تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹

کباب کوبیده در فر رو چجوری انقد خوشمزه درست می‌کنند؟

امکان تهیه یک کباب کوبیده عالی در فر نیز وجود دارد که در این بخش به آموزش آن میپردازیم.

کباب کوبیده در فر

رویداد۲۴  گوشت چرخ کرده‌ی نسبتا چرب:۴۵۰ گرم
پیاز سفید متوسط:۱ عدد
ریحون تازه: چند شاخه و یا ۱ ق غ ریحون خشک
فلفل هالوپینیو در صورت تمایل: ۱ عدد
زعفرون: مقدار کمی
نمک، فلفل سیاه و قرمز: مقدار کمی

مراحل درست کردن کباب کوبیده در فر

ابتدا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بیشتر بخوانید: ۹+۱ نکته مهم و فاش نشده در طرز تهیه کباب کوبیده
سپس پیاز را به همراه ریحون و فلفل هالوپینیو در داخل دستگاه غذاساز و یا میکسر بریزید. تا له شوند. بعد آن‌ها را خوب فشار دهید تا همه آب آن گرفته شود.

مخلوط پیاز له شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل و زعفران حسابی ورز دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.

البته نباید گوشت را بیشتر از حدش ورز داد، چون باعث میشود چربی آن جدا شود و به ظرف بچسبد.

ترکیب بدست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و طعم بهتری پیدا کند.

حال کباب را میتوان به دو روش در فر پخت:

در روش اول یک تکه فویل کف ظرف پهن کنید و آن را کره مالی کنید. یک قسمت از مخلوط را با دست به شکل کباب کوبیده حالت دهید و با انگشت خط‌هایی روی کوبیده قرار دهید. به همین ترتیب بقیه مخلوط رادرست کنید.

در روش دوم میتوانید گوشت را روی سیخ مخصوص کباب کوبیده قرار دهید و با کمی تمرین و مهارت به راحتی آن را درست کنید.

ابتدا کاسه‌ای آب را کنار دستتان قرار دهید و دست را داخل آن مرطوب کنید. سپس تکه‌ای از گوشت را بردارید و در دستتان به شکل توپ دربیاورید؛ و از بالای سیخ کم کم با فشار روی سطح سیخ پهن کنید.

سیخ‌ها را روی یک سینی لبه دار (سینی‌های فر) قرار دهید به طوری که به کف ظرف نچسبد.

وقتی یک طرف کباب که حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد تا بپزد، پخت. آن را پشت و رو کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگر آن بپزد. اگر هم رنگ کباب به رنگ دلخواه شما نبود میتوانید زمان را اضافه کنید. وقتی چربی کباب آب شد و سطح کباب‌ها برق افتاد. نتیجه پخت کباب شما آمادست.


همیشه روش دوم مطلوب‌تر است. کباب را میتوانید در کنار هر چیزی که دوست دارید سرو کنید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما