امیرحسین ثابتی: به جای منت کشیدن از استکبار خارجی، به جنگ استکبار داخلی بروید
رویداد۲۴| امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری با اشاره به مذاکرات عمان با بیان اینکه «برای ارزیابی نتیجه مذاکرات نباید عجولانه عمل کنیم»، اظهار کرد: برای ارزیابی نتیجه مذاکرات باید ببینیم جزئیات آن چه خواهد بود؛ اگر در جزئیات، تحریمهای نفتی و بانکی لغو شود و ما بتوانیم به طرف مقابل ثابت کنیم که به دنبال ساخت سلاح نیستیم، میتواند توافق خوبی باشد.
بنا بر روایت ایسنا، وی افزود:، اما اگر هر چیزی غیر از این باشد به معنای تکرار خسارت است. به دولت پیشنهاد میدهم که اگر بتوانید تحریمها را با مذاکره لغو کنید خوب است و اشکالی ندارد، اما تجربه نشان داده که این مسیر به نتیجه نخواهد رسید و آمریکا زیر بار نخواهد رفت؛ لذا به جای منت کشیدن از استکبار خارجی، به جنگ استکبار داخلی بروید و اموال بلوکه شده ملت را بگیرید.
یادت با پول بیت المال رفتی قطر جام جهانی ببینی.
شرف داری بگو چقد براتون و از کجا هزینه شد؟
ابتدا پس گرفتن اموال مردم را از همفکرها و هم حزبی های خودتان شروع کنید، پولهای سرقت شده مردم در پروژه کورش کمپانی و چای دبش و پولهای سرقت شده مردم توسط صادق محصولی،، این سرقت ها که تماما بودجه شما و هم حزبی های ها شما را تامین کرده است، اینها را برگردانید.
عجیبه که علیرغم محکوم شدن دو وزیر هم حزبی شما در سرقت پول مردم در موضوع چای دبش، خفه خون گرفتی و هیچ در مذمت این دو وزیر نگفتید، بلکه بالعکس، از این دو دزد دفاع هم کردید ، مبارزه با فساد آدم صالح و بدون رودربایسی لازم دارد، که به حزب شما نمیاد .
پس خفه
حاجی ، لشکرتو جلوی مجلس گرفتن و بردن تو بیابون رها سازی کردند ، جرات نکردی که سراغشون را بگیری !
دست بردار از این جفنگیات ، به خودت بیا !!!!!
بقیه دیگه هیچ