چاقو نگینی خرد کنید، قابلمه را روی گاز بگذارید و شعله را روی کم بگذارید و روغن در قابلمه بریزید و صیر کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کنید
و تفت دهید و گوشت گوسفندی یا سینه مرغ را روی تخته به شکل مربع مربع برش دهید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند سپس نعنا و جعفری خرد شده را بیفزایید؛ و مخلوط کنید. یک قاشق آرد برنج را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید در قابلمه بریزید (تا خورشت لعاب بیشتری بیندازد) ۳ لیوان آب، نمک، فلفل به خورشت اضافه کنید و صبر میکنید تا خورشت ریواس جا بیفتد.
در این فرصتی که دارید پوست ریواسها را بگیرید و به اندازه ۳ ساتیمتر ۳سانتیمتر خرد کنید و به محض جا افتادن خورشت ریواسها را اضافه کنید و دیگر هم نزنید و در قابلمه را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بعد که خورشت ریواس شما آماده برای نوش جان کردن با پلو است.
این خورش یک خورش مناسبتی است و در تمام سال نمیتوانیم آنرا تهیه کنیم. البته با فریز کردن ریواسهای تازه میتوانیم در تمام سال خورش ریواس تهیه کنیم.
گوشت یا سینه مرغ:•: ۵۰۰ گرم
ریواس:•: یک و نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده:•: ۳ قاشق سوپخوری
روغن آبکرده:•: ۳ قاشق سوپخوری
نعنا و جعفری:•: ۵۰۰ گرم
آرد برنج:•: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:•: به میزان لازم
پیاز:•: ۲ عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قیمه مجلسی (با عطر و طعم قیمه نذری )
طرز تهیه خورش ریواس
برای تهیه خورش ریواس ابتدا نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و یا در خردکن بریزیدو سپس درقابلمهای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و سبزیها را در روغن تفت دهید.
پیازها را پوست بگیریر و بشورید وروی تخته با چاقو نگینی خرد کنید، قابلمه را روی گاز بگذارید و شعله را روی کم بگذارید و روغن در قابلمه بریزید و صیر کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کنید
و تفت دهید و گوشت گوسفندی یا سینه مرغ را روی تخته به شکل مربع مربع برش دهید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند سپس نعنا و جعفری خرد شده را بیفزایید؛ و مخلوط کنید. یک قاشق آرد برنج را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید در قابلمه بریزید (تا خورشت لعاب بیشتری بیندازد) ۳ لیوان آب، نمک، فلفل به خورشت اضافه کنید و صبر میکنید تا خورشت ریواس جا بیفتد.
در این فرصتی که دارید پوست ریواسها را بگیرید و به اندازه ۳ ساتیمتر ۳سانتیمتر خرد کنید و به محض جا افتادن خورشت ریواسها را اضافه کنید و دیگر هم نزنید و در قابلمه را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بعد که خورشت ریواس شما آماده برای نوش جان کردن با پلو است.
این خورش یک خورش مناسبتی است و در تمام سال نمیتوانیم آنرا تهیه کنیم. البته با فریز کردن ریواسهای تازه میتوانیم در تمام سال خورش ریواس تهیه کنیم.
خبر های مرتبط