تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

میزان تلفات جاده‌ای با فوتی‌های سقوط صدها هواپیما برابر است!

جعفر تشکری هاشمی، عضو شورای شهر تهران، گفت: سالانه به اندازه چند صد سقوط هواپیما تلفات جاده‌ای داریم.

میزان تلفات جاده‌ای به اندازه فوتی‌های سقوط صدها هواپیما است!

رویداد۲۴| جعفر تشکری هاشمی در جلسه شورای شهر تهران به تلفات جاده‌ای در ایان نوروز واکنش نشان داد و گفت: آمار رسمی پلیس ۲۰ هزار مصدومیت و بیش از ۸۰۰ نفر فوتی را نشان می‌دهد. بر اساس گزارش پزشکی قانونی ممکن است آمار فوتی‌ها دو برابر افزایش یابد. ما سالانه به اندازه چند صد فروند سقوط هواپیما فوتی داریم.

تشکری هاشمی گفت: این پویش‌ها جنبه یادآوری و اهمیت داشت و هیچ گاه به چگونگی مشارکت مردم پرداخته نشد. شهرداری تهران به عنوان یک نهاد تخصصی باید به صورت ویژه به این موضوع بپردازد؛ چراکه با نصب بنر اتفاقی نمی‌افتد و باید آموزش صورت بگیرد.


بیشتر بخوانید: تصادفات نوروزی ۸۸۰ کشته به جا گذاشت


وی با بیان اینکه در گذشته طرح خط سفید اجرایی و در مورد آن آموزش داده می‌شد، تصریح کرد: معاونت فنی و عمرانی هم باید استاندارد‌ها را در معابر به گونه‌ای طراحی کند تا شاهد حوادث کمتری باشیم.

تشکری هاشمی تأکید کرد: از سویی قوانین بازدارنده نیست و تنها با مبلغ اندکی جریمه با تخلفات برخورد می‌شود که جبران کننده نیست. تقاضای ویژه بنده از شهرداری تهران این است که به پویش نه به تصادف بپیوندد و یک اقدام با دوام و آگاهانه انجام دهد تا کمتر خسارت مالی و جانی به کشور و هموطنان وارد شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
محد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
0
0
ای رسانه ها ای مردم همه باید این آگاهی را که میدانیم وظیفه شرعی داریم نشر دهیم وگرنه در مرگ جان هزاران نفر بر اثر تصادف مقصریم این همه که میگوند نقش انسانی در تصادف شاید 20 تا 30 درصد هم نیست حدود 20 درصد نقش جاده های غیر استانداد اسن و بیشترین نقش را گه حدود 50 ئرصد است ماشین های بی کیفیت و ارابه های مرگ خودرو سازان داخلی است ییایید همه با هم اطلاع رسانی کنیم که حتی شده چند نفر کمتر کشته شوند و در این بین بعضضی متخصصین میگویند اگر فقط و فقط ترمز ماشین ها اصلاح و بروز و استانداد جهانی بشه حدود 30 درصد مرگ و تصادفات کاهش پیدا می کنه حال شما خود قضاوت کنید خواهشا خواهشا اطلاع رسانی کنید.
نظرات شما