تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۹ نظر
نماینده ولی فقیه در استان فارس:

اگر دوست ترامپ باشیم خجالت دارد، در مقابل امیرالمومنین سرافکنده می شویم

لطف اله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت:. دشمنی ترامپ برای من و شما عزت و افتخار است و ما اگر دوست ترامپ باشیم خجالت دارد و مقابل امیرالمومنین علی (ع) سرافکنده می‌شویم.

اگر دوست ترامپ باشیم خجالت دارد، در مقابل امیرالمومنین سرافکنده می شویم

رویداد۲۴| به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ حجت الاسلام لطف اله دژکام ظهر چهارشنبه در جلسه اساتید انقلاب اسلامی دانشگاه‌های کشور که در حرم شاهچراغ (ع) برگزار شده بود، با بیان اینکه نظرسنجی‌های صورت گرفته در جامعه مهم است اما تحلیل آنچه در پارادایم و مبانی مسئله مهم‌تر دیگری است، گفت: معمولاً آنهایی که مخالف ما هستند حرف‌هایی می‌زنند که مقام معظم رهبری در مورد آنها می‌فرماید دچار توهم شده اند. مخالفین ما خیلی نگاه‌های آماری و دقیقی دارند ولی پارادایم‌های آنها دچار اشکال است.

وی با اشاره به اینکه کسانی که انقلاب اسلامی را تدریس می‌کنند باید مبانی منطقی این نظرسنجی‌ها را مورد تحلیل قرار دهند، ادامه داد: اخیراً رهبر معظم انقلاب در دو سخنرانی خود تاکید بر تبیین داشتند، برای همین موضوع است چون تحلیل‌ها به حسب پارادایم‌ها متفاوت می‌شود اما تبیین به این معنا هست که شما از پارادایمی بهره برده اید که حق است.

 حجت الاسلام دژکام افزود: تفاوت بین واقعیت و حقیقت همین است که آن پارادایمی که واقعیت‌ها را درون آن می‌چینیم و تحلیل نهایی را می‌دهیم اگر درست باشد ما نتیجه گیری دیگری خواهیم کرد.

امام جمعه شیراز با اشاره به صحبت شهید سید حسن نصرالله مبنی بر اینکه اگر کشته شویم پیروزیم و بکشیم هم پیروز هستیم، گفت: این منطق قرآن است. برای اینکه در جبهه حق ایستاده ایم و اگر در جبهه باطل باشیم که کشته شویم ضرر دنیا و آخرت است و بکشیم هم ضرر کرده ایم. در جریان باطل به حسب واقع هیچ گاه سودی حاصل نمی‌شود اما در جریان حق هر اتفاقی پیش بیاید سود است.

وی ادامه داد: امروزه مبانی حق بودن و در مقابل باطل را شناختن و جبهه گرفتن است که متأسفانه گم می‌شود وگرنه آمار همین است و همین آمار را کشورهای دیگر نسبت به جامعه ما دارند و همه هوش مصنوعی دارند و تحلیل می‌کنند.اگر ما هم در آن فضا باشیم بعد از مدتی مانند آنها تحلیل می‌کنیم.هوش مصنوعی است و دقیقاً جامعه ما را می‌پایند ولی ما می‌گوئیم در همین عرصه پیروز خواهیم شد چون مبانی دیگری داریم که آنها ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: ما در جایی نیستیم که حرف را از یکدیگر پنهان کنیم و باید ببینیم مبانی حق گرایانه ما می‌تواند این میدان را فتح کند یا خیر؟ باید به دانشجوی خود بگوییم که امروز صحنه جنگ حق و باطل است و در وسط میدان کجا ایستاده اید و خود شما تصمیم می‌گیرید و کسی نمی‌تواند به دانشجو تحمیل کند ولی بنده مطمئن هستم که اکثراً به نفع شما تصمیم می‌گیرند.

دژکام گفت: این مسائل را بایستی مکرر یاد خود و دانشجویان بیاوریم که اگر صمیمانه توضیح بشنوند با شما همراهی می‌کنند، رهبری نسبت به همین‌هایی که بدحجاب هستند فرمود اینها بچه‌های خودمان هستند و طردشان نکرد و جذبشان کرد. چند روز فریب شیطان خورده اند و بر می‌گردند و خیلی‌ها بودند که بی حجاب بودند و بعد حجاب را انتخاب کردند، مبانی تحلیل پیش رهبر معظم انقلاب چیز دیگری است.

وی ادامه داد: محبت مؤمنین برای آنها زینت، عزت و عظمت است و دشمنی دشمنان هم برای آنها عزت است. دشمنی ترامپ برای من و شما عزت و افتخار است و ما اگر دوست ترامپ باشیم خجالت دارد و مقابل امیرالمومنین علی (ع) سرافکنده می‌شویم. این مبانی را کنار بگذاریم چیزی از انقلاب نمی‌ماند، مبانی را نگه داریم و طبق آن سراغ داده‌ها و نظرسنجی‌ها برویم و می‌بینیم خیلی جای امید است.

حجت الاسلام دژکام تصریح کرد: پای امام، پای شهدا و پای این رهبر کسی می‌تواند بایستد که این جهت را تغییر نداده باشد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
0
5
همان امیرالمنین توگفته مسلمان گرسنه وشب بربالین گذارد گناه حاکمان وقت است والان که باسیاست های امریکاستیزتان یک کشوررادرحال نابودی ونیستی هستید بازم دم ازدین عدالت ردن تان جای شرم دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
0
4
کی گفته دوست باشیم باید مذاکره کرد و از منافع ملت و مملکت دفاع کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
0
5
از چهره منور حاج آقا مشخص است که
در مقابل
انواع مشکلات اقتصادی مردم
اجاره
گرانی اجناس
بهداشت
چپاول بیت المال و تاراج جنگل و کوه و نفت و معدن
پرونده های میلیونی قضایی
و مشکلات خانواده ها
طلاق
اعتیاد
و ...
در مقابل حضرت امیرالمومنین (ع) کاملا سربلند هستند.
و حضرت علی فقط نسبت به مذاکره ایران و آمریکا و راه گشایی مشکلات ملت ناراحت هستند.
بازی با دین
بازی با اعتقادات
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
0
5
حضرت علی فقط نسبت به مذاکره ایران و آمریکا و راه گشایی مشکلات ملت ناراحت هستند.
و نسبت به انواع مشکلات کمرشکن و نابودکننده یک ملت و کشور
بی اهمیت هستند؟
بازی با دین
بازی با اعتقادات
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
0
5
اگر خانه ۵۰۰ میلیاردی داشته باشیم و حق زن بیوه و بچه یتیم آن را بگیریم و آنها از فقر خودشان را در چاه بیندازند ، چه ؟ شرمنده نمیشویم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
0
5
اگر خودمان و آقازاده هایمان با پول مالیات و خمس و زکات و بودجه های چنان و چنان ، اروپا گردی کنیم و معادن و دارایی مردم را صاحب شویم و به مردمی که کوهی از درد و رنج بر دوششان گذاشته ایم بگوییم تحمل کنید ، شرمنده نمیشویم؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
0
0
ای انسان نما تورو چه به علی اخه
Kaveh .zamaneh
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
0
0
حاضرم قسم بخورم که معنی پارادایم را نمی داند ومثل طوطی آنرا تکرار می کند.
امیر المومنین به کمرتان بزند که کمر یک ملت را شکسته اید‌
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
0
0
واقعا که دوری از مردم و مشکلاتشان
و زندگی در اوهام و توهم
چه بلایی بر سر ذهن و سخن می‌آورد
نظرات شما