تاریخ انتشار: ۰۶:۵۵ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

کیهان: در اجلاس مونیخ سگ می‌زد و گربه می‌رقصید

روزنامه کیهان نوشت: «کنفرانس امنیتی مونیخ» به عنوان «داووس امنیتی» شناخته می‌شود. هر چند که اعتبار کنفرانس به تبع تزلزل موقعیت جهانی غرب، طی چند سال اخیر زیر سؤال رفته، اما نشست امسال، نمایشی بی‌سابقه از این تزلزل بود.

کیهان: در اجلاس مونیخ سگ می‌زد و گربه می‌رقصید

رویداد۲۴| کیهان در شماره امروز خود با اشاره به اتفاقات در اجلاس مونیخ امسال، از بی‌اعتباری این اجلاس جهانی گفته و نوشته: «کنفرانس امنیتی مونیخ» به عنوان «داووس امنیتی» شناخته می‌شود. هر چند که اعتبار کنفرانس به تبع تزلزل موقعیت جهانی غرب، طی چند سال اخیر زیر سؤال رفته، اما نشست امسال، نمایشی بی‌سابقه از این تزلزل بود.»

این روزنامه اصولگرا افزوده است: «برگزاری یک نشست در سطح مقامات عالی‌رتبه، از ثبات امنیتی میزبان حکایت می‌کند. اما شهر مونیخ، در روز قبل از شروع کنفرانس، با حمله خودرویی به تجمع اتحادیه‌های کارگری مواجه شد که طی آن، حداقل ۳۷ نفر مجروح و دو نفر کشته شدند. این رویداد امنیتی هولناک، پیش درآمد بدی برای کنفرانس مونیخ بود و یک روز بعد، آمریکا و آلمان، مقابل چشم ناظران به تیپ هم زدند. به هم ریختگی تدارکات نشست تا حدی بود که دعوت نامه‌ای هم برای شاهزاده علّاف پهلوی ارسال، و بعدا پس گرفته شد.»

«کیهان» در ادامه آورده است: «مثل معروفی است که می‌گوید «سگ می‌زد و گربه می‌رقصید». این، حکایت امسال کنفرانس مونیخ است؛ جایی که فرستاده ترامپ، به دولت میزبان و اروپایی‌ها توهین کرد و میزبان، مجبور به مواجهه شد.»

این روزنامه همچنین نوشته: «در حالی که برخی محافل در ایران می‌خواستند از ترامپ، تصویر تاجری محترم، تعامل‌پذیر و حتی قابل شراکت بسازند، از گرینلند و کانادا و پاناما گرفته تا آلمان و اوکراین، تصویری دقیق از ماهیت غیر قابل اعتماد و خیانتکار شیطان بزرگ را به دست می‌دهند. فراعنه متوهم آمریکایی، فقط سودای مالکیت و بلعیدن غزه مقاوم را ندارند، بلکه خیانت و تحقیر را حتی به نزدیک‌ترین متحدان هم روا می‌دانند.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: اجلاس مونیخ ، کیهان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
1
خاک تو سر تو رسانه که از فرط بیچارگی مزخرفات شریعتمداری تنگه گشاد رو بازنشر کنی! حالا یا مجبوری و یا موافق که در هر دو صورت خاک تو سر دلیلت!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
1
کیهان به همه چی وهمه جا کار داره لعنتی تو به چی مینازی متوهم ،متکبر ،پرمدعا
نشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
0
1
ولی جدا از کیهان و این حرف‌ها ... واقعا مونیخ امسال خیلی کشک بود. اتحادیه اروپا رسما به فنا رفته ... فکر کن توی یک کنفرانس "امنیتی" خودت نتوانی در مورد ترکیب دعوت‌شدگان تصمیم بگیری. به به. چه امنیتی!!!!

حتی کیهان هم این را فهمید. ولی شما نوابغ هنوز توی هپروتید
نظرات شما