طرز تهیه کباب لبنانی
کباب از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در میان ایرانیان است. کبابها در ایران دارای انواع مختلفی میباشند. کباب لبنانی یکی از کبابهایی است که به سبک لبنان تهیه و سرو میشود. همانطور که از نام این کباب مشخص است به سبک و ذائقه مردم لبنان طبخ میشود. به طور حتم این غذا میتواند برای تمامی افراد خوشمزه و عالی میباشد.
رویداد۲۴ کباب تابهای به دلیل داشتن گوشت گوساله دارای پروتئین فراوانی میباشد و میتوانید از آن به عنوان یک وعدهی غذایی نهار و یا شام استفاده کنید. کباب لبنانی مناسب افراد گیاهخوار نیست و این غذا را به آنها پیشنهاد نمیکنیم، ولی افراد عادی و گوشتخوار مطمئنا از خوردن این غذا لذت میبرند. ادویجات و مواد افزودنی این کباب باعث شده است تا کباب طعم عالی به خود بگیرد و مناسب انواع ضیافتها باشد. به طور یقین این غذا برای مهمانیها شلوغ و پرجمعیت مناسب نیست، زیرا برای میزبان هزینه هنگفتی را به جا میگذارد، ولی میتوانید کباب لبنانی را برای خانواه و افراد فامیل خود تهیه کنید و از خوردن آن دور هم لذت ببرید. زنجفیل یکی از مواد افزودنی این کباب است که دارای خواص فراوانی میباشد. زنجفیل برای افرادی که سردی دارند بسیار مفید است و به تمام افراد عادی خوردن آن پیشنهاد شده است و زیاده روی آن به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود. زنجفیل میتواند برای لاغری مفید باشد و همچنین برای زیبایی پوست بسیار مفید میباشد. پس حتما این ادویه مقوی را در دستور غذاییهای خود قرار دهید و از خواص مفید آن استفاده کنید. کباب کوبیده، کباب ترش، کباب برگ، کباب تابهای و … از انواع کبابهایی است که در ایران سرو میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیش کباب لذیذ؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیش کباب لذیذ؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه
مواد لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم
پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): ۳ عدد
سیر: یک بته
زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
فلفل سبز: ۱۶ عدد
برگ گشنیز: ۱۲۰ گرم
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
زیره (پودر شده): به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن
مراحل پخت
پیازها را به وسیلهی غذاساز خرد کنید و سپس از غذاساز خارج کنید.
سیر، ساقه فلفل سبز و زنجفیل خرد شده را داخل غذا ساز خرد کنید.
سپس برگ گشنیز را به مواد بالا اضافه کنید.
پیازهای خرد شده را به مواد غذا ساز اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
مواد داخل غذاساز را بیرون آورده و ادویه جات را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر گوشت چرخی را به مواد اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط کنید.
سپس از مواد به اندازهی یک گلوله بردارید و در روغن سرخ کنید.
میتوانید هم از سیخهای چوبی استفاده کنید و هم به صورت گرد یا بیضی درآورده و در روغن سرخ کنید.
منبع: غذالند
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط