نصب سنگ قبر دارای تصویر در بهشت زهرا ممنوع شد!
رویداد۲۴ سعید غضنفری در نشست خبری امروز دوشنبه در تشریح اقدامات سازمان بهشت زهرا (س) در خصوص ارتقای کیفیت خدمات و توسعه این سازمان گفت: فرایندهای خدمت در بهشت زهرا (س) در حال اصلاح است. خدمت بی منت در سرلوحه اقدامات ما قرار گرفته و تک تک فرایندهای خدمت رسانی در سازمان احصا شده و در حال اصلاح آن ها هستیم. بخش اعظم این اصلاح خدمات مربوط به بخش عروجیان سازمان بهشت زهرا است.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در تشریح مصداق فرایندهایی که در حال اصلاح است به کم کردن بخشی از هزینه های خدمات برای خانواده متوفیان اشاره کرد و افزود: پارکینگی که در نزدیکی عروجیان قرار داشت در اختیار پیمانکار بود که این کار خانوادهها را متحمل هزینه می کرد بر همین اساس مقرر کردهایم این پارکینگ در اختیار سازمان قرار گیرد تا با حداقل هزینه و یا به صورت رایگان در قالب بسته ای خدماتی به خانواده متوفیان ارائه خدمات داشته باشد.
وی ادامه داد: با مدل جدیدی با ایجاد کلانتری در سازمان به ویژه قطعه شهدا ضریب امنیت را افزایش می دهیم. بی تردید آسیب های اجتماعی تنها شامل سازمان بهشت زهرا (س) نیست. با توجه به قرار گیری این سازمان در حاشیه تهران این موضوع در سازمان نیز مشاهده می شود. بر همین اساس قریب ۲۰ روز است که اکیپهایی برای انتظامات سنگ قبر ایجاد شده که علاوه بر تأمین امنیت، جلوی نصب سنگ های دارای تصاویر را نیز میگیرند. در حال حاضر دو اکیپ چهار نفره به صورت پایلوت در برخی قطعات کار را آغاز کرده و شهردار شب نیز برای افزایش ضریب امنیت در سازمان بهشت زهرا ایجاد شده است.
بیشتر بخوانید: ۱/۵ متر قبر معادل ۴برابر قیمت مسکن!
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) درباره بازسازی و نوسازی امکانات و تجهیزات سازمان بهشت زهرا (س) نیز گفت: تمامی سرویس های بهداشتی و اماکنی که کاربری عمومی دارند بازسازی و احیا خواهند شد. برای جلوگیری از نصب سنگ قبرهایی که دارای تصویر است همه پروتکلها در هنگام دفن متوفی به فرد ارائه میشود و از وی امضاء گرفته میشود ولی بعدا ممکن است افراد نسبت به نصب چنین سنگ قبرهایی اقدام کنند.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با اشاره به اینکه هر شهروندی که در تهران فوت میکند یک قبر رایگان برای وی وجود دارد، گفت: دو طبقه دیگر در قطعات روز نهایتا با قیمت ۵ میلیون تومان به خانواده متوفیان داده خواهد شد. در قطعاتی که تراکم قبور زیاد است و جزو قطعات قدیمی محسوب می شوند هر طبقه ۷ میلیون تومان دریافت میشود که این مبلغ نیز برابر مصوبه شورای شهر تهران اعمال می شود. قطعا ما نباید هزینه ارتحال را برای مردم افزایش دهیم. در قطعات قدیم که ظرفیت خالی کم است قبوری که احیا می شود به صورت دقیق ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دریافت می شود.
غضنفری در پاسخ به سوالی درباره مقبره های خانوادگی در سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به اینکه این مقبره ها در حال حاضر در درون سازمان به فروش میرسند، گفت: مقبره خانوادگی با ۳۰ قبر به قیمت ۷۵۰ میلیون تومان و مقبره ای با داشتن ۴۰ تا ۵۰ قبر به قیمت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به فروش می رسد.
وی درباره آمادگی سازمان بهشت زهرا (س) برای ارائه خدمات در صورت بروز پیک دیگری از بیماری کرونا گفت: سازمان بهشت زهرا (س) پیک های بحرانی را با سربلندی پشت سر گذاشته و آمادگی ارائه خدمات برای ۴۵۰ متوفی به صورت روزانه را دارد. البته امیدواریم شرایط بد گذشته تکرار نشود.