چیکار کنیم کباب کوبیده از سیخ نریزد؟
برای پختن کباب کوبیده خوشمزه و حرفهای نکات ریزی وجود دارد که در این مطلب راههای جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از سیخ را آموزش میدهیم.
رویداد۲۴ اکثر ما توی زندگیمون حداقل یک بار تلاش کردیم که کباب کوبیده خانگی درست کنیم، ولی بیشتر مواقع نمیتونیم اون کبابی که مد نظرمون هست رو تهیه کنیم و گاهی پیش میاد کباب روی آتیش بریزه یا خیلی سفت بشه بنابراین در این مطلب تلاش کردیم تمام نکاتی که برای کباب زدن لازم است را آموزش دهیم.
نکات مهم کباب زدن:
نکات مهم کباب زدن:
بهترین گوشت برای تهیه کباب کوبیده، استفاده از گوشت سردست و گردن به همراه مقداری هم دنبه است که باید با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزهای درست شود.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کباب کوبیده در خانه + فوت وفن ها
قبل از اینکه مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخها را از قبل چند دقیقهای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.
سیخهای کباب در هنگام استفاده حتما باید تمیز و خشک باشند.
گوشتی را که تهیه کردید و برای کباب کردن میخواهید استفاده کنید نباید بشویید، چون چسبندگی خود را از دست میدهد و هنگام سیخ زدن و کباب شدن میریزید.
یکی از راههایی که برای چسبندگی گوشتها میتوان انجام داد اضافه کردن مقداری گوشت مرغ چرخ شده به گوشت قرمز کبابیست. چرا که گوشت مرغ چسبندگی بالایی دارد.
برای مواد کباب کوبیده باید پیازها را رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید و فقط تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید تا سبب شل شدن مواد و ریختن از روی سیخ نشود.
استفاده از جوش شیرین در کباب باعث از بین بردن آهن گوشت میشود و برای استفاده مکرر اصلا توصیه نمیشود، ولی اگر هر از گاهی خیلی تصادفی هوس درست کردن کباب کوبیده کرده باشید برای یکدست و زیبا کردن کبابها و نیز چسبندگی بیشتر، میتوانید از مقدار خیلی کمی جوش شیرین در مواد کباب کوبیده استفاده کنید.
برای حالت چسبندگی بیشتر گوشتها و برای اینکه از روی سیخ نریزند آنها را کاملا ورز دهید و بعدحدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مغز گوشت کاملا سرد شود. حتی بعد از اینکه کبابها را به سیخ گرفتید مجددا آنها را یک ساعت دیگر داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند و خودشان را بگیرند.
دو طرف گوشتهای به سیخ کشیده شده را از بالا و پایین خوب با دست فشار دهید تا به سیخ بچسبند.
حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا ذغالی هنگامی که کبابها را روی آن قرار میدهید باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید سیخها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشتها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید.
خبر های مرتبط
رو روی آتش برگردونی فقط چندتا نکته هست که خودم تجربه کردن برای اینکه کباب خوشمزه باشه اول نباید کباب روی سیخ زیاد نازک باشه (خیلی ضخیم هم خام میشه) دوم حتما و حتما موقع سبخ کردن از آب دست استفاده کنید، سوم کوبیده معمولا کمی باید نمکش زیاد باشه چهارم حتما و قطعا موقع سیخ کردن گل انداختن روی کوبیده رو فراموش نکنین
بهترین رستوران های تهران و لوکس ترین فقط از گوشت یخی برزیلی استفاده میکنن
برای کوبیده.میتونید از گوشت برزیلی سر دست استفاده کنید تو حالت یخزده هم میشه چرخ کرد.کارم اینه که میگم.انتخاب سیخ که ضخیم و بدون لبه باشه بهتره.
شما به من گوشت بده من قول میدم شده تا آخرش با دست گوشت ها رو رو سیخ نگه دارم نمیزارم بریزه
واقعا اتیش گرفتم ، وقتی این کامنت خوندم.لازم نیست شما تا آخرش با دست گوشت ها رو، روی سیخ نگه داری. من با کمال میل و با افتخار شمارو دعوت میکنم که هم یه کبابی به بدن بزنیم وهم فوت فن های این غذای لذیذو بهمدیگه یاداوری کنیم.