تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌و‌گو با رویداد۲۴ مطرح کرد؛

قرار نیست زندگی ۸۵ میلیون ایرانی فدای کاسبی عده‌ای شود که با مذاکره مخالفند!

احمد انارکی‌محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا، کاسبی یک عده قلیل را در ایران برهم زده و اصطلاحاً نان این افراد در حال آجر شدن است. قرار نیست زندگی ۸۵ میلیون ایرانی به خاطر این تعداد معدود، فدا شود.

قرار نیست زندگی ۸۵ میلیون ایرانی فدای کاسبی عده‌ای شود که با مذاکره مخالفند!

رویداد۲۴| محمد آیتی: پس از مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا که روز شنبه در مسقط برگزار شد، بلافاصله قیمت دلار تا ۲۰ هزار تومان و قیمت سکه بهار آزادی تا ۲۲ میلیون تومان کاهش پیدا کرد و این موضوع نشان از اهمیت دیپلماسی سیاسی و کم کردن تنش بین ایران و آمریکا که به تبع آن، شوک مثبت به اقتصاد ایران داشته را نشان می‌دهد. حال به نظر می‌رسد یکی از راه‌های عبور از این پیچ سخت تاریخی و اقتصادی، مذاکره و تعامل سازنده با آمریکا است.

در همین خصوص، احمد انارکی‌محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به رویداد۲۴ گفت: موضوع اول کشور در این دو دهه، اقتصاد بوده و هست و رهبر معظم انقلاب هم نام‌گذاری سال‌ها را به عناوین اقتصادی مزین می‌کنند. از این‌رو ما خواستار این هستیم که همه وزارتخانه‌ها، معاونت اقتصادی قوی داشته باشند. امروز هم، بخش عمده دیپلماسی سیاسی کشور، اقتصادی است. ما حتی زمانی که در مجلس دهم حضور داشتیم، با تلاش و پیگیری‌هایی که کردیم، تاثیرگذار بودیم تا معاونت اقتصادی در چارت وزارت امور خارجه ایجاد شود.

وی افزود: برخی می‌پرسند اگر جایگاه دیپلماسی سیاسی این‌قدر بااهمیت است و تاثیر به سزایی در اقتصاد دارد، چرا آن را جدی‌تر نمی‌گیریم و اساساً چرا نقش وزیر اقتصاد تا این حد در بهبود اوضاع کمرنگ است؟ من هم قبول دارم که دیپلماسی سیاسی نقش بزرگی را در بهبود شرایط اقتصادی ایران ایفا می‌کند و باید روی آن سرمایه‌گذاری جدی کرد. حتی من مخالف استیضاح آقای همتی بودم و می‌گفتم با این شرایط پیچیده اگر ۱۰ وزیر اقتصاد دیگر هم روی کار بیاوریم، شرایط خیلی تغییر خاصی پیدا نخواهد کرد.

نماینده رفسنجان و انار تصریح کرد: متاسفانه سرمایه‌گذار خاص خارجی در ایران وجود ندارد، تحریم‌ها با شدت و حدت ادامه دارد، از طرفی تسهیلاتی که به تولیدکنندگان می‌دهند بالای ۳۰ درصد است و آن‌ها باید با حاشیه سود ۱۲ درصد و حتی کمتر، تولید کنند. پس همه به وضع موجود و گرفتاری‌ها آگاه هستیم. اقتصاد ما کاملاً وابسته به نرخ ارز است و نمی‌توان این موضوع را کتمان کرد.

انارکی‌محمدی اظهار داشت: اینکه بگوییم تنها چالش‌های اقتصادی، ایران را سر میز مذاکره با آمریکا برده است را قبول ندارم، اما باید گفت که ما در این دیپلماسی شکل گرفته شده به دنبال رفع تحریم‌ها و هموار کردن شرایط اقتصاد کشور هستیم. ما در گذشته هم مذاکره داشتیم و این موضوع خیلی جدیدی نیست و باید بدانیم مذاکره با طرف آمریکایی حتماً بهتر از مذاکره نکردن است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا، کاسبی یک عده قلیل را در ایران برهم زده و اصطلاحاً نان این افراد در حال آجر شدن است. قرار نیست زندگی ۸۵ میلیون ایرانی به خاطر این تعداد معدود، فدا شود. تیم مذاکره‌کننده ایران ایستاده و پیگیر است تا تحریم‌ها برداشته شود تا به تبع آن، پای سرمایه‌گذار خارجی به ایران باز شود.

وی یادآور شد: خیلی نیازی به سر و صدا علیه مذاکره با آمریکا و تیم مذاکره‌کننده نیست. امروز آقای عراقچی و هیات همراه با اراده حاکمیت وارد صحنه مذاکره شدند و همه خود را تابع نظرات رهبری، منافع و مصالح ملی و مردم می‌دانیم. قرار نیست ما در این مذاکرات چیزی را از دست بدهیم که عده‌ای خیلی نگران شدند. نحوه مذاکره و خروجی اولین جلسه نشان داد که اسراییل و رسانه‌های معاند نظام خوشحال نیستند، پس همین نشان می‌دهد کار تا اینجا به درستی پیش رفته است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
Nima
|
Canada
|
۰۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
1
یک نفر پای مذاکرات ایستاده و او ترامپ است بقیه از زمین و زمان دارند به مذاکرات حمله می کنند.
کارشکنی ها شروع شد اسراییل می خواهد مذاکرات هوا شود.
تندروهای ایران از کیهان تا رحیم پور ازغدی و رسایی و کوچک زاده به مذاکرات حمله می کنند.
رضا پهلوی و سلطنت طلب ها ضد مذاکرات هستند.

تنها این مردم ایران هستند که واقعا مذاکره و رابطه دوستانه با امریکا می خواهند.
صلح طلب ها طرفدار رابطه ایران و آمریکا هستند.
کسانی که مثب اندیش هستند اعتماد دارند و از دریچه سازندگی و توسعه نگاه می کنند تفاوتی میان آمریکایی و ایرانی به عنوان انسان نیستند قائل به دوستی با ملت ها هستند.

نزاع میان تاریک اندیشان و مثبت نگران است.

اکثریت مردم ایران طرفدار رابطه با آمریکا هستند.

امیدوارم این بار ترامپ موفق شود.
کمال
|
Canada
|
۰۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
1
کشور ویتنام کمونیستی و تک حزبی است ولی با آمریکا روابط دوستانه دارد ، در ایران مشکل فراتر از سنگ اندازی کاسبان تحریم است سیاست خارجی جمهوری اسلامی بر پایه دشمنی با آمریکا پایه ریزی شده است ، سایت وابسته به سپاه تسنیم از حماس و حوثی ها و مبارزه مسلحانه آنها حمایت می کند به همین دلیل جریان قدرتمندی در آمریکا به ایران به عنوان دشمن نگاه می کند این شامل هر دو حزب آمریکا می شود ، ترامپ و نماینده او در خاور میانه سیاسی نیستند و واقعاً خواهان توافق با ایران هستند ولی آنها تصمیم گیرنده نهایی نیستند ، من از این نگرانم که حامیان قدرتمند اسراییل در آمریکا سیاست برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران را به ترامپ دیکته کنند ، ایران قبل از هر چیز نیاز به تعامل و تنش‌زدایی با آمریکا دارد
علی اکبر نیکنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
1
مذاکرات این دوره‌حتمآ‌به نتیجه می‌رسد واگر مذاکرات بصورت مستقیم باشد احتمالآ بهتر است به امید پیروزی ایران وتوافق با آمریکا ،آنوقت حتمآ ازنظراقتصای تجاری بهترین نتیجه حاصل می‌شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
1
برجام هم که امضا شد روحانی به اندازه یک هواپیما پول از اوباما گرفت تا آنجا که با آن پول ۸۳ بار از تهران تا پکن قطار کشید همه پول به لبنان و فلسطین و و آقازاده ها رسید
روحانی در تشک مارکدارش نشست و گفت مردم یارانه هایتان را ببخشید مگر ۴۰ ساله میشود کشور ساخت
حالا هیچ خیری جز گرانی و ... از پزشکیان ندیدیم
رئیسی هم رفت آمریکا یک کامیون سوغاتی گرفت
Mig mig
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
1
رهبر این نظام کدوم طرفه؟ ۸۵ میلیون طرفدار صلح هستن فقط کیهان مخالفه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
1
فعلا که سالهاست هر بلایی خواستن آوردن بااین دست فرمون بریم جلو تو پنج سال آینده عده زیادی باید چادر نشین بشن و دیگه نونم پیدا نمیکنن بخورن وعده زیادی از جوانها باید برای همیشه قید ازدواج رو بزنند ومجرد باقی بمانند
نظرات شما