تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

طرز تهیه سوفله موز

سوفله موز نوعی دسر میوه‌ای است که از ترکیب موز با تخم مرغ، پودر قند، پودر ژلاتین و خامه تهیه می‌شود و دسری بسیار خوشمزه و دلچسب است.

طرز تهیه سوفله موز

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند.

به گزارش رویداد۲۴ سوفله یک غذای فرانسوی و به معنای «پف کردن» است. سوفله هم به صورت غذا و هم به صورت دسر تهیه می‌شود؛ اما وجه اشتراک همه سوفله‌ها در این است که برای تهیه آن‌ها زرده و سفیده تخم مرغ را به صورت جداگانه هم می‌زنند تا پف کنند؛ سپس آن‌ها را با مواد دیگر ترکیب می‌کنند. سوفله موز یک دسر بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب خامه، پودر قند، تخم مرغ، موز و گردو تهیه می‌شود که بسیار خوش‌طعم و مقوی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوفله موز همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه سوفله موز

مواد لازم برای تهیه سوفله موز

موز: ۳ عدد
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
خامه قنادی: ۱ پیمانه
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری


بیشتر بخوانید: دسر انار یخچالی


طرز تهیه مرحله به مرحله سوفله موز

۱ ـ برای شروع کار زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید و هرکدام را داخل ظرف‌های جداگانه بریزید.

۲ ـ نیمی از پودر شکر را همراه با وانیل به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کش‌دار شود.

طرز تهیه سوفله موز

۳ ـ حالا مقدار پودر قند باقی مانده را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن برقی بزنید تا سفیده سفت شود و فرم بگیرد، تا جایی که وقتی ظرف را برمی‌گردانید، از آن بیرون نریزد.

۴ ـ پودر ژلاتین را داخل یک لیوان بریزید و با دو تا سه قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید؛ سپس لیوان را روی بخار کتری یا سماور بگذارید و صبر کنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود؛ سپس ژلاتین آماده را به مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۵ ـ در این مرحله خامه را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس آن را به کاسه زرده‌ها اضافه کنید و کمی با لیسک هم بزنید؛ سپس سفیده‌های فرم گرفته را به این مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید تا همه مواد به‌خوبی با هم مخلوط شوند.

۶ ـ در مرحله آخر موز‌های حلقه شده و گردوی خرد شده را داخل دسر بریزید و هم بزنید. حالا سوفله آماده را داخل قالب مورد نظر بریزید و آن را به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید تا ببندد. بعد از این مدت زمان سوفله موز شما آماده است، نوش جان.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سبک زندگی
نظرات شما