رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: جالب است که نارگیل و پوستکندن آن میتواند برای برای ما چالشبرانگیز باشد. شاید کمتر میوهای باشد که به پوستکندن آن به سختی و دشواری نارگیل باشد.
به گزارش رویداد۲۴ نارگیل طرفدار کم ندارد و شاید بتوان گفت جزو محبوبترین میوهها محسوب میشود بهویژه که در ایران هم این میوه را نداریم و از آنجا که انسان هر آنچه ندارد به سمت آن بیشتر میل دارد نارگیل هم در این زمره قرار میگیرد.
ازسوی دیگر نارگیل مواد مغذی فراوانی دارد و شاید حتا بسیاری برای مصرف آن جنبههای درمانی آن را هم در نظر میگیرند.
با تمام اینها و هر اندازه هم این میوه را دوست داشته باشید پوست کندنش به واسطه پوست بسیار سختی که اطرافش را دربرگرفته است کار دشواریست که شاید سبب شود بسیاری عطای آن را به لقایش ببخشند.
اگر شما هم جزو این دستهاید کمی شکیبا باشید در این نوشته روشهایی را به شما آموزش میدهیم که با کمک آنها میتوانید به آسانی پوست نارگیل را بکنید.
در ابتدا لازم است که آب نارگیل را از آن خارج کنیم؛ بنابراین به کمک یک چاقوی تیز الیافها و موهای نارگیل را از روی پوست سخت آن جدا کنید. حالا وقت آن رسیده است که آب نارگیل را خارج کنید. برای اینکار باید از یک پیچ گوشتی بسیار تیز استفاده کنید. روی همه نارگیلها سه دایره کوچک وجود دارد که رنگشان کمی متفاوت از خود نارگیل است. این سه دایره شبیه به چشمهای نارگیل هستند. شما باید به کمک پیچ گوشتی دو تا از این دایرهها را سوراخ تا بتوانید آب نارگیل را از آن خارج کنید. این بخش از نارگیل پوسته نازک تری دارد؛ بنابراین شما بهآسانی میتوانید روی این بخش از نارگیل را سوراخ کنید. توصیه ما این است که فقط دو تا از آن دایرهها را سوراخ کنید. چرا که از یکی از سوراخ هوا در جریان باشد و از دیگری آب نارگیل خارج شود. این نکته سبب میشود که آب نارگیل زودتر خارج شود.
این روش برای کندن پوست نارگیل بسیار ساده و کاربردی است. اگر مایلید پوسته داخلی نارگیل هم کنده شود استفاده از انجماد بهترین روش است. برای استفاده از این روش باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید:
الیاف نارگیل را جدا کرده و نارگیل را داخل یک کیسه فریزر گذاشته و درب آن را ببندید.
کیسه را به مدت ۱۲ساعت داخل فریزر بگذارید.
بعد از گذشت ۱۲ساعت با استفاده از یک چکش یا گوشتکوب به تمام تمام نقاط نارگیل ضربه بزنید.
هر زمان که پوسته نارگیل ترک برداشت با استفاده از یک چاقوی کند یا پیچ گوشتی تخت پوسته آن را جدا کنید. خواهید دید که پوسته قهوهای داخلی نارگیل هم جدا شده و به لایه سفید نارگیل میرسید.
استفاده از حرارت برای پوست کندن نارگیل روشی امن و راحت است. اگر توستر، فر یا ماکروویو دارید توصیه میکنیم حتما از این روش استفاده کنید. مراحل کندن پوست نارگیل با استفاده از حرارت به شکل زیر است:
ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و با سوراخ کردن یکی از نقاط چشم مانند نارگیل، آب آن را داخل ظرفی بریزید.
چند دقیقه پیش از اینکه نارگیل را داخل فر قرار دهید آن را روشن کرده تا گرم شود.
دمای فر را روی صدوهشتاد درجه سانتیگراد تنظیم کرده و نارگیل را مدت پنج دقیقه داخل فر بگذارید. خواهید دید که پوسته نارگیل شروع به ترک برداشتن میکند.
در فر را باز کرده و نارگیل را داخل یک حوله یا پارچه ضخیم بپیچید.
نارگیل را به یک سطح سخت بکوبید تا بشکند سپس با استفاده از پیچ گوشتی یا چاقوی کند پوست را از گوشته نارگیل جدا کنید.
میتوان با استفاده از کمترین ابزار و در مدت زمان کوتاهی پوست نارگیل را جدا کرده و از خوردن میوه آن لذت برد. تنها با استفاده از یک چکش میتوان پوسته سخت نارگیل را به شکل زیر جدا کرد:
مانند باقی روشها نیاز است که الیاف نارگیل را از آن جدا کنید.
با استفاده از چکش ضربات ممتدی به تمام نقاط نارگیل وارد کنید. خواهید دید که بعد از چند ضربه پوسته نارگیل میشکند.
بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای برای رفع خشکی پوست در پاییز
پوسته را جدا کرده و لایه نازک قهوهای رنگ نارگیل را با استفاده از پوستکن جدا کنید.
نارگیل را بصورت عمد قرار داده، بخش بالایی نارگیل را با چاقو بریده و آب نارگیل را در ظرفی بریزید.
باقی نارگیل را با استفاده از چاقو به شکل دلخواه برش دهید.
این روش پوست کندن نارگیل برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب است، زیرا ظاهری لوکس و شیک دارد.
شاید با خود بگویید چگونه ممکن است با آب پوست نارگیل را جدا کرد. در ادامه این روش را هم با شما به اشتراک میگذاریم.
ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و با استفاده از پیچ گوشتی یکی از نقاطی که مانند چشم روی نارگیل هستند را سوراخ کرده و آب نارگیل را داخل لیوان بریزید.
بهصورت یک نوار عرض نارگیل را با استفاده از آب خیس کرده و اجازه دهید آب به داخل بافت پوسته نارگیل نفوذ کند.
نارگیل را محکم به یک سطح سخت بکوبید. خواهید دید که نارگیل دو تکه شده و میشکند.