تصاویر بینظیر از غذای ملی کشورهای جهان
غذای ملی هر کشور نشانگر هویت فرهنگی آن کشور است که در زیر غذای ملی این کشورها به نمایش گذاشته شده است.
رویداد۲۴ سنت آشپزی هر کشور متفاوت است بعضی از کشورها مانند مکزیک و اسپانیا سبک آشپزی ملی مرسوم و معینی دارند، در مقابل برخی کشورها مانند ایتالیا یا هند، چنان فرهنگ آشپزی گسترده و متنوعی دارند که معرفی تنها یک غذای ملی در این کشورها کاری بسیار دشوار است. دیگر کشورها مانند انگلیس یا آمریکا ترکیبی از نژادهای مختلف هستند و بنابراین غذاهای ملی مختلفی که دارند نشانگر اختلاط فرهنگهای بسیار است. در اینجا فهرستی از غذاهای ملی در سراسر جهان را آوردهایم که در ادامه میبینید.
اسکاتلند؛ هگیس
روسیه و اوکراین؛ سوپ برش
ترکیه؛ دونر کباب
تایلند؛ پد تای
تایوان؛ سوپ نودل گوشت
سوئیس؛ روستی
سوئد؛ کوفته سوئدی
سریلانکا؛ برنج و کاری
سنگاپور؛ برنج و مرغ هاینان
شاورما، از محبوبترین غذاهای خیابانی جهان، بهخصوص در مصر، عربستان و امارات متحده عربی
روسیه؛ پلمنی
لهستان؛ بیگوس
فیلیپین؛ چیکن آدوبو
کُره؛ کیمچی
نیوزیلند؛ پاولووا
هلند؛ استمپوت
نپال؛ دال بات
بلژیک؛ مول فریت
کوبا؛ روپا بیهخا
کاستاریکا و نیکاراگوئه؛ گایوپینتو
چین؛ اردک پکن
شیلی؛ پاستل دچوکلو یا پای ذرت شیرین
کانادا؛ پوتین
برزیل؛ فِیخو آدا
بوسنی و هرزگوین؛ کِواپی
بلیز؛ لوبیا پلو بلیزی
مراکش؛ طاجین
بنگلادش؛ پلو و ماهی کاری
آذربایجان؛ دلماسی یا دلمه
اتریش؛ شنیتسل
استرالیا؛ پای گوشت
الجزایر و تونس؛ کوسکوس
افغانستان؛ قابلی پلو
ایران؛ چلوکباب
گرجستان؛ خاچاپوری
ایرلند؛ خورش ایرلندی
اندونزی؛ ناسی گورنگ
هندوستان؛ ماسالا دوسا
هندوستان؛ مرغ تندوری
هندوستان؛ بریانی
مجارستان؛ گولاش
یونان؛ موساکا
آلمان؛ سوربراتن
فلسطین؛ فلافل
فرانسه؛ کرپ
گینه استوایی؛ سوکوتاش یا خوراک ذرت
بریتانیا؛ فیش اند چیپس
بریتانیا؛ رستبیف سنتی
اکوادور و پرو؛ سبیچه
دانمارک؛ فریکادله
کوبا؛ روپا بیهخا
الجزایر و تونس؛ کوسکوس
ایتالیا؛ لازانیا
ایتالیا؛ پیتزا
ایتالیا؛ پولنتا
ساحل عاج؛ آلوکو
کاری ژاپنی
ژاپن؛ سوشی
ژاپن؛ رامن
لائوس؛ لارب
لتونی؛ خوراک گوشت و نخود و پیاز
لبنان؛ کبه
مالزی؛ ناسی لِماک
موریس؛ دالپوری
مکزیک؛ تاکو
رومانی؛ مامالیگا
موناکو؛ بقبژیون
منبع: سایت کجارو