صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۲۱۴۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

۲۰ اشتباه رایج در پخت مرغ

پختن مرغ می تواند خیلی زود حوصله شما را سر ببرد. ممکن است انواع مختلف دستورالعمل های پخت را امتحان کرده باشد، اما در نهایت یک گوشت بی مزه و ناخوشایند داشته باشید.
رویداد۲۴اگر شما مرغ را به درستی طبخ نکنید، در معرض دریافت پروتئین جزئی آن هستید، اما مجبور نیستید به این شکل پیش بروید.
ترفندهایی وجود دارد که باید هنگام درست کردن مرغ به آنها بچسبید و از آنها پیروی کنید.
برای کمک به شما در پخت بهتر مرغ، ما 20 اشتباه رایج که اغلب مردم هنگام پختن مرغ مرتکب می شوند را جمع آوری کرده ایم، بنابراین می دانید که باید از چه اشتباهاتی اجتناب کنید.

1. پخت مرغ در فر
یکی از راه هایی که اطمینان یابید که مرغ شما بیش از حد پخته و لاستیک مانند نمی شود این است که آن را در تابه با حرارت متوسط به بالا داغ کنید و سپس پختن آن را درون فر با دمای پایین به پایان برسانید.
به این شکل، در حالی که هنوز آبدار است به دمای داخلی مورد نیاز برای پخت می رسد.

2. آب دار کردن مرغ
سس باربیکو را ندیده بگیرید! همه چیزی که برای پختن یک مرغ آبدار لازم دارید، یک یا دو آجر و مقداری فویل آلومینیومی است.
وارد آوردن فشار اضافی به روی مرغ باعث می شود که به طور مساوی روی کباب پز قرار بگیرد و خیلی آبدارتر و تردتر پخته شود!
ما این دستورالعمل پخت مرغ زیر آجر را دوست داریم، چون روشی راحت تر از این برای پخت یک مرغ در مهمانی وجود ندارد.

3. ادویه های مخصوص مرغ
وس ویستل سرآشپزی از مرکز لس آنجلس توصیه می کند که اگر قصد کباب کردن مرغ را دارید، سینه مرغ را با چنگال سوراخ کنید.
این کار کمک می کند که چاشنی تهیه شده به درون سینه مرغ نفوذ کند. چاشنی پیشنهادی این سرآشپز عبارتست از:
مقدار زیادی روغن زیتون، پوست لیمو، فلفل لیمو، فلفل هندی، پاپریکا و مقدار کمی عسل. چاشنی های متنوع دیگری نیز وجود دارد که گوشت شما را آبدار و معطر می کند.

4. کباب کردن مرغ
سرآشپز ویتسل می گوید شما نمی خواهید مرغ خود را بیش از حد بپزید، اما اطمینان یابید که زغال کافی آماده کرده اید و اجازه دهید که قبل از برش زدن مرغ شما کمی استراحت کند.
او می گوید: مردم تصور غلطی از مرغ دارند. اگر شما مرغ را با استخوان بپزید، وجود گوشت صورتی در نزدیکی استخوان خوب است، و وقتی آن را تکه تکه می کنید آبدار باشد. اگر آبدار نباشد، بیش از حد پخته شده است.

5. انقضا و خراب شدن مرغ خام
دو روش آسان وجود دارد که شما می توانید با استفاده از آن بررسی کنید که آیا مرغ شما خراب شده است یا نه.
در روش اول توصیه می شود که به دنبال تغییر رنگ مرغ باشید. مرغ تازه و خام باید رنگی صورتی و گوشتی داشته باشد.
در صورتی که مرغ در حال خراب شدن باشد، رنگ آن به سمت خاکستری کم رنگ می رود. روش دوم با اعتماد به بینی خودتان است.
مرغ خامی که دچار فساد شده است بوی خیلی شدیدی دارد. بعضی اوقات می توان بوی آن را ترش توصیف کرد. اگر مرغ هر نوع بوی ترشی داشت، بهتر است آن را دور بیندازید.

6. تخته برش مرغ

داشتن دو تخته برش به رنگ های مختلف به شما کمک می کند تا ایمنی تهیه مواد غذایی را به بهترین شکل رعایت کند.

یکی را تنها برای گوشت، مرغ و غذاهای دریایی استفاده کنید و دیگری را برای چیزهایی مانند نان و سبزیجات کنار بگذارید.

به علاوه، باید پس از استفاده از تخته ها آن ها را ضد عفونی کنید. طبق توصیه آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی، پس از برش مرغ، باید تخته را با استفاده از آب داغ و شوینده تمیز کنید و سپس محلول های ضد عفونی کننده به کار ببرید و با آب تمیز بشویید.

علاوه بر این، اطمینان حاصل کنید که هرگز گوشت پخته شده را روی همان ظرفی که گوشت خام داشته است، قرار ندهید و همیشه قبل و بلافاصله بعد از دست زدن به گوشت خام، دست های خود را بشویید.

7. چه نوع مرغی خریداری میکنید
اگر از مرغ های یخ زده کارخانه ای استفاده می کنید، این احتمال وجود دارد که مرغ شما خشک شود و به اندازه ای که باید، طعم و عطر خوبی نداشته باشد.

هر زمانی که ممکن باشد، مرغ های ارگانیک و تولیدات محلی غیر یخ زده را استفاده کنید. این مرغ ها به احتمال زیاد آب دار بودن خود را حفظ می کنند و عطر و طعم خوبی خواهند داشت.

8. نحوه شستن مرغ
شستشوی مرغ قبل از پختن، یک راه مناسب برای ارتقاء بهداشت آن به نظر می رسد، اما سازمان بهداشت معتقد است انجام آن، می تواند احتمال گسترش آلودگی را بیشتر کند.

فرآیند شستشوی مرغ، باکتری های مضر روی سینک و پیشخوان شما بیشتر می کند، و بعید است که واقعاً مزیتی داشته باشد. بنابراین شستن مرغ را ندیده بگیرید.

9. خشک کردن مرغ قبل از پختن
در حالی که شاید شستن مرغ خوب نباشد، اما خشک کردن آن ایده خوبی است.

این کار ممکن است زیاد جالب به نظر نرسد، با این حال هیچکس دوست ندارد گوشت خام بخورد.

بیشتر مردم دوست دارند که قسمت بیرونی مرغ قهوه ای و ترد باشد، که این تنها با داشتن یک مرغ خشک قابل دستیابی است.

برای رسیدن به نتیجه بهتر، اجازه بدهید که مرغ خارج از بسته بندی درون یخچال در معرض هوا خشک شود. سپس آن را از یخچال خارج کنید و درست قبل از پخت با حوصله کاغذی خشک کنید.

10. یخ زدایی مرغ
به ندرت پیش می آید که کسی این روش را امتحان نکرده باشد، اما به دلایلی باید از این کار اجتناب کرد:

دمای اتاق زمینه رشد انواع باکتری های مضر را فراهم می کند. و از آنجایی که قسمت بیرونی مرغ به احتمال زیاد زودتر ذوب می شود، این بدان معناست که وقتی قسمت درونی شروع به ذوب شدن کند، قسمت بیرونی در مقابل باکتری ها آسیب پذیر است.

برای جلوگیری از این مسئله، یخ زدایی مرغ را با برداشتن آن از فریزر و قرار دادن آن در یخچال برای یک شب، انجام دهید.

یا آن را درون کیسه پلاستیکی بگذارید و کیسه را در آب سرد فرو کنید. فقط مطمئن باشید که آب را دائماً تعویض کنید، بنابراین دمای داخل کاسه هرگز تا دمای اتاق افزایش نمی یابد.

11. کوبیدن سینه های مرغ
همه می دانیم که لازم است استیک های گوشت قرمز را قبل از پختن نرم کنیم، اما افراد کمی به این توجه می کنند که کوبیدن مرغ قبل از پختن در تابه نیز به همان اندازه مهم است.

کوبیدن مرغ به چند دلیل خوب است: این کار به ترد شدن گوشت کمک می کند و زمان پخت آن را کاهش می دهد (که احتمال پخت بیش از حد را کاهش می دهد)، و پختن آن را آسانتر می کند.

برای بهترین نتیجه، مطمئن شوید که سینه های مرغ دارای ضخامت یکسانی هستند.

12. پختن مرغ فوراً پس از خروج از یخچال
درست است که نباید اجازه بدهید مرغ قبل از پخته شدن برای مدت طولانی روی پیشخوان آشپزخانه بماند، اما بهتر است اجازه بدهید که گوشت مرغ یخ زدایی شده قبل از پختن به مدت 15 دقیقه بیرون از یخچال باشد.

این کار باعث می شود اطمینان یابید که داخل و خارج مرغ به یک درجه حرارت رسیده اند، که احتمال پخت یکنواخت مرغ را بالا می برد.

13. مزه دار کردن مرغ
همه تجربه پختن بیش از حد مرغ را دارند. چون شما می خواهید مطمئن شوید که مرغ کاملاً پخته است، آن را برای مدت طولانی می پزید.

در اینجا است که مزه دار کردن مرغ می تواند به کمک شما بیاید و مانع از صرف زمان بیش از حد برای طبخ مرغ شود. اساساً، کاری که باید انجام دهید این است که مرغ ها را برای چند ساعت در مخلوطی از سبزیجات، ادویه ها، شکر، آب، و نمک قرار دهید تا رطوبت خوبی به داخل گوشت آن نفوذ کند.

این کار از پخته شدن بیش از حد آن جلوگیری می کند و طعم خوبی نیز به مرغ می دهد. به علاوه، بسیار ساده است. ترکیب مورد علاقه من برای مزه دار کردن مرغ شامل نمک، آویشن، فلفل سیاه، شکر و آب است.

14. ماهیتابه را بیش از حد پر کرده اید
آیا شده است که در ماهیتابه خود فضای کافی برای پختن مرغ پیدا نکنید؟ در یک تلاش نا امید کننده برای انجام سریعتر کارها، شما همه مرغ ها را درون یک تابه جای داده اید و انتظار دارید که اندازه آن متناسب باشد.

چیزی که اتفاق می افتد پخت غیر یکنواخت مرغ ها به دلیل پر بودن ظرف شما است. علاوه بر این، پر بودن بیش از حد تابه می تواند باعث شود که مرغ شما بخار شود، به جای اینکه به خوبی بپزد و قهوه ای شود.

خوشبختانه یک راه حل سریع وجود دارد که می تواند مرغ ها را از خام ماندن نجات دهد. اگر در وسط کار باشید این روش به شما کمک می کند.

وقتی با مشکل اندازه ظرف مواجه می شوید، دقت کنید که به هر تکه از مرغ خود جای کافی بدهید. گوشت برای پخت کامل نیاز به دریافت حرارت کافی از همه جهات دارد.

یک ظرف دیگر بردارید یا صبر کنید تا مقداری از مرغ ها بپزد و بعد بقیه را اضافه کنید. بهتر است مرغ هایی که کاملاً پخته است را داشته باشید تا اینکه چیزی نداشته باشید.
بیشتر بخوانید:
مراقب این منبع آلودگی در آشپزخانه باشید!


15. درجه حرارت را بررسی نمی کنید
بسیاری از دستورالعمل های تهیه مرغ، زمان تقریبی پخت را به شما می دهند، بنابراین منطقی است که فکر کنید زمان مهمترین فاکتور است.

اما دما مسئله ای است که باید بیشتر به آن توجه کنید. دماسنج گوشت تنها ابزاری است که می تواند به شما اطمینان واقعی بدهد که گوشت کاملاً پخته شده است.

مرغ باید تا 165 درجه فارنهایت (78 درجه سانتیگراد) پخته شود. برای آزمایش، دماسنج را در ضخیم ترین قسمت گوشت (بدون تماس با استخوان) وارد کنید.

سعی کنید از پخت گوشت بیش از این درجه حرارت خودداری کنید، زیرا منجر به خشک شدن آن می شود.

16. کردن پر کردن شکم مرغ
فراموش کردن پر کردن شکم مرغ قبل از برشته کردن آن، یکی از علل داشتن یک ناهار خشک و بی مزه است.

برای اضافه کردن رطوبت و عطر و طعم به مرغ، یک لیمو، پیاز یا حتی سیب را به شکل تکه های خرد شده درآورید و به همراه یک ساقه از سبزیجات معطر یا برگ بو داخل حفره قرار دهید.

همانطور که مرغ کباب می شود، این مواد رطوبت و طعم را به درون آن آزاد می کنند. فقط به یاد داشته باشید که قبل از بریدن مواد را خارج کنید.

17. مرغ را قبل از کباب شدن می چرخانید
وقتی که در حال کباب کردن مرغ هستید، چرخاندن به موقع مسئله مهمی است! اگر خیلی زود آن را برگردانید، باعث می شود لایه بالایی گوشت که قهوه ای شده است پاره می شود.

بهترین روش برای جلوگیری از این اتفاق این است: اول، سطح کباب پز شما تمیز باشد.

وقتی که مرغ می پزید، اطمینان یابید که باقیمانده غذایی که قبلاً روی کباب پز تهیه شده است را کاملاً تمیز کنید تا از چسبیدن مرغ به آن جلوگیری شود.

دوم اینکه، صبر کنید تا مرغ به طور طبیعی از سطح کباب پز جدا بشود. وقتی که گوشت را روی کباب پز می گذارید، حرارت باعث چسبیدن آن می شود، اما پس از مدتی به آرامی یک لایه بیرونی ایجاد می کند.

این لایه به جدا شدن راحت مرغ از سطح کباب پز شما کمک می کند. فقط صبر کند.

18. مرغ را درون ماهیتابه جابجا می کنید
جابجا کردن بیش از حد مرغ درون تابه مانند فشار دادن دوباره و دوباره دکمه آسانسور است. انجام این کار رسیدن به نتیجه را سرعت نمی بخشد.

اگر می خواهید مرغ خوب بپزد، سعی کنید برای 5 تا 7 دقیقه آن را درون تابه تکان ندهید. اگر مرغ چسبیده باشد، احتمالاً آماده نیست و طلایی نخواهد بود.

سعی کنید از جابجا کردن بیش از آن خودداری کنید. یک بار آن را بچرخانید و 5 تا 7 دقیقه دیگر به آن دست نزنید. هدف این است که هر دو طرف مرغ قهوه ای طلایی شود.

19. شما کل سینه مرغ را می پزید
سینه مرغ می تواند یک تکه گوشت بسیار ضخیم باشد. این تکه از مرغ در قسمت هایی بیش از 6 سانتیمتر قطر دارد و در انتهای دیگر بسیار نازک است.
به دلیل ضخامت ناهموار آن، با سرعت های مختلفی می پزد، به طور که قسمت هایی از آن پخته و بخش های دیگر حتی پخته نشده باقی می ماند. برای جلوگیری از پخت غیر یکنواخت آن، می توانید یکی از این دو کار را انجام دهید.
یکی اینکه سینه را از وسط برش بزنید. با دقت دست را روی قسمت بالایی سینه مرغ بگذارید و فشار ملایمی وارد کنید.
از ضخیم ترین قسمت آن، یک چاقوی تیز را وارد کنید و شروع به کشیدن کنید تا زمانی که فیله را به نصف برش بزنید.
می توانید یک لبه گوشت را متصل به هم نگه دارید (وقتی باز کنید شبیه به پروانه به نظر می رسد)، یا می توانید فیله را کاملاً از هم جدا کنید.
گزینه دوم این است که گوشت سینه را بکوبید تا به طور کامل یکدست شود. می توانید این کار را روی سینه کامل یا حتی تکه های خرد شده انجام دهید.

20. اجازه نمی دهید که مرغ استراحت کند
بله، شما باید واقعاً اجازه دهید تا گوشت استراحت کند، فرقی نمی کند که چقدر ظاهر آن برای فوراً خوردن فریبنده به نظر برسد.
همه آشپزها روی این توافق دارند. باید قبل از شیرجه زدن به مرغ کمی صبر کنید.
این کار اجازه می دهد که آب آن به تمام قسمت های گوشت پخش شود، این باعث خوشمزه تر شدن غذای شما می شود. مرغ را 15 دقیقه قبل از غذا خوردن با فویل بپوشانید و به آن استراحت بدهید.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناسناس
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
راست میگه از رسانه غربی برای ما نکات آشپزی میگین تازه نوشتی از شستن مرغ صرف نظر کنید واقعا که!!!!!
ناشناس
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
خجالت نمیکشید با این همه مشکلات بهداشتی مطلبی را چاپ میکنید که در بند هشت توصیه به نشستن مرغ میکنه،مجبورید برای جذب مخاطب هر چرت وپرتی رو تو سایت بگذارید
نظرات شما