۱۰ نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی
خورش قورمه سبزی بدون شک محبوبترین غذای ایرانی است و به نحوی این خورشت معیار آشپزی نیز میباشد و هر کس بتواند این خورشت را به خوبی تهیه کند یک آشپز حرفهای به حساب میآید پس با ما همراه باشید تا راههای لعابدار شدن قورمه سبزی و غلیظ شدن آن را آموزش دهیم.
فوت و فنهای جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:
1-سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمیشود و لعاب نمیاندازد.
بیشتر بخوانید: راز خورش قورمه سبزی جا افتاده چیست؟
2-سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.
3-سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورشت میشود.
4-سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب میکنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما را غلیظ کند. اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر میتوانید استفاده کنید.
5-استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت میشود.
6-حدود ۳ الی ۴ ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.
7-وقتی خورشت شما آبکی شد میتوانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.
8-در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید، چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.
9-لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده میشود به مواد اضافه کنید، چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته میشود و خورشت غلیظ نمیشود.
10-در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورشت شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته، ولی آب زیادی دارد شما میتوانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورشت غلیظ و لعابدار شود.