تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

واکنش اورژانس کشور به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس: هنوز نمی‌دانیم صحت دارد یا خیر

سخنگوی اورژانس کشور گفت: اگر ماجرای تجاوز تکنسین آمبولانس اورژانس به یک زن صحت داشته باشد، ۲ سال محرومیت شغلی کافی نیست و این فرد باید از سیستم سلامت کشور حذف شود.

واکنش اورژانس کشور به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس: هنوز نمی‌دانیم صحت دارد یا خیر

رویداد۲۴|  بابک یکتاپرست سخنگوی اورژانس کشور، در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه جامعه خبرآنلاین، می‌گوید: از روز انتشار خبر تجاوز تکنسین به یک زن در آمبولانس، با جدیت موضوع را مورد پیگیری قرار دادیم.

او می‌گوید: اولین بار این خبر در صفحه توییتر خانم ندا شمس وکیل دادگستری منتشر شد و ما هم از ابتدا از طریق مجاری مختلف مثل تماس، ارسال پیام در صفحه خصوصی شبکه‌های مجازی این خانم مثل توییتر پیگیری را شروع کردیم، اما هنوز جوابی از ایشان دریافت نکرده‌ایم.

سخنگوی اورژانس کشور تاکید می‌کند: ما یک شماره تلفن همراه از وکیلی که خبر تجاوز به یک زن در آمبولانس را منتشر کرده پیدا کردیم و تماس گرفتیم، اما شماره در دسترس نیست و دیگر پیام‌های ما به این وکیل هم بی جواب مانده است.

او می‌گوید: ما هنوز نمی‌دانیم این مسئله صحت دارد یا خیر؛ هنوز نمی‌دانیم آمبولانس ۱۱۵ بوده یا مربوط به بخش خصوصی بوده است و در چه سالی و در کدام شهر و در کدام مرکز اورژانس ما اتفاق افتاده است و هیچ کدام از موارد فوق برای ما محرز نشده که واقعیت ماجرا چیست.

یکتاپرست در پاسخ به اینکه آیا تاکنون گزارش مورد مشابهی از تجاوز عوامل اورژانس به آنها اعلام شده است یا خبر، تاکید می‌کند: هر کسی در هر شغلی ممکن است یک سری مشکلات اخلاقی داشته باشد، اما ما تاکنون مورد مشابه تجاوز که وکیل دادگستری آن را مطرح کرده نداشتیم و عمده شکایات از اورژانس موارد فنی، یعنی به دیر رسیدن یا نرفتن آمبولانس به محلی که افراد تماس گرفته بودند، مربوط است.

او می‌گوید: پشت تمام آمبولانس‌های اورژانس شماره "۱۹۰" نوشته شده است و اگر کسی هر نوع شکایتی از آمبولانس‌ها دارد، با این شماره تماس بگیرد و موضوع را مطرح و پیگیری کند و بازرسی اورژانس هم شکایت مطرح شده را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کند.

سخنگوی اورژانس ادامه می‌دهد: اگر مورد تجاوز تکنسین اورژانس به بیمار در داخل آمبولانس اورژانس صحت داشته باشد، باید بگویم چنین فردی در سیستم اورژانس که هیچ در سیستم درمان کشور جایی ندارد و معتقدیم که محرومیت شغلی ۲ ساله کافی نیست و این فرد به کلی باید از سیستم درمان حذف شود؛ چرا که اگر بعد از ۲ سال برگردد دوباره چنین کاری را انجام می‌دهد.

او تاکید می‌کند: حوزه سلامت و درمان، حریم امن مردم است و تمام افتخار ما این است که امنیت ذهنی را در مواقع نیاز درمان فوری برای مردم فراهم می‌کنیم و اگر چنین اتفاقی افتاده باشد مسلما باید با چنین فردی به طور قاطع برخورد شده و باید از این سیستم حذف شود؛ چرا که خود من به عنوان شهروند در چنین مواقعی احساس امنیت نمی‌کنم و معلوم است که باید حذف شود. ما فقط منتظریم که وکیل مربوطه تکلیف صحت آن را زودتر مشخص کنند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: اورژانس کشور
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
0
0
اگر آن وکیل هم نتواند حرف خود را ثابت کند باید دستگاه قضایی اورا رسوا و با او بشدت برخورد کند
چون ایجاد بی اعتمادی به سازمانی مثل اورژانس و تشویش اذهان عمومی کمتر از ادعای نامبرده نیست
سید جوادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
0
1
میگم نکته یه وقت موجودات فضایی اگه باشن خودشون دست به کار شن. حمله کنن به زمین. شاید از دست شماها نجات پیدا کنن ،،،،،
نظرات شما