تاریخ انتشار: ۰۲:۰۰ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۷ نظر
رویداد ۲۴ گزارش می‌دهد:

انتشار جزئیات جدید از زندگی لوکس بشار اسد در روسیه !

رسانه‌های اسرائیلی جزئیات جدیدی از زندگی بشار اسد در روسیه منتشر کرده‌اند، بر اساس این اطلاعات نیمی از سرویس امنیت فدرال وظیفه حفاظت از بشار اسد را بر عهده دارند و وی در یک آسمان خراش زندگی می‌کند.

انتشار جزئیات جدید از زندگی لوکس بشار اسد در روسیه !

رویداد۲۴| خدیجه غبیشاوی: العربیه گزارش داده، از ابتدای هشتم مارس گذشته و زمان اعلام نظام حاکم بر سوریه، هیچ تصویر و جزئیاتی از زندگی بشار اسد منتشر نشده و وی هیچ حضور اجتماعی نداشته است. تنها اطلاعاتی که درباره وی وجود دارد این است که به خاک متحدش در مسکو، پناهنده شده.

افشای جزئیاتی از زندگی بشار اسد در روسیه

یک رسانه اسرائیلی جزئیات جدیدی از زندگی بشار اسد در روسیه منتشر کرده و نوشته که وی در یک آپارتمان بزرگ در یک آسمان خراش در پایتخت روسیه زندگی می‌کند.
یک خبرنگار حاضر درمسکو که زندگی جدید حاکم سابق سوریه را رصد می‌کند، به شرط عدم اعلام هویتش، گفت که بشار اسد خوش شانس است که توانست با تصمیم ولادیمر پوتین، رئیس جمهور روسیه که به اسد پناهندگی بشردوستانه ارائه کرد، از مرگ حتمی فرار کند.
وی همچنین با بیان اینکه بشار اسد در حالی دمشق را هنگام فروپاشی حکومتش به مقصد مسکو ترک کرد که همه آنچه برای داشتن یک زندگی راحت و بی دغدغه لازم بود را به همراهش آورده بود، گفت: اسد با پول و پول و پول زیاد آمد.

وی تاکید کرد که رسانه‌های معروف روسیه فعالیت‌های خانواده اسد در مسکو پس از سقوط را پوشش نمی‌دهند، زیرا "این موضوع کاملاً ممنوع است". آنها تاکید کردند که هیچ خبرنگاری جرأت نمی‌کند این ممنوعیت را نقض کند و علناً گزارش دهد که اعضای خانواده اسد در کجا زندگی می‌کنند و زندگی آنها چگونه است.

با این وجود، این ممنوعیت مانع از آن نشد که محافل نخبگانی مسکو برخی شایعات در مورد محل اقامت جدید خانواده اسد را منتشر نکنند. بر همین اساس، کانال‌های تلگرامی نیز گهگاه انواع مختلفی از اطلاعات را دراین باره منتشر می‌کنند.
روزنامه نگار مستقر در مسکو در این گزارش یادآور می‌شود که ثروتی که اسد مدت‌ها پیش به روسیه منتقل کرده بود، مهمترین عنصر حضور وی در این کشور است.

خرید آپارتمان‌های لوکس در مسکو

این خبرنگار افزود که خانواده اسد در طول سال‌های گذشته حداقل ۱۹ آپارتمان در سراسر مسکو خریداری کرده‌اند. متوسط قیمت آپارتمان در یک مجتمع در آن زمان حدود ۲ میلیون دلار هزینه داشت، اما نمایندگان اسد واحد‌هایی با استاندارد بالاتر را ترجیح می‌دادند و به همین خاطر هزینه بالایی برای آنها پرداخت کردند.
وی درباره اختفای بشار اسد و عدم حضورش در جامعه نیز گفت: شاید دلیل این ناپدید شدن بیماری سخت همسرش اسما باشد یا شاید خود اسد پس از دست دادن قدرت، افسرده شده باشد و یا شاید از دستگاه‌های امنیتی روسیه دستور می‌گیرد که به دلیل خطر ترور بی جهت بیرون نرود.این خبرنگار افزود: من توضیح درستی در این باره نمی‌دانم، اما یک چیز غیرقابل انکار است و آن این است که اسد ظاهر نشده است.

محافظت دستگاه امنیتی و بیماری شدید اسما

العربیه با بیان اینکه گزارش منتشر شده از سوی اسرائیل حاکی از درستی اطلاعات منتشر شده از سوی روزنامه نگاران است، نوشت: اطلاعات موجود حاکی از آن است که سرطان خون اسماء اسد اخیرا تشدید شده است و او اکنون در انزوای کامل در یک مرکز پزشکی معتبر در مسکو به سر می‌برد.
به گفته منابع امنیتی روسیه، نگرانی‌های امنیتی شخصی در پایتخت روسیه نیز متوجه اسد هستند، هرچند که نیمی از سرویس امنیت فدرال وظیفه حفاظت از اسد را بر عهده دارد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: بشار اسد
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
0
8
عضو جبهه مقاومت !!!! مردتیکه بیشرف اگر ایران نبود نمیتونست شلوارشو بکشه بالا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
0
5
پولهای زیادی از چنین کشورهایی خارج شده و میشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
0
10
چرا که نه، پولهای مردم سوریه، پول دزدی و حرام آخر و عاقبت ندارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
0
11
خرج چو از کیسه" ایران "بود
حاتم طایی شدن آسان بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
0
8
دقیقا زمان شروع حکومت ش در تلویزیون نشان دادند و چه تبریک و تهنیت هایی که نگفتند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
5
بیت المال مردم ایران خوردن نداره حرام حرام همه کسانی که باعث وبانی بدبختی مردم ایرانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
5
پول ملت بدبخت ایرانه که ریخته شد تو حلق خاندان اسد جنایتکار
نظرات شما