تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دوره روحانی:

گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا، از این مرحله که چگونه باید انجام شود عبور کرده

ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دوره روحانی نوشت: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا، از این مرحله که چگونه باید انجام شود عبور کرده است؛ ایرادی هم ندارد که دو طرف بر یک «کنشِ دیپلماتیک» نام‌های متفاوتی بگذارند.

گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا، از این مرحله که چگونه باید انجام شود عبور کرده

رویداد۲۴| ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دوره روحانی در یادداشتی با عنوان «۶ نکته درمورد اظهارات ترامپ درمورد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه» نوشت:

الف) گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا، از این مرحله که چگونه باید انجام شود عبور کرده است؛ ایرادی هم ندارد که دو طرف بر یک «کنشِ دیپلماتیک» نام‌های متفاوتی بگذارند.

ب) مهم این است که روز‌شنبه که نمایندگان عالیرتبه ایران و آمریکا برای مذاکراتِ غیرمستقیم وارد اتاق «مذاکراتِ مستقیم» می‌شوند، یا جهت مذاکرات مستقیم به اتاق «مذاکراتِ غیرمستقیم» درمی‌آیند، گفت‌و‌گو‌ها طبق توافق قبلی پیش برود! خصوصا آنکه پس از انجام گفت‌و‌گو‌ها نیز طرفین حق دارند بگویند این مذاکرات به روش مستقیم و به صورت غیرمستقیم، یا برعکس، انجام گردیده است!

ج) مهم این است که هیئت ایرانی اختیارات کافی برای مذاکره و برنامه دقیق برای تصمیم‌گیری را داشته باشد.

د) مهم این است که هیئت ایرانی از خطای عدم دیدار روسای جمهور ایران و آمریکا، با میانجی‌گری مکرون در نیویورک، درس لازم را گرفته باشد.

ه) مهم این است که طرفین برای مصاحبه مطبوعاتی، مشترک یا جدا، آمادگی داشته و هماهنگی‌های لازم را در حین مذاکرات به عمل آورند.

و) مهم این است که تصویر ارائه شده از سوی ایران و آمریکا در روزشنبه، تصویر صلح و تفاهم و دوستی باشد، نه مخاصمه و جنگ.

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
0
0
این صحبت های آقای ابوطالبی برای آگاهی ملت نیست برای شخص رهبری کشوراست که از اشتباهات فاحش گذاشته خوددرس عبرت بگیر دیگه فرصتی ندارد رهبری برای بندبازی های گذاشته خودتمام خسارت های کشورسربرنامه اتمی پای شخص رهبری نوشته خواهد شد واگرهم چنگی درگیردچنگ شخص رهبری خواهد بود نه ملت ایران
نظرات شما