۹+۱ نکته مهم و فاش نشده در طرز تهیه کباب کوبیده
کباب کوبیده خانگی حتما نیاز به رعایت چند نوع نکته مختلف برای تهیه دارد که میتوانید در ادامه آنها را مشاهده کنید.
رویداد۲۴ اصلا کوبیده و فوت و فنش! وقتی بخوای این کباب بی نهایت خوشمزه رو درست کنی لازمه که یک سری نکات رو بلدی باشی و همچنین با یک سری ادویه جات خوب و حالتهای مختلف پخت این نوع کباب نیاز آشنا باشی، حالا کاری نداری میتونی با همراهی ما به ۱۰ تا از این نکات بی نظیر دست پیدا کنی:
کوبیده خانگی
به هیچ وجه در تهیه مواد اولیه کباب کوبیده از پودر زرد چوبه و جوش شیرین استفاده نکنید.
هرگز مواد اضافی دیگری در مواد کباب کوبیده اضافه نکنید، زیرا طعم اصیل کباب از بین میرود.
به هیچ عنوان در مواد اولیه از چربیهای اضافی مانند دنبه استفاده نکنید، زیرا این چربیها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روی سیخ میشوند.
بیشتر بخوانید: چیکار کنیم کباب کوبیده از سیخ نریزد؟
عدم ورز دادن یکی از عواملی است که باعث ریختن مواد کباب کوبیده از روی سیخ میشود.
هیچ وقت هنگام سرو، برنج را روی کباب کوبیده نریزید، زیرا سبب جذب روغن کباب در برنج شده و کباب کوبیده خشک میگردد.
نوع گوشت و میزان آن در کباب کوبیده در کیفیت و طعم آن به مقدار زیادی تأثیرگذار است.
بعد از اینکه سیخها آماده شد برای مدتی آنها را در یخچال بگذارید تا در هنگام کباب کردن از ریخته شدن گوشت بر روی آتش خودداری شود.
به هیچ عنوان فراموش نکنید که آب پیاز باید گرفته شود و فقط باید پیاز رنده شده مورد استفاده قرار گیرد.
خیلیها از زردچوبه استفاده میکنند، اما ما توصیه میکنیم از زردچوبه در تهیه کباب کوبیده استفاده نکنید، زیرا از اساس ادویههای کباب کوبیده نمک و زعفران و فلفل بوده است.
نکته آخر برای شما بحث سرو کباب کوبیده رو باز میکنه که توصیه میشه حتما در کنار این غذای فوق العاده خوشمزه دوغ محلی را فراموش نکنید و همچنین سماق را نیز به این کباب اضافه کنید.
کوبیده خانگی
به هیچ وجه در تهیه مواد اولیه کباب کوبیده از پودر زرد چوبه و جوش شیرین استفاده نکنید.
هرگز مواد اضافی دیگری در مواد کباب کوبیده اضافه نکنید، زیرا طعم اصیل کباب از بین میرود.
به هیچ عنوان در مواد اولیه از چربیهای اضافی مانند دنبه استفاده نکنید، زیرا این چربیها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روی سیخ میشوند.
بیشتر بخوانید: چیکار کنیم کباب کوبیده از سیخ نریزد؟
عدم ورز دادن یکی از عواملی است که باعث ریختن مواد کباب کوبیده از روی سیخ میشود.
هیچ وقت هنگام سرو، برنج را روی کباب کوبیده نریزید، زیرا سبب جذب روغن کباب در برنج شده و کباب کوبیده خشک میگردد.
نوع گوشت و میزان آن در کباب کوبیده در کیفیت و طعم آن به مقدار زیادی تأثیرگذار است.
بعد از اینکه سیخها آماده شد برای مدتی آنها را در یخچال بگذارید تا در هنگام کباب کردن از ریخته شدن گوشت بر روی آتش خودداری شود.
به هیچ عنوان فراموش نکنید که آب پیاز باید گرفته شود و فقط باید پیاز رنده شده مورد استفاده قرار گیرد.
خیلیها از زردچوبه استفاده میکنند، اما ما توصیه میکنیم از زردچوبه در تهیه کباب کوبیده استفاده نکنید، زیرا از اساس ادویههای کباب کوبیده نمک و زعفران و فلفل بوده است.
نکته آخر برای شما بحث سرو کباب کوبیده رو باز میکنه که توصیه میشه حتما در کنار این غذای فوق العاده خوشمزه دوغ محلی را فراموش نکنید و همچنین سماق را نیز به این کباب اضافه کنید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط