مواد غذایی مضری که مضر نیستند!
رویداد۲۴ به گفته ی کارشناسان تغذیه، اشتباهی که افراد اغلب مرتکب می شوند این است که از بعضی مواد غذایی هیولایی می سازند که کارش نابودی سلامتی ما است، در حالی که حقیقت آن است که شما می توانید تقریباً همه چیز بخورید، البته به شرط آنکه تعادل را رعایت کنید.
در ادامه از مواد غذایی ای خواهیم گفت که برخلاف تصور رایج مضر نیستند.
۱- آجیل
بسیاری از کسانی که رژیم می گیرند مصرف آجیل را به خاطر میزان کالری اش کنار می گذارند.
با این حال، مغزها و دانه های خوراکی شاید کالری و چربی زیادی داشته باشند اما این چربی از نوع مفید است.
آجیل مملوء از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هم هست و اندکی از آن هم کفایت می کند – یعنی یک مشت آجیل بیشتر اوقات می تواند شما را از میان وعده ی عصرگاهی تا وقت شام سیر نگه دارد.
۲- برنج سفید
برنج سفید یکی دیگر از مواد غذایی است که اغلب در لیست ممنوعه ی کسانی قرار می گیرد که رژیم می گیرند. اما بی دلیل نیست که این ماده غذایی جزء اصلی بسیاری از غذاها و فرهنگ ها است.
برنج سفید یکی از منابع خوب انرژی و کبروهیدرات به شمار می رود.
استفاده از کربوهیدرات در وعده های غذایی خود احتمالش را کمتر می کند که بعداً سراغ شیرینی جات بروید.
بیشتر بخوانید: خوراکیهای عجیبی که نمیدانستید قابل خوردن هستند
۳- تخم مرغ
گرچه حرف و حدیث درباره ی تخم مرغ زیاد است اما در مفید بودن آن شکی نیست.
تخم مرغ مملوء از پروتئین است و زرده ی آن سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی است که به جذب پروتئین درون سفیده ی آن کمک می کنند.
تخم مرغ را به طور کامل بخورید تا نهایت استفاده را از فواید آن ببرید.
۴- پاستا
پاستا جزء اصلی رژیم مدیترانه ای است که مرتباً از آن به عنوان یکی از سالم ترین رژیم های غذایی دنیا یاد می شود.
پاستا هم از منابع خوب کربوهیدرات به شمار می رود.
اگر پاستا را کامل نپزید تا هنگام خوردن کمی سفت باشد، برای باکتری های دستگاه گوارش تان هم بهتر است.
۵- غلات
غلات در سال های اخیر شهرت بدی پیدا کرده اند و برخی آن ها را از رژیم غذایی خود حذف می کنند.
این امر اما سنخیتی با تغذیه ی سالم ندارد چون غلات در واقع برای ما مفید هستند.
غلات منبع خوبی از فیبر و کربوهیدرات و نوعی ماده غذایی کامل، مملوء از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف هستند.
مواد غذایی کامل (Whole Foods) مواد غذایی گیاهی هستند که فرآوری یا تصفیه نشده اند یا کمترین فرآوری یا تصفیه را داشته اند و عاری از مواد افزودنی و دیگر مواد غیر طبیعی هستند.