1. پخت مرغ در فریکی از راه هایی که اطمینان یابید که مرغ شما بیش از حد پخته و لاستیک مانند نمی شود این است که آن را در تابه با حرارت متوسط به بالا داغ کنید و سپس پختن آن را درون فر با دمای پایین به پایان برسانید.
به این شکل، در حالی که هنوز آبدار است به دمای داخلی مورد نیاز برای پخت می رسد.
2. آب دار کردن مرغسس باربیکو را ندیده بگیرید! همه چیزی که برای پختن یک مرغ آبدار لازم دارید، یک یا دو آجر و مقداری فویل آلومینیومی است.
وارد آوردن فشار اضافی به روی مرغ باعث می شود که به طور مساوی روی کباب پز قرار بگیرد و خیلی آبدارتر و تردتر پخته شود!
ما این دستورالعمل پخت مرغ زیر آجر را دوست داریم، چون روشی راحت تر از این برای پخت یک مرغ در مهمانی وجود ندارد.
3. ادویه های مخصوص مرغوس ویستل سرآشپزی از مرکز لس آنجلس توصیه می کند که اگر قصد کباب کردن مرغ را دارید، سینه مرغ را با چنگال سوراخ کنید.
این کار کمک می کند که چاشنی تهیه شده به درون سینه مرغ نفوذ کند. چاشنی پیشنهادی این سرآشپز عبارتست از:
مقدار زیادی روغن زیتون، پوست لیمو، فلفل لیمو، فلفل هندی، پاپریکا و مقدار کمی عسل. چاشنی های متنوع دیگری نیز وجود دارد که گوشت شما را آبدار و معطر می کند.
4. کباب کردن مرغسرآشپز ویتسل می گوید شما نمی خواهید مرغ خود را بیش از حد بپزید، اما اطمینان یابید که زغال کافی آماده کرده اید و اجازه دهید که قبل از برش زدن مرغ شما کمی استراحت کند.
او می گوید: مردم تصور غلطی از مرغ دارند. اگر شما مرغ را با استخوان بپزید، وجود گوشت صورتی در نزدیکی استخوان خوب است، و وقتی آن را تکه تکه می کنید آبدار باشد. اگر آبدار نباشد، بیش از حد پخته شده است.
5. انقضا و خراب شدن مرغ خامدو روش آسان وجود دارد که شما می توانید با استفاده از آن بررسی کنید که آیا مرغ شما خراب شده است یا نه.
در روش اول توصیه می شود که به دنبال تغییر رنگ مرغ باشید. مرغ تازه و خام باید رنگی صورتی و گوشتی داشته باشد.
در صورتی که مرغ در حال خراب شدن باشد، رنگ آن به سمت خاکستری کم رنگ می رود. روش دوم با اعتماد به بینی خودتان است.
مرغ خامی که دچار فساد شده است بوی خیلی شدیدی دارد. بعضی اوقات می توان بوی آن را ترش توصیف کرد. اگر مرغ هر نوع بوی ترشی داشت، بهتر است آن را دور بیندازید.
6. تخته برش مرغداشتن دو تخته برش به رنگ های مختلف به شما کمک می کند تا ایمنی تهیه مواد غذایی را به بهترین شکل رعایت کند.
یکی را تنها برای گوشت، مرغ و غذاهای دریایی استفاده کنید و دیگری را برای چیزهایی مانند نان و سبزیجات کنار بگذارید.
به علاوه، باید پس از استفاده از تخته ها آن ها را ضد عفونی کنید. طبق توصیه آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی، پس از برش مرغ، باید تخته را با استفاده از آب داغ و شوینده تمیز کنید و سپس محلول های ضد عفونی کننده به کار ببرید و با آب تمیز بشویید.
علاوه بر این، اطمینان حاصل کنید که هرگز گوشت پخته شده را روی همان ظرفی که گوشت خام داشته است، قرار ندهید و همیشه قبل و بلافاصله بعد از دست زدن به گوشت خام، دست های خود را بشویید.
7. چه نوع مرغی خریداری میکنیداگر از مرغ های یخ زده کارخانه ای استفاده می کنید، این احتمال وجود دارد که مرغ شما خشک شود و به اندازه ای که باید، طعم و عطر خوبی نداشته باشد.
هر زمانی که ممکن باشد، مرغ های ارگانیک و تولیدات محلی غیر یخ زده را استفاده کنید. این مرغ ها به احتمال زیاد آب دار بودن خود را حفظ می کنند و عطر و طعم خوبی خواهند داشت.
8. نحوه شستن مرغشستشوی مرغ قبل از پختن، یک راه مناسب برای ارتقاء بهداشت آن به نظر می رسد، اما سازمان بهداشت معتقد است انجام آن، می تواند احتمال گسترش آلودگی را بیشتر کند.
فرآیند شستشوی مرغ، باکتری های مضر روی سینک و پیشخوان شما بیشتر می کند، و بعید است که واقعاً مزیتی داشته باشد. بنابراین شستن مرغ را ندیده بگیرید.
9. خشک کردن مرغ قبل از پختندر حالی که شاید شستن مرغ خوب نباشد، اما خشک کردن آن ایده خوبی است.
این کار ممکن است زیاد جالب به نظر نرسد، با این حال هیچکس دوست ندارد گوشت خام بخورد.
بیشتر مردم دوست دارند که قسمت بیرونی مرغ قهوه ای و ترد باشد، که این تنها با داشتن یک مرغ خشک قابل دستیابی است.
برای رسیدن به نتیجه بهتر، اجازه بدهید که مرغ خارج از بسته بندی درون یخچال در معرض هوا خشک شود. سپس آن را از یخچال خارج کنید و درست قبل از پخت با حوصله کاغذی خشک کنید.
10. یخ زدایی مرغبه ندرت پیش می آید که کسی این روش را امتحان نکرده باشد، اما به دلایلی باید از این کار اجتناب کرد:
دمای اتاق زمینه رشد انواع باکتری های مضر را فراهم می کند. و از آنجایی که قسمت بیرونی مرغ به احتمال زیاد زودتر ذوب می شود، این بدان معناست که وقتی قسمت درونی شروع به ذوب شدن کند، قسمت بیرونی در مقابل باکتری ها آسیب پذیر است.
برای جلوگیری از این مسئله، یخ زدایی مرغ را با برداشتن آن از فریزر و قرار دادن آن در یخچال برای یک شب، انجام دهید.
یا آن را درون کیسه پلاستیکی بگذارید و کیسه را در آب سرد فرو کنید. فقط مطمئن باشید که آب را دائماً تعویض کنید، بنابراین دمای داخل کاسه هرگز تا دمای اتاق افزایش نمی یابد.
11. کوبیدن سینه های مرغهمه می دانیم که لازم است استیک های گوشت قرمز را قبل از پختن نرم کنیم، اما افراد کمی به این توجه می کنند که کوبیدن مرغ قبل از پختن در تابه نیز به همان اندازه مهم است.
کوبیدن مرغ به چند دلیل خوب است: این کار به ترد شدن گوشت کمک می کند و زمان پخت آن را کاهش می دهد (که احتمال پخت بیش از حد را کاهش می دهد)، و پختن آن را آسانتر می کند.
برای بهترین نتیجه، مطمئن شوید که سینه های مرغ دارای ضخامت یکسانی هستند.
12. پختن مرغ فوراً پس از خروج از یخچالدرست است که نباید اجازه بدهید مرغ قبل از پخته شدن برای مدت طولانی روی پیشخوان آشپزخانه بماند، اما بهتر است اجازه بدهید که گوشت مرغ یخ زدایی شده قبل از پختن به مدت 15 دقیقه بیرون از یخچال باشد.
این کار باعث می شود اطمینان یابید که داخل و خارج مرغ به یک درجه حرارت رسیده اند، که احتمال پخت یکنواخت مرغ را بالا می برد.
13. مزه دار کردن مرغهمه تجربه پختن بیش از حد مرغ را دارند. چون شما می خواهید مطمئن شوید که مرغ کاملاً پخته است، آن را برای مدت طولانی می پزید.
در اینجا است که مزه دار کردن مرغ می تواند به کمک شما بیاید و مانع از صرف زمان بیش از حد برای طبخ مرغ شود. اساساً، کاری که باید انجام دهید این است که مرغ ها را برای چند ساعت در مخلوطی از سبزیجات، ادویه ها، شکر، آب، و نمک قرار دهید تا رطوبت خوبی به داخل گوشت آن نفوذ کند.
این کار از پخته شدن بیش از حد آن جلوگیری می کند و طعم خوبی نیز به مرغ می دهد. به علاوه، بسیار ساده است. ترکیب مورد علاقه من برای مزه دار کردن مرغ شامل نمک، آویشن، فلفل سیاه، شکر و آب است.
14. ماهیتابه را بیش از حد پر کرده ایدآیا شده است که در ماهیتابه خود فضای کافی برای پختن مرغ پیدا نکنید؟ در یک تلاش نا امید کننده برای انجام سریعتر کارها، شما همه مرغ ها را درون یک تابه جای داده اید و انتظار دارید که اندازه آن متناسب باشد.
چیزی که اتفاق می افتد پخت غیر یکنواخت مرغ ها به دلیل پر بودن ظرف شما است. علاوه بر این، پر بودن بیش از حد تابه می تواند باعث شود که مرغ شما بخار شود، به جای اینکه به خوبی بپزد و قهوه ای شود.
خوشبختانه یک راه حل سریع وجود دارد که می تواند مرغ ها را از خام ماندن نجات دهد. اگر در وسط کار باشید این روش به شما کمک می کند.
وقتی با مشکل اندازه ظرف مواجه می شوید، دقت کنید که به هر تکه از مرغ خود جای کافی بدهید. گوشت برای پخت کامل نیاز به دریافت حرارت کافی از همه جهات دارد.
یک ظرف دیگر بردارید یا صبر کنید تا مقداری از مرغ ها بپزد و بعد بقیه را اضافه کنید. بهتر است مرغ هایی که کاملاً پخته است را داشته باشید تا اینکه چیزی نداشته باشید.
بیشتر بخوانید: