طرز تهیه کباب برنجی
کباب برنجی یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضویی میباشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده میشود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.
رویداد۲۴ مواد لازم
گوشت: ۵۰۰ گرم
برنج: ⅕ پیمانه
روغن: ۱ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: کباب مرغ تبریزی؛ ویژه افطار
مراحل پخت
مرحله ۱
برنج را در کمی آب میپزیم و آن را با پیاز چرخ میکنیم.
مرحله ۲
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ میکنیم.
مرحله ۳
سپس تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب هم میزنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق میافزاییم.
مرحله ۴
روی تختهای صاف مقداری آرد میپاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن میگذاریم و مالش میدهیم.
مرحله ۵
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر میداریم و به شکل کباب در میآوریم و در روغن سرخ میکنیم.
گوشت: ۵۰۰ گرم
برنج: ⅕ پیمانه
روغن: ۱ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: کباب مرغ تبریزی؛ ویژه افطار
مراحل پخت
مرحله ۱
برنج را در کمی آب میپزیم و آن را با پیاز چرخ میکنیم.
مرحله ۲
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ میکنیم.
مرحله ۳
سپس تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب هم میزنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق میافزاییم.
مرحله ۴
روی تختهای صاف مقداری آرد میپاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن میگذاریم و مالش میدهیم.
مرحله ۵
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر میداریم و به شکل کباب در میآوریم و در روغن سرخ میکنیم.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط