چند شام رژیمی برای کمکردن وزن
رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: یکی از وعدههای سنگین و چاقکننده معمولا شام است چراکه پس از آن فعالیت و تحرک خاصی نداریم و بنابراین کالری دریافتی را نمیسوزانیم و همین موضوع سبب اضافهوزن در افراد میشود. در این مطلب میخواهیم چند نمونه غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم که با خوردن آنها هم لذت میبرید و هم نگران چاقی و اضافهوزن نیستید.
بوقلمون و لوبیا سبز
مواد لازم
گوشت بوقلمون: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی: ۴۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم
فلفل قرمز کوچک: ۳ عدد
زنجبیل: به مقدار کم
ریحان خشک: به مقدار کم
پودر سیر: به مقدار کم
روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه این شام رژیمی ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید.
کمی زنجبیل رندهشده و سپس گوشت بوقلمون چرخشده را به آن اضافه کنید.
کمی نمک، فلفل، پودر سیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید.
حالا در ادامه پخت این شام رژیمی فلفل قرمز و سیبزمینی پختهشده و در آخر لوبیا سبز پختهشده را به مواد اضافه و با هم ترکیب کنید.
ماهی پخته با خردل و سبزی
برای این غذا هم باید از پیش فر را تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. روی یک فیله سالمون ۱۷۰ گرمی را با یک قاشق چایخوری خردل بپوشانید، روی آن ۱ قاشق غذاخوری شوید خرد شده، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده بریزید و در ظرف فر قرار دهید. ۱ فنجان گل بروکلی کوچک، یک فنجان گل کلم خرد شده، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۳ حبه سیر خرد شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به ظرف فر اضافه کرده و دور سالمون بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و تا زمانی که ماهی کاملا پخته شود، در فر بگذارید (حدود ۲۰ دقیقه)
سوپ مرغ تند جنوب غربی
۲ قاشق غذاخوری پیاز زرد خرد شده، ۱ حبه سیر خرد شده، ۱/۴ فنجان کرفس خرد شده را در ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون در یک قابلمه بزرگ برای ۷ تا دقیقه سرخ کنید. ۲ فنجان استاک مرغ کم سدیم و نصف فنجان گوجه فرنگی قطعه قطعه شده را اضافه کنید. ۵ دقیقه بجوشانید و سپس ۳/۴ فنجان مرغ پخته شده، ۱/۳ فنجان لوبیا سیاه و ۱/۳ فنجان ذرت را اضافه کنید. ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو و ۱ قاشق غذاخوری سس تند فلفل چیلی دودی به آن اضافه کنید. به قدر کافی نمک بریزید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری ماست یونانی بدون چربی بریزید.
گوشت با سیب پخته و کلم پیچ
فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. ۱۱۳ گرم فیله گوشت را در ۱/۴ فنجان سرکه سیب برای ۵ دقیقه بخیسانید. هر سمت از گوشت را در یک تابه قابل استفاده در فر که با اسپری روغن پوشانده شده برای ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید. ۱/۴ فنجان سیب قطعه قطعه شده و ۱ قاشق غذاخوری سس ماریناد به گوشت اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه بپزید. در همین حال، ۱ حبه سیر خرد شده را در ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون در یک تابه متوسط برای ۱ دقیقه تفت دهید. ۲ فنجان کلم خرد شده، ۱/۴ فنجان هویج رنده شده و ۱/۲ فنجان لوبیا سویا اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید. ۲ قاشق غذاخوری سرکه اضافه کرده و بپزید تا زمانی که کاملا داغ شود.
مرغ و برنج قهوهای
مواد لازم
برنج قهوهای: یکچهارم فنجان
فلفل دلمهای متوسط: یکچهارم
سیر: یک حبه
کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
سس سویا: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای درستکردن این شام رژیمی ابتدا برنج قهوهای را با مقدار کمی نمک و آب بپزید. سپس هم فلفل دلمهای را خرد کرده و سیر خردشده را با روغن زیتون سرخ کنید. فلفل دلمهای خردشده را به سیر سرخ شده اضافه کرده و کلم بروکلی را خرد و به مواد بیفزایید.
حالا دو قاشق غذاخوری آب روی مواد بریزید. سینه مرغ چرخشده و مقدار کمی فلفل و نمک به مواد اضافه کنید.
در پایان برنج را به همراه سس سویا با سایر مواد این شام رژیمی ترکیب کنید.
برنج و خوراک سبزیجات
مواد لازم
برنج قهوهای: یک چهارم پیمانه
پیاز: یک چهارم
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
فلفل دلمهای: یک چهارم
قارچ: دو عدد
هویج: یک عدد
کنسرو گوجه فرنگی: ۱۱۳ گرم
رب گوجه: یک قاشق چای خوری
پودر سیر: یک چهارم قاشق چای خوری
ادویه ایتالیایی: یک چهارم قاشق چای خوری
آویشن خشک: یک چهارم قاشق چای خوری
پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر پیاز: یک چهارم قاشق چای خوری
جعفری: یک قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید: استفاده از ظروف نچسب ممنوع
طرز تهیه
ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک در قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا بپزد.
پیاز را خلالی خرد کنید و با مقدار روغن در تابه تفت دهید.
فلفل دلمهای، قارچ و هویج را به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه کنید.
سپس آب یا عصاره مرغ را روی مواد بریزید و درب تابه رو ببندید و اجازه دهید مواد بپزد و نرم شوند.
حالا کنسرو گوجه فرنگی و رب گوجه را اضافه کنید.
پودر سیر و پیاز، ادویه ایتالیایی، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با مواد تفت دهید.
شام رژیمی را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با مقداری جعفری تزیین کنید.
پوره سیب زمینی شکم پر
مواد لازم
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
سیب زمینی: ۴۰۰ گرم
پیاز: یک چهارم
فلفل دلمهای: دو چهارم
بوقلمون چرخکرده: ۱۱۰ گرم
پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر پیاز: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر سیر: یک چهارم قاشق چای خوری
پونه کوهی: یک چهارم قاشق چای خوری
اسفناج: ۵۶ گرم
تخم مرغ: یک عدد
پنیر موزارلا: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینیها را پوست کنده و خرد کنید.
سپس با مقداری آب و نمک روی شعله قرار دهید تا بپزد.
تابه را با مقداری روغن چرب کنید و پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و در تابه کمی تفتشان دهید.
بوقلمون چرخ شده، پودر سیر، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، نمک و پونه کوهی را اضافه کنید و تفت دهید.
اسفناج را به مواد بیفزایید و درب تابه را بگذارید تا غذا بپزد.
حالا سیب زمینیهای پخته را پوره کنید و تخم مرغ، فلفل سیاه، پنیر موزارلا را به آن بیفزایید.
کف سینی را کاغذ روغنی بگذارید و یک لایه سیب زمینی پوره شده روی آن بریزید.
مواد میانی آماده شده را روی پوره بریزید و با یک لایه پوره دیگر، روی آن را بپوشانید.
در نهایت شام رژیمی خود را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید.