تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۸ نظر

طرز تهیه کباب کوبیده در خانه + فوت وفن ها

درست کردن کباب کوبیده در خانه همیشه مراسم مخصوص به خودش را دارد؛ از دعوا میان مدعیان آشپزی بر سر نحوه درست کردن کباب کوبیده گرفته تا تهیه مخلفات و در نهایت کباب‌کردنش.

کباب کوبیده در خانه

رویداد۲۴ در اغلب موارد اما این مراسم پایان خوشی ندارد؛ کباب روی منقل می‌ریزد و همه دست به دامن نخ می‌شوند تا دور کباب بپیچند که بیشتر از این نریزد و حداقل گرسته نمانند. غذایی که فوت و فن مخصوص به خودش را دارد و با یک تکنیک ساده می‌تواند همه این سختی‌ها را دور بزند. تا آن‌جایی که تا اسم کباب کوبیده بیاید، همه خانواده بگویند فقط کباب‌کوبیده‌های فلانی را می‌خوریم!

برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله استفاده کنید و برای اینکه کباب کوبیده ترد و خوشمزه شود باید از گوشت چربی‌دار استفاده کنیم. گوشتی که چربی‌اش کم باشد هنگام ماساژ دادن خودش را ول می‌کند. علاوه بر این باید حتما گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید. هر چه گوشت بیشتر چرخ شود و ورز داده شود کباب‌ها یکدست‌تر می‌شود و از روی سیخ نمی‌ریزد. نکته مهم دیگر میزان پیاز و چگونگی خرد و مخلوط کردن آن و نسبتش با میزان گوشت است. علاوه بر این مدت‌زمانی که گوشت استراحت می‌کند نیز بسیار مهم است.

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده: یک کیلوگرم

پیاز: ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زعفران: در صورت دلخواه

گوجه فرنگی: به تعداد دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت چرخ‌کرده را در یک ظرف بریزید و پس از ریختن نمک و فلفل و زعفران آن را خوب ورز دهید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند.

۲. پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گرفتن آب پیاز سبب می‌شود تا کباب کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد. پیازها را به گوشت اضافه کنید و حسابی وزر بدهید. هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزه‌تر می‌شود.

۳. بعد از این‌که ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید و به مدت ۲ تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید.

۴. سپس گوشت را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و هنگام به سیخ کشیدن کمی دستتان را تر کنید که گوشت به دستتان نچسبد. سر و ته گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید، تا موقع کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی از آن جدا شود.

۵. کباب‌ها را اول روی شعله زیاد قرار دهید و وقتی گوشت خودش را گرفت شعله را کم کنید.

۶. گوجه‌ها را هم به سیخ بکشید تا کبابی شود. در صورت دلخواه می‌توانید فلفل سبز هم با گوجه‌ها به سیخ بکشید تا کباب کمی تند و لذیذتر شود.



فوت و فن‌ها:


۱. معمولا کباب کوبیده را اگر به صورت مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله آماده کنید در خانه نتیجه بهتری می‌گیرید. گوشت قلوه‌گاه گوسفندی نیز برای کباب کوبیده بهتر است.

۲. گرفتن آب پیاز مرحله مهمی در درست کردن کباب کوبیده است. اگر آب پیاز را نگیرید ممکن است کباب شما روی منقل یا شعله از سیخ جدا شود.

۳. بهتر است گوشتی که تهیه کرده‌اید چند بار چرخ شود، معمولا بین ۲ تا ۳ بار تا کاملا گوشت لطیف شود.

۴. ورز دادن را فراموش نکنید. این کار باعث می‌شود کباب کوبیده بهتر روی سیخ قرار بگیرد. ورز دادن را تا به حالت چسبندگی گرفتن گوشت ادامه دهید.

۵. سعی کنید از سیخ‌های باریک استفاده نکنید. از سیخ‌های پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید.

۶. گوشت کوبیده را وقتی روی سیخ قرار می‌دهید نباید خیلی نازک شود.

۷. سیخ‌ها را به تناسب روی منقل برگردانید، اگر یک طرف کباب کوبیده شما روی شعله پخته شده باشد و طرف دیگر خام مانده باشد باعث می‌شود گوشت از روی سیخ بریزد.

۸. تمام گوشت را به اندازه روی سیخ پهن کنید و قطر مقدار گوشتی که روی سیخ نشسته است حدود ۲٫۵ سانتی متر کافی است.

۹. با انگشتان شصت و سبابه روی گوشت به سیخ کشیده شده را به فاصله حدود ۱.۵ سانتی متر فشار دهید تا شیار بیفتد.
 
 
منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
2
2
با سلام و ارادت،از توضیحات شما در مورد کباب کوبیده.ممنونم اما کاملا اشتباهه،درست کردن کوبیده هر دفعش فرق داره بستگی به گوشت پیاز چربی گوسفندی گوساله گوشت بیات و تازه و....داره،توصیه میکنم حتما به یک آشپز بگین براتون درست کنه
کاربر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
1
3
عاااااالی بود همه نکات که قبلن شمید۶ بودم رو اینجل کامل تر و مو ب مو یاد گرفتم خیلی عالی بود
آذربایجانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
0
3
من قبلا رستوران داشتم باید بگم رویداد 24 بسیار ماهرانه و به ترتیب گفت دستور تهیه کباب رو سعی کنید ترتیبی که گفته شده رو حتما رعایت کنید مثلا نمک حتما قبل از پیاز اضافه بشه و در سیخ کردن انگشت اشاره رو اصلا بکار نبرید
خلیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
4
4
ما که باز نشسته هستیم با کدام پول کباب بخوریم ما فقط اسمش شنیدیم.خدا از سرتان نگذرد.الهی کورنا بگیرید از این خبر ها نگذارید
مهدی کشکولی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
2
4
آخه داش خلیل بازنشسته دیگه ۱۵ تومن کباب چیه ماهی یه دفعه یا دوماه یه دفعه درصورتی که هوس افتادی نخوری
پاسخ ها
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
یکی گفت"درد عشق سخت تره یاهجران؟" دیگری درجوابش گفت" بی پولی نکشیدی که از هردوش بدتره" . دوست من، اگر حقوق بازنشستگیت ۱۸۰۰ باشه یعنی روزی ۶۰ تومن . بربری هزارو پونصد تومن شیر از ۵تومن به بالا برنج معمولی ۱۵ تومن . آیا باوجود اینها ده پکنزده تومن رقمی نیست ؟ یا مجردی یا نفست گرمه . یاحق .
مامان هلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
اخه با این قیمت گوشت وقتی سیخ کوبیده بده ۱۵تومن دیگه مشخص گوشت سگ گربه استفاده کرده
صپد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
4
2
من بازنشسته ا هروقت هوس کباب میکنم. میریم بناب کبابی محله جاتون خالی چه کبابی داره آبگوشتش هم عالیه
نظرات شما