تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱

چرخش سرمایه‌گذاران به سمت دلار

اقتصادنیوز نوشت: سرمایه گذاران اکنون نگران رکود بالقوه در سال ۲۰۲۳ هستند که عمدتاً ناشی از تورم بالا و افزایش نرخ بهره است.

چرخش سرمایه‌گذاران به سمت دلار

رویداد۲۴ دیروز به دلیل نگرانی‌ها در مورد افزایش نرخ‌های بهره و رکود در سال ۲۰۲۳ باعث شد که سرمایه‌گذاران به سمت دلار و بازدهی خزانه‌داری حرکت کنند و بازار فلزات نیز تحت فشار قرار گرفت، و همچنین قیمت طلا از سطوح اصلی فاصله گرفت.

ارزش دلار در این هفته پس از بهبودی شدید از پایین‌ترین سطح پنج ماهه قبلی، در برابر سبدی از ارز‌ها ثابت معامله شد، در حالی که بازدهی ۱۰ ساله خزانه داری آمریکا برای سومین معاملات متوالی تقویت شد.

هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۷۸۵.۴۶ دلار رسید، در حالی که معاملات آتی طلا با ۰.۲ درصد کاهش به ۱۷۹۴.۶۰ دلار در هر اونس رسید.

آخرین فشار فروش بر طلا ناشی از یک سری اظهارنظر‌های تندرو بانک مرکزی در هفته گذشته است که از ادامه افزایش نرخ بهره در سال آینده خبر می‌دهد. این روند باعث فشار بیشتر بر طلا و سایر فلزات می‌شود، افزایش نرخ‌ها با افزایش هزینه فرصت نگهداری دارایی‌های بدون بازده، بازار فلزات را تحت تاثیر قرار داد.

سرمایه گذاران اکنون نگران رکود بالقوه در سال ۲۰۲۳ هستند که عمدتاً ناشی از تورم بالا و افزایش نرخ بهره است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما