در هفته منتهی به 25 خرداد ماه؛
11 گروه کالایی تغییر قیمت پیدا کرد/ قیمت مرغ و برنج تغییر کرد
بهای گروه لبنیات در هفته منتهی به 25 خرداد 0.4 درصد، حبوب 1.1 درصد، گوشت مرغ 7.5 درصد و روغن نباتی 3.7 افزایش یافت و بهای گوشت قرمز 0.3 درصد، چای 0.5 درصد، تخم مرغ 3 درصد و برنج 1.3 درصد کاهش یافت.
رویداد۲۴ در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه معادل 1.2 درصد و کره پاستوریزه 2.6 درصد نسبت به هفته قبل افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 3 درصد کاهش داشت و شانهای 126 هزار تا 180 هزار ریال فروش میرفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 1.3 درصد و یک درصد کاهش یافت. در گروه حبوب بهای عدس معادل 0.3 درصد کاهش داست، ولی قیمت سایر اقلام بین 0.3 درصد تا 3.8 درصد افزایش داشت.
میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب زرد و پرتقال درجه یک عرضه نمیشد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد.
میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای گیلاس معادل 19.5 درصد، هلو 7.6 درصد، انگور 19.6 درصد و هندوانه 9 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 1.4 درصد تا 29.3 درصد افزایش یافت. در گروه سبزیهای تازه بهای خیار معادل 1.4 درصد و گوجه فرنگی 0.4 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.4 درصد تا 4.1 درصد کاهش داشت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند ثابت بود. قیمت گوشت تازه گاو و گوساله معادل 1.1 درصد کاهش ولی بهای گوشت مرغ 7.5 درصد افزایش یافت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت چای خارجی معادل 0.5 درصد کاهش ولی بهای قند 2.3 درصد، شکر 0.4 درصد، روغن نباتی جامد 4 درصد و روغن نباتی مایع 3.6 درصد افزایش داشت.
منبع: فارس