تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

هرگز این زولبیا و بامیه‌ها را نخرید

از زولبیا و بامیه‌هایی که رنگ ظاهری آنها قهوه‌ای رنگ است استفاده نکنید. زولبیا و بامیه تازه شفاف است.

اخبار سلامت
رویداد۲۴ زولبیا و بامیه از شیرینی‌های ثابت در سفره افطار ایرانی‌هاست که ارزش غذایی پایینی دارد و مضر است.

برخی گمان می‌کنند روزه گرفتن در ماه رمضان سبب کاهش وزن آنها می‌شود، در حالی که این موضوع در برخی افراد روند معکوس دارد. یعنی با افزایش وزن در عین روزه‌داری مواجه می‌شوند. برای جلوگیری از این موضوع دانستن میزان کالری غذاهای افطاری و سحری و شیرینی‌ها و دسرها کمک کننده است. به عنوان نمونه زولبیا و بامیه قند و چربی بالایی دارد. هر بامیه ۸۰ کالری و ۱۰۰ گرم زولبیا ۴۵۰ کالری دارد که برای سوزاندن این میزان کالری بامیه باید ۲۶ دقیقه پیاده روی و برای زولبیا باید ۱۲۶ دقیقه پیاده روی کنید.

زولبیا و بامیه در روغن زیادی سرخ می‌شوند که مضر است، ارزش غذایی بالایی ندارند و از طرفی تشنگی را هم افزایش می‌دهند و سرشار از اسیدهای چرب هستند. بنابراین بروز بیماری‌های قلبی، سرطان و افزایش وزن و مشکلات گوارشی را به‌دلیل دیرهضم بودن به دنبال دارند.

در مصرف زولبیا و بامیه بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

۱- از زولبیا و بامیه‌هایی که رنگ ظاهری آنها قهوه‌ای رنگ است استفاده نکنید. زولبیا و بامیه تازه شفاف است. اگر سوخته یا قهوه‌ای تیره باشند حاوی اسید چربی به نام ترانس است که برای قلب و سیستم گردش خون بسیار مضر است.

۲- زولبیا و بامیه‌هایی که کنار خیابان به صورت روباز به فروش می‌رسند نخرید، زیرا در معرض آلاینده‌های هوا هستند. زولبیا و بامیه‌ را حتما از جای معتبر و خوب بخرید. زیرا اگر در روغنی سرخ شوند که بارها استفاده شده، خطرناک است. سرطان‌زایی این گونه زولبیا و بامیه‌ها کاملا اثبات شده است.

۳- در وعده سحری زولبیا و بامیه نخورید، چون هم سبب تشنگی می‌شوند و هم قندخون را به صورت ناگهانی افزایش می‌دهند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: اخبار سلامت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۸
0
0
ضمن تایید نظرات نویسنده محترم، باید اضافه کنم:
حقیقت وحشتناکی که در مورد بامیه های قهوه ای وجود دارد نحوه رنگ کردن بامیه ها است
به خمیر بامیه کمی شیره (شکر) اضافه میشود و این خمیر را هم مثل بقیه بامیه ها سرخ میکنند که در نتیجه بامیه قهوه ای بدست میاد
یعنی شیره را در روغن سرخ میکنند(میسوزانند) تا تغییر رنگ بده ، بنابراین فوق العاده زیان آور تر از بامیه معمولی هست
ادارات بهداشت حتمآ به کارگاه های تولید بامیه سری بزنند..
نظرات شما